• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Hem iş hem ev koşturmacası derken kafam kazan gibi oldu gelemedim kusura bakmayın.. Baya bayaa hallettik sayılır ufak tefek detaylar kaldı artık. Bana bi rahatlık geldi ama yaa hiç bişey yapasım yok..
Canımm üzdüysem seni özür dilerim gerçekten çok kötü oluyo hele ki boyle bi hazırlık yaparken.. Herşey nasip kısmet seninde başın sağolsun :KK43::KK43:

9 Nisan'da nikahım.. Ona da az kaldı ama hazır olan sadece kıyafetim.. Ne ayakkabım var, ne kuaför ayarladım.. Saldım kendimi napıcaksam bilmiyorum :oops:

Canım biz de benzer şeyleri yaşadık.. İki tane ev için çok heveslendik.. Birisiyle anlaştık, abisi şehir dışından aradı ben memur kiracı istiyorum dedi iş bozuldu.. Nişanlımla özellikle bu ev için çok heveslenmiştik, iptal olunca ikimizin de morali çöktü. Sonra başka bi ev bulduk ev sahibiyle anlaştık anahtarı aldık, ertesi günü sözleşme yapılacaktı.. Tam sözleşme yapmaya giderken başka bi yerde bi ilan görmüş nişanlım gitmiş eve bakmış (bu arada ben o gün çalışıyorum) O eve bayılmış. Evi ben bile görmeden tuttu yarım saat içinde sözleşmeyi yaptı. Akşam eve gittim bi gezdim baktığımız bütün evlerden güzel ve fiyatı da çok makul.. Şimdi diyorum ki o diğer iki ev iyi ki olmamış. Diğer ikisinin tuttuğumuz eve göre çok eksikleri vardı ama biz o heyecanla görememiştik.. Oluruna bırak canım elbet bulursunuz.. Ben de çok üzüldüm uykularım kaçtı, stresden zayıfladım ama şimdi huzurluyum mutluyum :KK68:

Başınız saolsun canım, nur içinde yatsın dede.. Babaanneye de geçmiş olsun umarım durumu iyidir şimdi.. Bu konuda ben çok hassasım o yüzden gerçekten çok üzüldüm. Mesajını okurken bile gözlerim doldu geldi. Babaannemi kaybedeli 1 yıl bile olmadı henüz. Nişandı düğündü hep içime attım kimseyi üzmeyim diye kimseye belli etmedim ama çok özlüyorum babaannemi..

istediğim mahallede kiralık ev yok kızlar bi kaç tane var onlarıda istemedik küçük diye pazar günü akşama kadar gezdik nişanlımla ama bulamadık :KK43: oyüzden kafama çok takıyorum bide tam istediğimiz gibi bulupta hayal kırıklığına uğramak çok can sıkıcı hani o önceki yeri hiç bulmamış olsaydık bu kadar canım sıkılmazdı :KK61:
ama dediğiniz gibi daha zaman var allah yardımcım olur inşallah şöyle gönlümüze göre bi ev buluruz
aslında bu ev arama sürecinin bize olumlu bi yanı oldu nişanlımla evlendikten sonra çok geçmeden kendi evmizi almaya karar verdik etrafta öyle kötü insanlar varki herşeyde anlaştık evi tuttuk sonra torunum oturcak dedi bu tür insanlarla yüz göz olmaktansa kendi evimizi alalım dedik belki bu olay bizim daha erken ev almamıza vesile olur :nazar:

Anladım canım yaşadığınız hayal kırıklığı bir daha bulabilir miyiz korkusu olduğundan şuanda huzursuzsunuz ama bence her işte bir hayır olduğu gibi bunda da bir hayır var ben inanıyorum tez zamanda daha güzeli çıkacak karşınıza :KK68:Ev arama süreci bazı şeyleri gösteriyor gerçekten inşallah hepimiz bir gün kendi evimizin sahibi oluruz elaleme para verip elimiz boş kalmaktansa biraz sıkışsakta minik bir ev bile olsa bizim olur :nazar::KK68:

