- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #3.681
Nasılsın canım
Aynen canım yogun yorgun stresli herşey varyorgunum canım yaaa koşturmacalar başladı ya haftasonu hiç dinlenemedim bundan sonrada dinlenebileceğimi pek sanmıyorum
sen nasılsın?
kızlar moralim çok bozuk ev tutmuştuk geçen pazartesi yazmıştım burdada ev bulduk diye ev sahibi amcanın torunu aradı ben oturcam o evde diyosinirlerim alt üst oldu ev işini hallettim diye seviniyodum ne güzel başa döndük anlayacağınız bu ay içinde ev bulabilirim inşallah bi kaç yere baktım ama kutu gibi evler küçücük canım çok sıkkın inşallah gönlümüze göre olur herşey
Kızlaar nasılsınız epey oldu girmeyeli biraz üzüntü sıkıntı yaşadık nişanlımın dedesi vefat etti benim babaanem rahatsızlandıherşey nasip kısmet..
Bizde geçen hafta evimizi tuttuk cumartesi eşyalar tamamlandıpazar günü de perdelerimizi aldık halı ve avizeler kaldı beyaz eşyalarımız haftaya gelicek. Nisan sonuna doğru mobilyalar gelicek Nisan başında da evi temizlicez nasip olursa Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş
sorma canım ya kontrat yapmamıştık daha. eşyalarınız gelince kira başlar demişlerdi herşeyde anlaşmıştık amca evine götürdü kahvesini bile içmiştik ama torunu aradı işte binayı o yapmış ben o evi kendime göre yaptım diyo ben oturcam dedi amcayı aradık özür diliyo falan torunuma laf geçiremiyorum diyo kısmet değilmiş dedik bizde napalım olanda bir hayır olmayanda bin hayır vardır derler aramaya devam inşallah buluruz en kısa süredeohaa nası yaa anlaşma kira konratı fln yapmadınız mı? gerçi bizde henüz yapmadık ama anahtarlar falan bizde hatta annemlere yedeğini bile çıkardım ama yinede sözleşme olmadımı sıkıntı tabi. hayırlısı olsun yawrum ya sıkma canını inan her şerde vardır bi hayır öyle düşün daha güzelleri mutlaka çıkar bırak küçük olsun boşwer
canım başınız sağolsun Allah sabır versin çok zor bi yakınını kaybetmekKızlaar nasılsınız epey oldu girmeyeli biraz üzüntü sıkıntı yaşadık nişanlımın dedesi vefat etti benim babaanem rahatsızlandıherşey nasip kısmet..
Bizde geçen hafta evimizi tuttuk cumartesi eşyalar tamamlandıpazar günü de perdelerimizi aldık halı ve avizeler kaldı beyaz eşyalarımız haftaya gelicek. Nisan sonuna doğru mobilyalar gelicek Nisan başında da evi temizlicez nasip olursa Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş
Canım çok üzüldüm inşallah bir hayır vardır daha güzel daha uyguna bir ev bulursunuz geç kalmadınız daha sıkıntı yapmayın bizde ev arayışındayızkızlar moralim çok bozuk ev tutmuştuk geçen pazartesi yazmıştım burdada ev bulduk diye ev sahibi amcanın torunu aradı ben oturcam o evde diyosinirlerim alt üst oldu ev işini hallettim diye seviniyodum ne güzel başa döndük anlayacağınız bu ay içinde ev bulabilirim inşallah bi kaç yere baktım ama kutu gibi evler küçücük canım çok sıkkın inşallah gönlümüze göre olur herşey
Kızlaar nasılsınız epey oldu girmeyeli biraz üzüntü sıkıntı yaşadık nişanlımın dedesi vefat etti benim babaanem rahatsızlandıherşey nasip kısmet..
