2015 Haziran Gelinleri

Kalp krizinden vefat etti canım...
başın sağolsun canım allah sabır versin çok zor gerçekten yakınlarını kaybetmek daha zaman var nasılsa biraz ara ver kafanı toplarsın çokta üzme kendini eminim deden senin üzgün olmana dayanamazdı

canım bende aynıyım yüzümde sivilceler çıkmaya başladı stresten gerçekten bu ev olayı benim çok canımı sıkıyor umarım en kısa zamanda hepimiz gönlümüze göre bi ev buluruz

canım bende aynıyım yüzümde sivilceler çıkmaya başladı stresten gerçekten bu ev olayı benim çok canımı sıkıyor umarım en kısa zamanda hepimiz gönlümüze göre bi ev buluruz

İnşallah canım inşallahhhh

nehirnil111 Martle Günaydın kızlar..
Yoğun bir haftasonu daha bizi bekliyor hazır mısınız :)

Bu arada güzel bir haberim var.. Ev alıyoruzzz :))
Netten bir kaç yer buldum.. Haftasonu bakmaya gideceğiz umarım bir sıkıntı olmaz bulur ve hemen alırız yoksa nasıl olacak bilmiyorum zamanımız azaldı iyice

günaydın canımm hayırlı cumalar
Nasılsın canım

Canım hayırlı olsun çok sevindim inşallah gönlünüze göre ev bulursunuz

ooo canımm çok sevindimm ya Allah hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda :)

Nasılsın canım

Canım hayırlı olsun çok sevindim inşallah gönlünüze göre ev bulursunuz

iyi sayılırım ya hastayım çok yarın gelinlik provama gideceğim izmire ama kolumu kaldıracak halim yok bilmiorm napıcam

Ayy canım çok sevindim hayırlı olsun şimdiden darısı bizim başımıza inşallah ya

Kızlaarr günaydınnn iyi haftalar olsunn

nasıl geçti haftasonunuz neler yaptınız bakalım? ben gelinlik ilk provama gittim geldim günübirlik bile olsa çok yoruldum

nasıl geçti haftasonunuz neler yaptınız bakalım? ben gelinlik ilk provama gittim geldim günübirlik bile olsa çok yoruldum
günaydın canım :) bende cumartesi gelinlik ilk provama gittim ev tuttuk onuda hallettim

günaydın canım :) bende cumartesi gelinlik ilk provama gittim ev tuttuk onuda hallettim
oleyyyy çok sevindim canım yaaa inan evle ilgili sıkıntı yaşayan biri olunca kendi stresim aklıma geliyor. dünde bizden 1 hafta önce düğünü olacak nişanlı arkadaşlarımızla beraberdik ev bulamadılar geç kalmış değiller ama kız stres oldu o kdr iyi anlıorm ki ha bize denkl geldi baktığımızın 2. günü evi tuttuk ama öncesinde sıkıntımı bi ben bilirim

Allah hepimizin içine sindirsin inşallah. beğendin mi evi istediğiniz yerlerden mi buldunuz?

evet canımm :) istediğim yerde buldum geçen haftada önünden çok geçtim ama ozaman kiralık yazmıyodu yeni asmışlar kiralık yazısını hemen tuttuk bizde kira kontratını falan herşeyi yaptım anahtarı aldım garanti olsun diye bi önceki yaşadığım olaydan sonra sağlama aldım hemen :)
gerçekten çok sıkıntılı durumlar ya ev aramak bulamamak insanı psikolajik olarak mahfediyo çok aşırı stres yapmıştım kendime Allahtan hallettik ve içime çok sindi çok beğenerek tuttum

canım bişey sorcam gelinlikci senden iç çamaşırı almanı istedi mi ? beni yan tarafta bi iç çamaşırcıya gönderdi ordan 2 takım al dedi bi sonraki provam bu hafta sonu ozaman lazımmış neyse gittim iç çamaşırcıya 2 takım iç çamaşırına 140 tl istedi hem markası bile belli değil denememe izinde vermedi düz beyaz bi iç çamaşırı almadım bende pahalı geldi

biz daha sözleşme yapamadık ya denk gelmedik bi ev sahibiyle ama anahtarlar bizde yedeklerini bile çıkarttım bi sorun çıkartcak adam değil de elektrik suyu açtırcaz bu hafta onun için kira kontratı lazımmış

yok canım ya ben sütyen giymeyeceğim zaten gelinliğin içine destek yapacaklar o yüzden bişi demediler. sende öyle yaptırabilirsin.

Evet canım kira kontratı isterler elektrik su için bizde kira sözleşmasini yaptık ama bi nüshasını kendimize alamadık unutmuşuz bu hafta içi gidicez amlakcıya zaten dask için çağırcaktı ozaman almayı düşünüyoruz nüshasını sende yap bi an önce garanti olsun

bende giyemeyi düşünmüyodum ama ne bilim al dedi bana benimde boşluğuma geldi söylemeyi unuttum yada başka yerden bakarım artık daha uygun bişeyler bulursam alcam 140 tl markasız bişey almaktansa daha iyi bişey bulabilirim belki

öncelikle gelinliğe dikme işlemini konuş canım bence. ama eğer modelinden veya başka bir durumdan olmaz derlerse dediğin gibi daha iyi birşey alabilirsin o fiyata. ben şeyi anlamadım. neden 2 takım istedi ki?

günaydın kızlar 1 hafta daha yaklaştık düğünümüze
Günaydın herkese...
Ev ilgili bende problem yaşadım eşyayı aldık ama kısmet artık dedik... Hafta güzel ama çok yorucu geçti.... Gelinlik ayakkabım yapıldı elime ulaştı çok rahat çok sevindim... Eşyaların kumaş kaplamalarını seçtik. Kınaya bazı malzemeler aldık... Anlayacagınız pazar günü koşuşturmalı geçti Hafta çok yorgun uykulu başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…