- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #3.621
Bende cok korktum ama fazla acımaditeşekkür ederim kızlarönümüzdeki hafta halletmeyi düşünüyorum nikah işlemlerini bide benim sevdicek korkmasa daha iyi olcak sağlık raporu alırken kan alıyolar mı ? sevdiceğe kan alıyolar dedim kafayı yedi çok korkar iğneden falan nikah işlemlerini ertelemeye çalışıyo o yüzden
canım teşekkür ederim ya unutmamışsın evet hala işte bu diyebileceğim bi parfüm bulamadım senin tercihini bi deneyeyim çok sağolBende cok korktum ama fazla acımadiCanım bu arada aklima geldi dügün icın parfüm arıyordun ben buldum... Başka bir koku begenmezsem Bulgari Omnia Crystal aldim.... İstedigim gibi hafif ciceksi pudramsi bir koku....
Canım hayırlı olsun çok sevindim büyük bir yük kalktı oh şimdi evinize göre döşersiniz alırsınız herşeyinizikızlaaarr günaydınn
bugün çok mutluyumm
evimizi tuttuk sonunda öyle büyük bi yük kalktı ki üstümden hemde tam istediğim yerde tuttuk
ilk başta dublex olması beni korkuttu temizliği falan zor olur diye ama evi görünce nişanlımda bende bayıldık
inşallah sizinde gönlünüze göre olur bu ev işi gelincikler gerçekten stres yapıyodum şimdi baya rahatladım
kızlaaarr günaydınn
bugün çok mutluyumm
evimizi tuttuk sonunda öyle büyük bi yük kalktı ki üstümden hemde tam istediğim yerde tuttuk
ilk başta dublex olması beni korkuttu temizliği falan zor olur diye ama evi görünce nişanlımda bende bayıldık
inşallah sizinde gönlünüze göre olur bu ev işi gelincikler gerçekten stres yapıyodum şimdi baya rahatladım
Günaydın herkese hayırlı haftalarYeni ciciler ekledim topiğime
günaydınn canım hemen bakalım o zamann :)
canım teşekkür ederim ya unutmamışsın evet hala işte bu diyebileceğim bi parfüm bulamadım senin tercihini bi deneyeyim çok sağol
kızlaaarr günaydınn
bugün çok mutluyumm
Sağol canım sen nasılsın
Ev büyük yük canım iyi olmuş tabiiyiyim canım çok şükür ev olayını halledince çok rahatladım:)
çok teşekkür ederim canımmdarısı bulamayanların başına inşallah hemen bulursunuz sizdeCanım hayırlı olsun çok sevindim büyük bir yük kalktı oh şimdi evinize göre döşersiniz alırsınız herşeyinizi
çok mutlu oldum canım hayırlı olsun senindecanımmmm bendee tam bunu yazmak için girdim ki seni de gördüm çok mutlu oldum bizde tuttuk evimize hemde istediğim yerde ve iyi bir fiyata:):)
mutlu huzurlu oturalım inşallahh canım benim yaaa o yükü o kdr iyi biliyorum ki cumartesi gözlerim şişti ağlamaktan hiç yok olanlar da çok yüksek bulamıcaz sanırım biz diye çok moralim bozuldu. ama dün denk geldi hemen de tuttuk adam girin koyun eşyalarınızı kiraya da 20 Nisan'da başlarsınız diyince tadından yenmedi
darısı herkesin başına gönlüne göre olsun inşallah
Amin inşallah canımçok teşekkür ederim canımmdarısı bulamayanların başına inşallah hemen bulursunuz sizde
aynen hemen eşya baktık evi tutunca zaten eşyalarıda kararlaştırdık gibi ama aklımda bi kaç yer daha var oralarada bakınca tam kararımı vericem allah nasip ederse
çok merak ettim canım kokuyu denicem ilk fırsatta :)Bende daha güzellini bulamazsan bunu kullanacagım... Nişanlımda çok begendi ilk etkileri gittikce daha hoş bir koku oluyor... Çok zarif bir koku...
Hayırlı olsun canım darısı bize inşallah... Bizim düşündüğümüz yerde müstakil dublexler var nişanlım istiyor ama ben pek sıcak bakamıyorum...
inşallah canımm ev tutuldu ya eşya işi kolay geliyo artık bana en çok dert ettiğim şeyi hallettim çünküAmin inşallah canıminşallah sizde eşyalarınızda gönlünüze göre bulursunuz
çok mutlu oldum canım hayırlı olsun seninde
aynen bizde sorduk kira ödemeye ne zaman başlayalım diye eşyalarınızı ne zaman koyarsanız kiranızı ozaman başlatırız dediler çok mutlu oldum boşa kira vermicem yani eşyalarım gelince kiram başlicak
Tabi ki canım en büyük derdimiz ev diğerleri elbet halledilecekinşallah canımm ev tutuldu ya eşya işi kolay geliyo artık bana en çok dert ettiğim şeyi hallettim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?