sorma canım ya kontrat yapmamıştık daha. eşyalarınız gelince kira başlar demişlerdi herşeyde anlaşmıştık amca evine götürdü kahvesini bile içmiştik ama torunu aradı işte binayı o yapmış ben o evi kendime göre yaptım diyo ben oturcam dedi amcayı aradık özür diliyo falan torunuma laf geçiremiyorum diyo kısmet değilmiş dedik bizde napalım olanda bir hayır olmayanda bin hayır vardır derler aramaya devam inşallah buluruz en kısa sürede
canımm sen nerelerdesin bayadır yoksun merak ettim senii
halletmişsin ozaman çoğu şeyi canımm gözün aydın darısı başımıza diyelim :)
canımm nerelerdesinnn :) hadi gözün aydın güle güle iyi günlerde oturun inşallah. nikah ne zamandı sizin? bizde ufak ufak halletmeye çalışıorz canım işte çok şükür sırayla halloluyor
kızlar moralim çok bozuk ev tutmuştuk geçen pazartesi yazmıştım burdada ev bulduk diye ev sahibi amcanın torunu aradı ben oturcam o evde diyosinirlerim alt üst oldu ev işini hallettim diye seviniyodum ne güzel başa döndük anlayacağınız bu ay içinde ev bulabilirim inşallah bi kaç yere baktım ama kutu gibi evler küçücük canım çok sıkkın inşallah gönlümüze göre olur herşey
Canım çok üzüldüm inşallah bir hayır vardır daha güzel daha uyguna bir ev bulursunuz geç kalmadınız daha sıkıntı yapmayın bizde ev arayışındayız
Başınız sağolsun canım Rabbim sabır versin çok üzücüBabannene acil şifalar diliyorum
Hayırlı olsun eşyalarınız güle güle oturun kullanın inşallahAmin inşallah canım
bulursunuz tabi canım benim daha geç kalınmış bişi yokki evet bulundu diye seviniyoruz ama denk geldi bulduk dedik ya. yoksa bizde şu sıralar arayışta olacaktıkki daha ancak yani. şimdi baksan hemen kira başlatacaklar 1 ay fazladan mart kirası vercektin birde onuda düşün o yüzden illaki çıkar daha iyi bir ev belki ileride dubleks olsaydı çok pişman olacaktın ne biliim mutlaka bi hayır vardır. biz evi tuttuk da bişi yapamıyoruz ki nişanlım çok yoğun çalışıo mobilya bakmaya gidemiorz inegöl veya izmire gitmemiz lazım bi elimiz değmedi katalogdan seç beğen dio bana olcak iş mi anlamadım gitti.
inşallah benimde öyle olur canım ya bi an önce buluruz yoksa içim rahat olmicak sürekli moralim bozuluyo aklıma geldikçeHem iş hem ev koşturmacası derken kafam kazan gibi oldu gelemedim kusura bakmayın.. Baya bayaa hallettik sayılır ufak tefek detaylar kaldı artık. Bana bi rahatlık geldi ama yaa hiç bişey yapasım yok..
9 Nisan'da nikahım.. Ona da az kaldı ama hazır olan sadece kıyafetim.. Ne ayakkabım var, ne kuaför ayarladım.. Saldım kendimi napıcaksam bilmiyorum
Canım biz de benzer şeyleri yaşadık.. İki tane ev için çok heveslendik.. Birisiyle anlaştık, abisi şehir dışından aradı ben memur kiracı istiyorum dedi iş bozuldu.. Nişanlımla özellikle bu ev için çok heveslenmiştik, iptal olunca ikimizin de morali çöktü. Sonra başka bi ev bulduk ev sahibiyle anlaştık anahtarı aldık, ertesi günü sözleşme yapılacaktı.. Tam sözleşme yapmaya giderken başka bi yerde bi ilan görmüş nişanlım gitmiş eve bakmış (bu arada ben o gün çalışıyorum) O eve bayılmış. Evi ben bile görmeden tuttu yarım saat içinde sözleşmeyi yaptı. Akşam eve gittim bi gezdim baktığımız bütün evlerden güzel ve fiyatı da çok makul.. Şimdi diyorum ki o diğer iki ev iyi ki olmamış. Diğer ikisinin tuttuğumuz eve göre çok eksikleri vardı ama biz o heyecanla görememiştik.. Oluruna bırak canım elbet bulursunuz.. Ben de çok üzüldüm uykularım kaçtı, stresden zayıfladım ama şimdi huzurluyum mutluyum
Başınız saolsun canım, nur içinde yatsın dede.. Babaanneye de geçmiş olsun umarım durumu iyidir şimdi.. Bu konuda ben çok hassasım o yüzden gerçekten çok üzüldüm. Mesajını okurken bile gözlerim doldu geldi. Babaannemi kaybedeli 1 yıl bile olmadı henüz. Nişandı düğündü hep içime attım kimseyi üzmeyim diye kimseye belli etmedim ama çok özlüyorum babaannemi..
