• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

nikah için gün alınca belediyeden herhangi bi belge veriyolar mı ? hocaya onu göstersem daha iyi olur sanki

tatlım evlendirme dairesinden belge veriyorlar evlendirme ehliyeti gibi bişi belediyeden sadece ücreti yatırdığına dair dekont veriyorlar ama onu bile göstersen olur en n,hayetinde parayı yatırmışsın demekki resmi nikahında olacak.

Kızlar bizde nikah tarihimizi aldık ama belge filan vermediler para üstüyle fiş verdiler alışveriş gibi:-)

nikah için gün alınca belediyeden herhangi bi belge veriyolar mı ? hocaya onu göstersem daha iyi olur sanki
Canım fiş gibi birşey veriyorlar üzerine tarihini adını saatini falan yazıyor o bile yeterli olur bence :KK19:
Kızlar bizde nikah tarihimizi aldık ama belge filan vermediler para üstüyle fiş verdiler alışveriş gibi:-)

Hayırlı olsun canım inşallah bize de öyle yaptılar oldu bitti :KK53:

tatlım evlendirme dairesinden belge veriyorlar evlendirme ehliyeti gibi bişi belediyeden sadece ücreti yatırdığına dair dekont veriyorlar ama onu bile göstersen olur en n,hayetinde parayı yatırmışsın demekki resmi nikahında olacak.

Bızede makbuz verdiler canım...

Canım fiş gibi birşey veriyorlar üzerine tarihini adını saatini falan yazıyor o bile yeterli olur bence :KK19:

Hayırlı olsun canım inşallah bize de öyle yaptılar oldu bitti :KK53:

teşekkür ederim kızlar :KK19: önümüzdeki hafta halletmeyi düşünüyorum nikah işlemlerini bide benim sevdicek korkmasa daha iyi olcak sağlık raporu alırken kan alıyolar mı ? sevdiceğe kan alıyolar dedim kafayı yedi çok korkar iğneden falan nikah işlemlerini ertelemeye çalışıyo o yüzden :KK45:

teşekkür ederim kızlar :KK19: önümüzdeki hafta halletmeyi düşünüyorum nikah işlemlerini bide benim sevdicek korkmasa daha iyi olcak sağlık raporu alırken kan alıyolar mı ? sevdiceğe kan alıyolar dedim kafayı yedi çok korkar iğneden falan nikah işlemlerini ertelemeye çalışıyo o yüzden :KK45:
Ahahha benim nişanlımda kan vermek istemedi ama akacak o kan dedim:KK59::KK70:

ahaha aynen cnım bizimkide mırın kırın etti sağlık ocağındaki kadın hemşirelerle kadın birliği yaptık ya iğne vurursun yada kızımızı vermeyiz dediler mecburen vurdurdu :KK24:

ayyyy kızlar ya bende bikaç gündür acaip bi duygu var evden ayrılacak olmak koymaya başladı yıllardır hayalini kurduğumuz bir hayata başlayacağız sevdiğim adamla ama evde ayrılmak annemle babamı öylece ardımda bırakmak çok koymaya başladı beee :(
bide yazları annem yazlıkta oluyor babamla biz çalıştığımız için haftasonları yanına gidiordk geçen akşam babam dedi ki "ben akşamları yanlız mı yemek yicem" şakayla karışık dedi ama sonra başladık ağlamaya ikimizde duygulandık pöööffff

ayyyy kızlar ya bende bikaç gündür acaip bi duygu var evden ayrılacak olmak koymaya başladı yıllardır hayalini kurduğumuz bir hayata başlayacağız sevdiğim adamla ama evde ayrılmak annemle babamı öylece ardımda bırakmak çok koymaya başladı beee :KK43:
bide yazları annem yazlıkta oluyor babamla biz çalıştığımız için haftasonları yanına gidiordk geçen akşam babam dedi ki "ben akşamları yanlız mı yemek yicem" şakayla karışık dedi ama sonra başladık ağlamaya ikimizde duygulandık pöööffff

Canım bende de oluyor o çok..
Bazen odama giriyorum odamda son 3 ayım diyorum gözlerim doluyor..
Çeyizimiz giderken nasıl olacak.. Odamız kıyafetlerimiz çeyizlerimiz her şey gitmiş olacak bize ait hiç birşey kalmayacak evde.. allahım babamızın evini aratmaz inşallah hiçbirimize

Canım bende de oluyor o çok..
Bazen odama giriyorum odamda son 3 ayım diyorum gözlerim doluyor..
Çeyizimiz giderken nasıl olacak.. Odamız kıyafetlerimiz çeyizlerimiz her şey gitmiş olacak bize ait hiç birşey kalmayacak evde.. allahım babamızın evini aratmaz inşallah hiçbirimize

Aminnn canımmm aminnn.. eminim şimdi böyle düşünüyoruz ama 2 aya kalmaz annelerimizin evine gittiğimizde kendi evimizi arayacağız. gitmek isteyeceğiz. ama şu anlık süreç sanırım bunu gerektiriyor. annem diyor artık iyice kalın kazaklarını hurçlara koyalım yavaştan ev tutulunca hazır olur götürürz hemen yerleştirirz ayy bi kötü oldum :(

Aminnn canımmm aminnn.. eminim şimdi böyle düşünüyoruz ama 2 aya kalmaz annelerimizin evine gittiğimizde kendi evimizi arayacağız. gitmek isteyeceğiz. ama şu anlık süreç sanırım bunu gerektiriyor. annem diyor artık iyice kalın kazaklarını hurçlara koyalım yavaştan ev tutulunca hazır olur götürürz hemen yerleştirirz ayy bi kötü oldum :KK43:

Canım ne desem bilemedim şimdi :cry:

ayyyy kızlar ya bende bikaç gündür acaip bi duygu var evden ayrılacak olmak koymaya başladı yıllardır hayalini kurduğumuz bir hayata başlayacağız sevdiğim adamla ama evde ayrılmak annemle babamı öylece ardımda bırakmak çok koymaya başladı beee :KK43:

kızlarr günaydınnn hayırlı cumalarrr :KK68::KK68:

Bende de başladı hatırlatıyorlar öyle konulara girmeyin diyorum kına listesi yaparken o kadar ağladım ki hem ağlarım hem giderim hesabı :KK61:

Hayırlı cumalar canım:KK24:

o
canımm selamm.. walla azcık duruldum son durulmalar sanırım haftaya ev bakmaya başlıcaz artık olmadan bişey yapamıyoruz çünkü. salon takımını belirledik gibi ama uymaz etmez diye almıyoruz bu sebeple ev şart. gelinliğimi hallettim. onun dışında herşey bekliyor. sen neler yaptın canım?
ooff bizimde ev belli degil tam olarak o yüzden aynı durumdayız esya alamıyoruz .. düğün yerleri gelinlik balayı kuför fotografcı tamam ama ev esyaları duruyo .. nasıl olacak bilmiyorum kafayı yemek üzereyimmm..

canım bende cumartesi eminönüne gidicem kına malzemeleri için.

org. şirketiyle anlaştığım için tepsi tef vs bişey almayacağım.
misafirlere hediye verecektim sonra vazgeçtim.
Eminönünden kalp kutularda kına var onlardan alacağim, kuruyemişleri koymak için şık kaseler alacağım birde bunları koymak için karton poşet alacağım.
Misafirlere birer poşet vereceğim :)
kayınvalidemde küçük içi saten olan yastıklardan yaptıracak onlardanda içine atacağım daha ne olsun.
Çok para harcamak istemiyorum.
canım kına keseleri fiyatlarını bana bakınca yazarmısın ..

Back