• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Nasılsın canım:KK68:
iyi satılırım canım telefonum bozuldu dün garantiye gönderdim bütün gün telefonsuzdum neyseki idareten bi telefon buldum bugün :) sevdicek normalde aradığından fazla aradı beni o yönden iyi oldu :KK45: işyerimi arayıp durdu akşam annemin telefonundan konuştuk çok özledim ben seni böyle çok zormuş diyo arada bir telefonu bozmak lazım sanırım :KK51:
sen nasılsın canım

iyi satılırım canım telefonum bozuldu dün garantiye gönderdim bütün gün telefonsuzdum neyseki idareten bi telefon buldum bugün :) sevdicek normalde aradığından fazla aradı beni o yönden iyi oldu :KK45: işyerimi arayıp durdu akşam annemin telefonundan konuştuk çok özledim ben seni böyle çok zormuş diyo arada bir telefonu bozmak lazım sanırım :KK51:
sen nasılsın canım
Çabucak düzelir inşallah canım evet telefon olmayınca yokluğu daha çok belli oluyor bu sefer aramalar çoğalıyor falan o durumu biliyorum :KK53:

Çabucak düzelir inşallah canım evet telefon olmayınca yokluğu daha çok belli oluyor bu sefer aramalar çoğalıyor falan o durumu biliyorum :KK53:
arayınca ulaşamayacağını bilmek çok can sıkıcı bi durum canım gerçekten
şeytan diyo git yeni telefon al diye sonra aklıma çeyizler geliyo ayy onun yerine pembe pembe çeyizler alırım kendime diyorum vazgeçiyorum :KK45:

arayınca ulaşamayacağını bilmek çok can sıkıcı bi durum canım gerçekten
şeytan diyo git yeni telefon al diye sonra aklıma çeyizler geliyo ayy onun yerine pembe pembe çeyizler alırım kendime diyorum vazgeçiyorum :KK45:

Benimde telim bozuldu idaretenlik bir telle idare ediyorum bir evi bulalım eksikleri alalım diyorum sonra diyorum :KK53:

gelincikler günayydıınnn!!! bugün biz tam tamına son 3 ayımıza girdik kiiiiii :KK68::KK68::KK68:

gerçi daha bir toonn iş var bir yanımda zaman hızlı geçmesin diyor bir yanımda bitse de gitsek modunda :cool:

Merhaba kızlar nasılsınız.. Kusura bakmayın uzun zamandır uğrayamıyorum buralara.. Bir yandan nikah hazırlıkları, bir yandan ev tuttuk, ev yerleştirme telaşı falan derken fırsat bulamadım.. Özledim sizleri valla.. Nasıl gidiyor hazırlıklar??

Merhaba kızlar nasılsınız.. Kusura bakmayın uzun zamandır uğrayamıyorum buralara.. Bir yandan nikah hazırlıkları, bir yandan ev tuttuk, ev yerleştirme telaşı falan derken fırsat bulamadım.. Özledim sizleri valla.. Nasıl gidiyor hazırlıklar??
canımm sen nerelerdesin bayadır yoksun merak ettim senii

halletmişsin ozaman çoğu şeyi canımm gözün aydın darısı başımıza diyelim :)

canımm nerelerdesinnn :) hadi gözün aydın güle güle iyi günlerde oturun inşallah. nikah ne zamandı sizin? bizde ufak ufak halletmeye çalışıorz canım işte çok şükür sırayla halloluyor

Back