ya bak çok iyi yerden yakalamışsınız canım yaa hiç o açıdan bakmamıştık ev sahibimiz çok ii olduğu için ama dediğin gibi ne olursa olsun elaleme para veriyorsun belki bizim çok sonra cesaret edebileceğimiz birşeye siz bizden önce girişeceksiniz azcık kendini sıkarsın belki ama sonra rahata kavuşursun
evet canım rabbim gönlümüze göre verir inşallah her geçen gün ev fiyatlarıda artıyo bigün hepimizin kendi evlerimize oturmayı nasip etsin allahım kira boşa verilen para gerçekten düğünde takılanları peşinat olarak yapabilirsek üstünede kredi çekeriz diye düşünüyoruz tabi kader kısmet ne olur bilemeyiz bi 3-4 sene çocuk düşünmemiz lazım ikimiz çalışmazsak çok zor ev almamız

Takma canım hayırlısı böyleymiş içinize sinen bi ev bulursunuz inş
inşallah canımm hayırlısı böyledir belkide dediğin gibi
Anladım canım yaşadığınız hayal kırıklığı bir daha bulabilir miyiz korkusu olduğundan şuanda huzursuzsunuz ama bence her işte bir hayır olduğu gibi bunda da bir hayır var ben inanıyorum tez zamanda daha güzeli çıkacak karşınıza :KK68:Ev arama süreci bazı şeyleri gösteriyor gerçekten inşallah hepimiz bir gün kendi evimizin sahibi oluruz elaleme para verip elimiz boş kalmaktansa biraz sıkışsakta minik bir ev bile olsa bizim olur :nazar::KK68:
amiinn canım inşallah buluruz güzel bi yer
minikte olsa kendi evinin olması herzaman iyidir o günleride görürüz inşallah :KK51:

Kızlaar nasılsınız epey oldu girmeyeli biraz üzüntü sıkıntı yaşadık nişanlımın dedesi vefat etti benim babaanem rahatsızlandı :KK43: herşey nasip kısmet..
Bizde geçen hafta evimizi tuttuk cumartesi eşyalar tamamlandı :KK55: pazar günü de perdelerimizi aldık halı ve avizeler kaldı beyaz eşyalarımız haftaya gelicek. Nisan sonuna doğru mobilyalar gelicek :KK37: Nisan başında da evi temizlicez nasip olursa Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş Hoppa
Canım başınız sağolsun... Bende dedemi kaybettim :KK43: çok fazla giremiyorum o yüzden herşeye ara verdim yeni yeni kendimi topluyorum...

Allah yerinde dinlendirsin canım azcık kafanı topla yasını tut mutlaka ama sonra toprlanmaya çalış hayat birşekilde devam ediyor ve inan deden hayatta olsa senin devam etmeni isterdi.
Aynen canım hayat devam ediyor ama yine içim sızlıyor... Bütün hazırlıklara ara verdim hiç birşey yapmıyorum, herşeyi akışına bıraktım resmen...Üstümde bir ağırlık var sanki....

Kızlar selam,

Uzun süredir yazamıyorum ama takip ediyorum neler yaptıklarınızı.
Ölmüşler için Allah rahmet eylesin.. Mekanları cennet olsun inşallah.
Hastalar içinse umarım en yakın zamanda şifa bulurlar sağlıklarına kavuşurlar..

Kızlar bizde ev bakmaya başladık.. Beğendiğim evler 1300 TL falan..
Ama stres yapmıyorum sakinim daha 3 ay var fazladan kira vermeyeceğiz. Bunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum.
Daha uyguna kira bulamazsak sanırım hemen ev alma girişimine gireceğiz..
Dertlerimiz ne güzeldi yatak örtüsü yemek takımı.. Nerden çıktı bu ev işi.. Gitgide her şey zorlaşıyor.. Sırtımda kocaman bir yara çıktı. Kırmızı sivilce gibi ama değil yanıyor kaşınıyor doktor stresten dedi.. Tek isteğim biran önce şu zamanın geçip gitmesi...

Kızlar selam,

Uzun süredir yazamıyorum ama takip ediyorum neler yaptıklarınızı.
Ölmüşler için Allah rahmet eylesin.. Mekanları cennet olsun inşallah.
Hastalar içinse umarım en yakın zamanda şifa bulurlar sağlıklarına kavuşurlar..

