Hem iş hem ev koşturmacası derken kafam kazan gibi oldu gelemedim kusura bakmayın.. Baya bayaa hallettik sayılır ufak tefek detaylar kaldı artık. Bana bi rahatlık geldi ama yaa hiç bişey yapasım yok..
Canımm üzdüysem seni özür dilerim gerçekten çok kötü oluyo hele ki boyle bi hazırlık yaparken.. Herşey nasip kısmet seninde başın sağolsun
9 Nisan'da nikahım.. Ona da az kaldı ama hazır olan sadece kıyafetim.. Ne ayakkabım var, ne kuaför ayarladım.. Saldım kendimi napıcaksam bilmiyorum
Canım biz de benzer şeyleri yaşadık.. İki tane ev için çok heveslendik.. Birisiyle anlaştık, abisi şehir dışından aradı ben memur kiracı istiyorum dedi iş bozuldu.. Nişanlımla özellikle bu ev için çok heveslenmiştik, iptal olunca ikimizin de morali çöktü. Sonra başka bi ev bulduk ev sahibiyle anlaştık anahtarı aldık, ertesi günü sözleşme yapılacaktı.. Tam sözleşme yapmaya giderken başka bi yerde bi ilan görmüş nişanlım gitmiş eve bakmış (bu arada ben o gün çalışıyorum) O eve bayılmış. Evi ben bile görmeden tuttu yarım saat içinde sözleşmeyi yaptı. Akşam eve gittim bi gezdim baktığımız bütün evlerden güzel ve fiyatı da çok makul.. Şimdi diyorum ki o diğer iki ev iyi ki olmamış. Diğer ikisinin tuttuğumuz eve göre çok eksikleri vardı ama biz o heyecanla görememiştik.. Oluruna bırak canım elbet bulursunuz.. Ben de çok üzüldüm uykularım kaçtı, stresden zayıfladım ama şimdi huzurluyum mutluyum
Başınız saolsun canım, nur içinde yatsın dede.. Babaanneye de geçmiş olsun umarım durumu iyidir şimdi.. Bu konuda ben çok hassasım o yüzden gerçekten çok üzüldüm. Mesajını okurken bile gözlerim doldu geldi. Babaannemi kaybedeli 1 yıl bile olmadı henüz. Nişandı düğündü hep içime attım kimseyi üzmeyim diye kimseye belli etmedim ama çok özlüyorum babaannemi..