2015 Haziran Gelinleri

Bende cok korktum ama fazla acımadi Canım bu arada aklima geldi dügün icın parfüm arıyordun ben buldum... Başka bir koku begenmezsem Bulgari Omnia Crystal aldim.... İstedigim gibi hafif ciceksi pudramsi bir koku....

Bende cok korktum ama fazla acımadi Canım bu arada aklima geldi dügün icın parfüm arıyordun ben buldum... Başka bir koku begenmezsem Bulgari Omnia Crystal aldim.... İstedigim gibi hafif ciceksi pudramsi bir koku....
canım teşekkür ederim ya unutmamışsın evet hala işte bu diyebileceğim bi parfüm bulamadım senin tercihini bi deneyeyim çok sağol

kızlaaarr günaydınn
bugün çok mutluyumm
evimizi tuttuk sonunda öyle büyük bi yük kalktı ki üstümden hemde tam istediğim yerde tuttuk
ilk başta dublex olması beni korkuttu temizliği falan zor olur diye ama evi görünce nişanlımda bende bayıldık
inşallah sizinde gönlünüze göre olur bu ev işi gelincikler gerçekten stres yapıyodum şimdi baya rahatladım

Canım hayırlı olsun çok sevindim büyük bir yük kalktı oh şimdi evinize göre döşersiniz alırsınız herşeyinizi

canımmmm bendee tam bunu yazmak için girdim ki seni de gördüm çok mutlu oldum bizde tuttuk evimize hemde istediğim yerde ve iyi bir fiyata:):)

mutlu huzurlu oturalım inşallahh canım benim yaaa o yükü o kdr iyi biliyorum ki cumartesi gözlerim şişti ağlamaktan hiç yok olanlar da çok yüksek bulamıcaz sanırım biz diye çok moralim bozuldu. ama dün denk geldi hemen de tuttuk adam girin koyun eşyalarınızı kiraya da 20 Nisan'da başlarsınız diyince tadından yenmedi

darısı herkesin başına gönlüne göre olsun inşallah

canım teşekkür ederim ya unutmamışsın evet hala işte bu diyebileceğim bi parfüm bulamadım senin tercihini bi deneyeyim çok sağol

Bende daha güzellini bulamazsan bunu kullanacagım... Nişanlımda çok begendi ilk etkileri gittikce daha hoş bir koku oluyor... Çok zarif bir koku...

Hayırlı olsun canım darısı bize inşallah... Bizim düşündüğümüz yerde müstakil dublexler var nişanlım istiyor ama ben pek sıcak bakamıyorum...

Canım hayırlı olsun çok sevindim büyük bir yük kalktı oh şimdi evinize göre döşersiniz alırsınız herşeyinizi
çok teşekkür ederim canımmdarısı bulamayanların başına inşallah hemen bulursunuz sizde
aynen hemen eşya baktık evi tutunca zaten eşyalarıda kararlaştırdık gibi ama aklımda bi kaç yer daha var oralarada bakınca tam kararımı vericem allah nasip ederse

çok mutlu oldum canım hayırlı olsun seninde
aynen bizde sorduk kira ödemeye ne zaman başlayalım diye eşyalarınızı ne zaman koyarsanız kiranızı ozaman başlatırız dediler çok mutlu oldum boşa kira vermicem yani eşyalarım gelince kiram başlicak

Amin inşallah canım inşallah sizde eşyalarınızda gönlünüze göre bulursunuz

çok merak ettim canım kokuyu denicem ilk fırsatta :)

teşekkür ederim canım gönlünüze göre olur inşallah
allah yardım ediyo gerçekten inşallah istediğin yerde bulursun sende

evet şimdi eşya koşturmacası başlıyor dimi?? yatak odası oturma grubu eksik bizimde yemek takımı hazır gibi. oturma odası da az çok belli. ona göre halı perde bakılacak. sonrası düğünden sonrada olur ufak tefek detaylar. dublex bulmuştuk bizde nişanlım bitti hatta içine yeni yaptırmış ev sahibi heryerini böyle otantik bir havası vardı evin çok güzeldi aslında kirasıda iyiydi ama yeri biraz uzak diye çok istememiştim ben. dublex evet zor gibi görünüyor temizliği ama metrekaresi çok değilse hemen hemen aynı normal evlerle bence. bi, merdiven silincek ekstra o kdr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…