- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #3.721
başın sağolsun canım allah sabır versin çok zor gerçekten yakınlarını kaybetmek daha zaman var nasılsa biraz ara ver kafanı toplarsın çokta üzme kendini eminim deden senin üzgün olmana dayanamazdıKalp krizinden vefat etti canım...
canım bende aynıyım yüzümde sivilceler çıkmaya başladı stresten gerçekten bu ev olayı benim çok canımı sıkıyor umarım en kısa zamanda hepimiz gönlümüze göre bi ev buluruzKızlar selam,
Uzun süredir yazamıyorum ama takip ediyorum neler yaptıklarınızı.
Ölmüşler için Allah rahmet eylesin.. Mekanları cennet olsun inşallah.
Hastalar içinse umarım en yakın zamanda şifa bulurlar sağlıklarına kavuşurlar..
Kızlar bizde ev bakmaya başladık.. Beğendiğim evler 1300 TL falan..
Ama stres yapmıyorum sakinim daha 3 ay var fazladan kira vermeyeceğiz. Bunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum.
Daha uyguna kira bulamazsak sanırım hemen ev alma girişimine gireceğiz..
Dertlerimiz ne güzeldi yatak örtüsü yemek takımı.. Nerden çıktı bu ev işi.. Gitgide her şey zorlaşıyor.. Sırtımda kocaman bir yara çıktı. Kırmızı sivilce gibi ama değil yanıyor kaşınıyor doktor stresten dedi.. Tek isteğim biran önce şu zamanın geçip gitmesi...
Günaydın herkese hayırlı cumalar
canım bende aynıyım yüzümde sivilceler çıkmaya başladı stresten gerçekten bu ev olayı benim çok canımı sıkıyor umarım en kısa zamanda hepimiz gönlümüze göre bi ev buluruz
Nasılsın canımgünaydın canımm hayırlı cumalar
İnşallah canım inşallahhhh
nehirnil111 Martle Günaydın kızlar..
Yoğun bir haftasonu daha bizi bekliyor hazır mısınız :)
Bu arada güzel bir haberim var.. Ev alıyoruzzz :))
Netten bir kaç yer buldum.. Haftasonu bakmaya gideceğiz umarım bir sıkıntı olmaz bulur ve hemen alırız yoksa nasıl olacak bilmiyorum zamanımız azaldı iyice
İnşallah canım inşallahhhh
Netten bir kaç yer buldum.. Haftasonu bakmaya gideceğiz umarım bir sıkıntı olmaz bulur ve hemen alırız yoksa nasıl olacak bilmiyorum zamanımız azaldı iyice
Nasılsın canım
Canım hayırlı olsun çok sevindim inşallah gönlünüze göre ev bulursunuz
Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendineiyi sayılırım ya hastayım çok yarın gelinlik provama gideceğim izmire ama kolumu kaldıracak halim yok bilmiorm napıcam
Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendineGüç gelir canım gelinlik oldumu iyileşirsin sen yarına
Olmazsın olmazsın canım toparlarsın eminimhahaha inşallah yaa yoksa çok meymenetsiz olmak istemiorm
Ayy canım çok sevindim hayırlı olsun şimdiden darısı bizim başımıza inşallah yaİnşallah canım inşallahhhh
günaydın canım :) bende cumartesi gelinlik ilk provama gittim ev tuttuk onuda hallettimKızlaarr günaydınnn iyi haftalar olsunn
nasıl geçti haftasonunuz neler yaptınız bakalım? ben gelinlik ilk provama gittim geldim günübirlik bile olsa çok yoruldum
oleyyyy çok sevindim canım yaaa inan evle ilgili sıkıntı yaşayan biri olunca kendi stresim aklıma geliyor. dünde bizden 1 hafta önce düğünü olacak nişanlı arkadaşlarımızla beraberdik ev bulamadılar geç kalmış değiller ama kız stres oldu o kdr iyi anlıorm ki ha bize denkl geldi baktığımızın 2. günü evi tuttuk ama öncesinde sıkıntımı bi ben bilirimgünaydın canım :) bende cumartesi gelinlik ilk provama gittim ev tuttuk onuda hallettim