Kızlar bizde ev bakmaya başladık.. Beğendiğim evler 1300 TL falan..
Ama stres yapmıyorum sakinim daha 3 ay var fazladan kira vermeyeceğiz. Bunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum.
Daha uyguna kira bulamazsak sanırım hemen ev alma girişimine gireceğiz..
Dertlerimiz ne güzeldi yatak örtüsü yemek takımı.. Nerden çıktı bu ev işi.. Gitgide her şey zorlaşıyor.. Sırtımda kocaman bir yara çıktı. Kırmızı sivilce gibi ama değil yanıyor kaşınıyor doktor stresten dedi.. Tek isteğim biran önce şu zamanın geçip gitmesi...

kuzumm bencede kiralar o şekildeyse azcık daha ekleyip ev almanız daha mantıklı kendi evinize ödersiniz. bizi şu an için aşacak bir durum ev almak ileride ne olur ne gider göreceğiz. herkes demişti bana da ilk zamanlar bunlar iyi günlerinde diye gerçekten öyleymiş uykularım kaçıyor şunu şöle mi yapsak böyle mi olsa falan filan die. ama az kaldı yawrucum sabır çek hep şükret haline başka türlü zor

kuzumm bencede kiralar o şekildeyse azcık daha ekleyip ev almanız daha mantıklı kendi evinize ödersiniz. bizi şu an için aşacak bir durum ev almak ileride ne olur ne gider göreceğiz. herkes demişti bana da ilk zamanlar bunlar iyi günlerinde diye gerçekten öyleymiş uykularım kaçıyor şunu şöle mi yapsak böyle mi olsa falan filan die. ama az kaldı yawrucum sabır çek hep şükret haline başka türlü zor

Çok şükür canım :)

Canım başınız sağolsun... Bende dedemi kaybettim :KK43: çok fazla giremiyorum o yüzden herşeye ara verdim yeni yeni kendimi topluyorum...
Canım seninde başın sağolsun.. Rabbim mekanlarını cennet eylesin.. Çok zor ama işte zaman akıp geçiyo hazırlıklar devam ediyo kazasız belasız dügünümüzü atlatmyı nasip etsin inş

Günaydın herkese çok bitik haldeyim ben ya yoruldum :mad:

günaydın canım bende çok iyi değilim bizim memlekette çok deprem olmaya başladı 1 aydır dün gece oldu 3,7 bugün sabah oldu 3.8 küçük gibi duruyor ama çok şiddetli ve ses çıkıyor korkuyorum hakkınız helal edin valla :KK14:

günaydın canım bende çok iyi değilim bizim memlekette çok deprem olmaya başladı 1 aydır dün gece oldu 3,7 bugün sabah oldu 3.8 küçük gibi duruyor ama çok şiddetli ve ses çıkıyor korkuyorum hakkınız helal edin valla :KK14:
Allah korusun canım gönlünü ferah tut Rabbim göstermesin:KK51:

hayırlı olsunn sanada:) ama çok az zaman kaldı salon nasıl bulacaksınız?

kır nikahı istediğimiz için ve hemen öğleden sonra istediğimiz için 13 haziranda yer var. ama nikah memuru boş mu onu hala bilmiyoruz:KK61:

kır nikahı istediğimiz için ve hemen öğleden sonra istediğimiz için 13 haziranda yer var. ama nikah memuru boş mu onu hala bilmiyoruz:KK61:

ha iyi o zaman nikah başvurusunu yaptığınızda yaşadığınız şehre göre bulabilirsiniz nikah memuru

profilindeki senin gelin çiçeğin miiiiiiiiiiiiiiii:KK37: aşırı güzelmiiiiş! eğer öyleyse nerde yaptırdığını öğrenebilir miyim?
Canlı çiçek mi olsun cansız mı çok kararsızım
hayır canım internetten buldum resmi :KK43: ama bu tarz bişey yaptırıcam bende
ben şahsen cansız düşünüyorum antalyada yaşıyorum sıcak havada hemen solar eğer canlı alırsam diye düşündüm

Back