2015 Haziran Gelinleri

Anladım canım yaşadığınız hayal kırıklığı bir daha bulabilir miyiz korkusu olduğundan şuanda huzursuzsunuz ama bence her işte bir hayır olduğu gibi bunda da bir hayır var ben inanıyorum tez zamanda daha güzeli çıkacak karşınıza Ev arama süreci bazı şeyleri gösteriyor gerçekten inşallah hepimiz bir gün kendi evimizin sahibi oluruz elaleme para verip elimiz boş kalmaktansa biraz sıkışsakta minik bir ev bile olsa bizim olur

evet canım rabbim gönlümüze göre verir inşallah her geçen gün ev fiyatlarıda artıyo bigün hepimizin kendi evlerimize oturmayı nasip etsin allahım kira boşa verilen para gerçekten düğünde takılanları peşinat olarak yapabilirsek üstünede kredi çekeriz diye düşünüyoruz tabi kader kısmet ne olur bilemeyiz bi 3-4 sene çocuk düşünmemiz lazım ikimiz çalışmazsak çok zor ev almamız

Takma canım hayırlısı böyleymiş içinize sinen bi ev bulursunuz inş
inşallah canımm hayırlısı böyledir belkide dediğin gibi
amiinn canım inşallah buluruz güzel bi yer
minikte olsa kendi evinin olması herzaman iyidir o günleride görürüz inşallah

Canım başınız sağolsun... Bende dedemi kaybettim çok fazla giremiyorum o yüzden herşeye ara verdim yeni yeni kendimi topluyorum...

Allah yerinde dinlendirsin canım azcık kafanı topla yasını tut mutlaka ama sonra toprlanmaya çalış hayat birşekilde devam ediyor ve inan deden hayatta olsa senin devam etmeni isterdi.
Aynen canım hayat devam ediyor ama yine içim sızlıyor... Bütün hazırlıklara ara verdim hiç birşey yapmıyorum, herşeyi akışına bıraktım resmen...Üstümde bir ağırlık var sanki....

Kızlar selam,

Uzun süredir yazamıyorum ama takip ediyorum neler yaptıklarınızı.
Ölmüşler için Allah rahmet eylesin.. Mekanları cennet olsun inşallah.
Hastalar içinse umarım en yakın zamanda şifa bulurlar sağlıklarına kavuşurlar..

Kızlar bizde ev bakmaya başladık.. Beğendiğim evler 1300 TL falan..
Ama stres yapmıyorum sakinim daha 3 ay var fazladan kira vermeyeceğiz. Bunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum.
Daha uyguna kira bulamazsak sanırım hemen ev alma girişimine gireceğiz..
Dertlerimiz ne güzeldi yatak örtüsü yemek takımı.. Nerden çıktı bu ev işi.. Gitgide her şey zorlaşıyor.. Sırtımda kocaman bir yara çıktı. Kırmızı sivilce gibi ama değil yanıyor kaşınıyor doktor stresten dedi.. Tek isteğim biran önce şu zamanın geçip gitmesi...

kuzumm bencede kiralar o şekildeyse azcık daha ekleyip ev almanız daha mantıklı kendi evinize ödersiniz. bizi şu an için aşacak bir durum ev almak ileride ne olur ne gider göreceğiz. herkes demişti bana da ilk zamanlar bunlar iyi günlerinde diye gerçekten öyleymiş uykularım kaçıyor şunu şöle mi yapsak böyle mi olsa falan filan die. ama az kaldı yawrucum sabır çek hep şükret haline başka türlü zor

Çok şükür canım :)

Canım başınız sağolsun... Bende dedemi kaybettim çok fazla giremiyorum o yüzden herşeye ara verdim yeni yeni kendimi topluyorum...
Canım seninde başın sağolsun.. Rabbim mekanlarını cennet eylesin.. Çok zor ama işte zaman akıp geçiyo hazırlıklar devam ediyo kazasız belasız dügünümüzü atlatmyı nasip etsin inş

Günaydın herkese çok bitik haldeyim ben ya yoruldum

günaydın canım bende çok iyi değilim bizim memlekette çok deprem olmaya başladı 1 aydır dün gece oldu 3,7 bugün sabah oldu 3.8 küçük gibi duruyor ama çok şiddetli ve ses çıkıyor korkuyorum hakkınız helal edin valla

Allah korusun canım gönlünü ferah tut Rabbim göstermesin

hayırlı olsunn sanada:) ama çok az zaman kaldı salon nasıl bulacaksınız?

kır nikahı istediğimiz için ve hemen öğleden sonra istediğimiz için 13 haziranda yer var. ama nikah memuru boş mu onu hala bilmiyoruz

kır nikahı istediğimiz için ve hemen öğleden sonra istediğimiz için 13 haziranda yer var. ama nikah memuru boş mu onu hala bilmiyoruz

ha iyi o zaman nikah başvurusunu yaptığınızda yaşadığınız şehre göre bulabilirsiniz nikah memuru

profilindeki senin gelin çiçeğin miiiiiiiiiiiiiiii aşırı güzelmiiiiş! eğer öyleyse nerde yaptırdığını öğrenebilir miyim?
Canlı çiçek mi olsun cansız mı çok kararsızım
hayır canım internetten buldum resmi ama bu tarz bişey yaptırıcam bende
ben şahsen cansız düşünüyorum antalyada yaşıyorum sıcak havada hemen solar eğer canlı alırsam diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…