evet canımm :) istediğim yerde buldum geçen haftada önünden çok geçtim ama ozaman kiralık yazmıyodu yeni asmışlar kiralık yazısını hemen tuttuk bizde kira kontratını falan herşeyi yaptım anahtarı aldım garanti olsun diye bi önceki yaşadığım olaydan sonra sağlama aldım hemen :)oleyyyy çok sevindim canım yaaa inan evle ilgili sıkıntı yaşayan biri olunca kendi stresim aklıma geliyor. dünde bizden 1 hafta önce düğünü olacak nişanlı arkadaşlarımızla beraberdik ev bulamadılar geç kalmış değiller ama kız stres oldu o kdr iyi anlıorm ki ha bize denkl geldi baktığımızın 2. günü evi tuttuk ama öncesinde sıkıntımı bi ben bilirim
Allah hepimizin içine sindirsin inşallah. beğendin mi evi istediğiniz yerlerden mi buldunuz?
evet canımm :) istediğim yerde buldum geçen haftada önünden çok geçtim ama ozaman kiralık yazmıyodu yeni asmışlar kiralık yazısını hemen tuttuk bizde kira kontratını falan herşeyi yaptım anahtarı aldım garanti olsun diye bi önceki yaşadığım olaydan sonra sağlama aldım hemen :)
gerçekten çok sıkıntılı durumlar ya ev aramak bulamamak insanı psikolajik olarak mahfediyo çok aşırı stres yapmıştım kendime Allahtan hallettik ve içime çok sindi çok beğenerek tuttum
canım bişey sorcam gelinlikci senden iç çamaşırı almanı istedi mi ? beni yan tarafta bi iç çamaşırcıya gönderdi ordan 2 takım al dedi bi sonraki provam bu hafta sonu ozaman lazımmış neyse gittim iç çamaşırcıya 2 takım iç çamaşırına 140 tl istedi hem markası bile belli değil denememe izinde vermedi düz beyaz bi iç çamaşırı almadım bende pahalı geldi
Evet canım kira kontratı isterler elektrik su için bizde kira sözleşmasini yaptık ama bi nüshasını kendimize alamadık unutmuşuz bu hafta içi gidicez amlakcıya zaten dask için çağırcaktı ozaman almayı düşünüyoruz nüshasını sende yap bi an önce garanti olsunbiz daha sözleşme yapamadık ya denk gelmedik bi ev sahibiyle ama anahtarlar bizde yedeklerini bile çıkarttım bi sorun çıkartcak adam değil de elektrik suyu açtırcaz bu hafta onun için kira kontratı lazımmış
yok canım ya ben sütyen giymeyeceğim zaten gelinliğin içine destek yapacaklar o yüzden bişi demediler. sende öyle yaptırabilirsin.
Evet canım kira kontratı isterler elektrik su için bizde kira sözleşmasini yaptık ama bi nüshasını kendimize alamadık unutmuşuz bu hafta içi gidicez amlakcıya zaten dask için çağırcaktı ozaman almayı düşünüyoruz nüshasını sende yap bi an önce garanti olsun
bende giyemeyi düşünmüyodum ama ne bilim al dedi bana benimde boşluğuma geldi söylemeyi unuttum yada başka yerden bakarım artık daha uygun bişeyler bulursam alcam 140 tl markasız bişey almaktansa daha iyi bişey bulabilirim belki
Kızlaarr günaydınnn iyi haftalar olsunn
nasıl geçti haftasonunuz neler yaptınız bakalım? ben gelinlik ilk provama gittim geldim günübirlik bile olsa çok yoruldum
Günaydın herkese...günaydın kızlar 1 hafta daha yaklaştık düğünümüze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?