- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #3.641
evet canım normal evlerle aynı gibi yani bi 110-120 metrekare falan 2 tane banyosu var üst katta 1 oda 1 banyo büyük bide tarası var üst katı yatak odası yapıcam aşağıdada 2 oda 1 mutfak 1 banyo var yani 2+1 yatak odası üstte çokta büyük değil oyüzden içime sindi bide sıfır bina 2 katlı alt katı ve giriş katı dükkan orayı bankaya kiraya vericeklermiş binada 2 daire var yan komşum ve ben olcam sadece oyüzdende kafam rahat olcak sadece yeni bina olduğu için inşaatın kaba pisliği duruyo temizlikçi tutarsam onuda hallederim mobilya ve beyaz eşyada kafamda netleşti gibi dediğin gibi ufak tefek eksikler kalır onlarıda taşındaktan sonra bile hallederiz allahın izniyleevet şimdi eşya koşturmacası başlıyor dimi?? yatak odası oturma grubu eksik bizimde yemek takımı hazır gibi. oturma odası da az çok belli. ona göre halı perde bakılacak. sonrası düğünden sonrada olur ufak tefek detaylar. dublex bulmuştuk bizde nişanlım bitti hatta içine yeni yaptırmış ev sahibi heryerini böyle otantik bir havası vardı evin çok güzeldi aslında kirasıda iyiydi ama yeri biraz uzak diye çok istememiştim ben. dublex evet zor gibi görünüyor temizliği ama metrekaresi çok değilse hemen hemen aynı normal evlerle bence. bi, merdiven silincek ekstra o kdr :)
ayy nasıl mutluyum anlatamam tam istediğim yerde buldum evi istediğim fiyatta allah herkese gönlüne göre nasip etsin