İnsan öyle hissediyor canım ama kendini üzme bak bizde bulamadık henüz kolay iş değil zamanımız var henüz geç kalmış sayılmayız Mayısda değiliz ki kendimiz yıpratalım bu kadar daha koca 1 ay var normal süreç sayılansanki geç kalmış gibi hissediyorum evi bulduk diye öyle bi rahatlık gelmiştiki üstüme anlatamam sonra olmayınca yıkıldım resmen inşallah en kısa zamanda buluruz bi yer canım
sanki geç kalmış gibi hissediyorum evi bulduk diye öyle bi rahatlık gelmiştiki üstüme anlatamam sonra olmayınca yıkıldım resmen inşallah en kısa zamanda buluruz bi yer canım
ne güzel hayaller kurmuştum o eve göre mobilya bakmaya başlamıştım kafamda belirlemiştim bile ama şimdi sil baştan oldu muhakkak herşeyde bi hayır vardır kendimi öyle avutuyorum bende ..herkes seferber oldu bana ev bakıyo şimdi sen üzüldün diye üzüldük bizde diyolar baya ağladım insanlarıda üzdüm ilerde bu günleri hatırlayıp gülcem belkide kirasından da geçtim birsürü eve baktım hiç biri içime sinmedi o tuttuğumuz ev için çok hayal kurmuştum sanırım ondan artık başka evleri beğenemiyorum .
mobilya işi inan ev olduktan sonra daha kolay oluyo canım ama bakmadan önce evin ölçülerini al mutlaka sonra acaba şu oraya sığarmı falan diye tereddüt yaşama gönlümüze göre olur inşallah herşey
İnsan öyle hissediyor canım ama kendini üzme bak bizde bulamadık henüz kolay iş değil zamanımız var henüz geç kalmış sayılmayız Mayısda değiliz ki kendimiz yıpratalım bu kadar daha koca 1 ay var normal süreç sayılan
istediğim mahallede kiralık ev yok kızlar bi kaç tane var onlarıda istemedik küçük diye pazar günü akşama kadar gezdik nişanlımla ama bulamadıkcanım aynı şehire evlendiğin için annenlerde kalan eşyalarını falan düğünden sonrada alırsın sakın telaş yapma çeyiz serme yapmazsın olmazsa eksiklerin kalırsa ben yapmıcam mesela çünkü çok zor geliyor. yani görmek isteyen sonra evine oturmaya geldiğinde görür zaten. evet hepimiz eksiksiz olsun rahat olsun istiorz ama şartlar işte. dediğim gibi eşya ancak bakabiliorz çünkü evin ölçüleri bakmış olduğjumuz modellere uymadı.seni anlayabiliorm inan ev işi en stresli iş ama mutlaka gönlüne göre çıkacak betuya yazmış ya
istediğim mahallede kiralık ev yok kızlar bi kaç tane var onlarıda istemedik küçük diye pazar günü akşama kadar gezdik nişanlımla ama bulamadıkoyüzden kafama çok takıyorum bide tam istediğimiz gibi bulupta hayal kırıklığına uğramak çok can sıkıcı hani o önceki yeri hiç bulmamış olsaydık bu kadar canım sıkılmazdı
ama dediğiniz gibi daha zaman var allah yardımcım olur inşallah şöyle gönlümüze göre bi ev buluruz
aslında bu ev arama sürecinin bize olumlu bi yanı oldu nişanlımla evlendikten sonra çok geçmeden kendi evmizi almaya karar verdik etrafta öyle kötü insanlar varki herşeyde anlaştık evi tuttuk sonra torunum oturcak dedi bu tür insanlarla yüz göz olmaktansa kendi evimizi alalım dedik belki bu olay bizim daha erken ev almamıza vesile olur
Aynen canım ya bizde nisan başında temizlcz bklmcanım günaydın öncelikle nişanlının dedesi için başınız sağolsun babaannen için de acil şifalar dilerim
işleri epey epey bitirmişsiniz canım gözünüz aydın Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin. bizde evi tuttuk ama mobilyada takıldık ya bi uyduramadık ölçülere falan iyikide evden önce mobilya almamışız diye şükrediyorum sadece fikirlerimiz çok değişti çünkü. daha ona uygun halısı perdesi avizesi çok iş var çookk. bizde bu ay sonu evi temizleyeceğiz nasipse hep kafamda deli sorular
Takma canım hayırlısı böyleymiş içinize sinen bi ev bulursunuz inşcanım başınız sağolsun Allah sabır versin çok zor bi yakınını kaybetmek
maşallah pek bişey kalmamış canım gözün aydın ben daha yerimde sayıyorum evi tuttum diye sevinirken başa döndüm tekrar o eve göre mobilya bakmıştım şimdi herşey başa döndü
Amiiin hep birlikte inşCanım çok üzüldüm inşallah bir hayır vardır daha güzel daha uyguna bir ev bulursunuz geç kalmadınız daha sıkıntı yapmayın bizde ev arayışındayız
Başınız sağolsun canım Rabbim sabır versin çok üzücüBabannene acil şifalar diliyorum
Hayırlı olsun eşyalarınız güle güle oturun kullanın inşallahAmin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?