2015 Haziran Gelinleri

nikah için gün alınca belediyeden herhangi bi belge veriyolar mı ? hocaya onu göstersem daha iyi olur sanki

tatlım evlendirme dairesinden belge veriyorlar evlendirme ehliyeti gibi bişi belediyeden sadece ücreti yatırdığına dair dekont veriyorlar ama onu bile göstersen olur en n,hayetinde parayı yatırmışsın demekki resmi nikahında olacak.

Kızlar bizde nikah tarihimizi aldık ama belge filan vermediler para üstüyle fiş verdiler alışveriş gibi

nikah için gün alınca belediyeden herhangi bi belge veriyolar mı ? hocaya onu göstersem daha iyi olur sanki
Canım fiş gibi birşey veriyorlar üzerine tarihini adını saatini falan yazıyor o bile yeterli olur bence
Kızlar bizde nikah tarihimizi aldık ama belge filan vermediler para üstüyle fiş verdiler alışveriş gibi

Hayırlı olsun canım inşallah bize de öyle yaptılar oldu bitti

Bızede makbuz verdiler canım...

Canım fiş gibi birşey veriyorlar üzerine tarihini adını saatini falan yazıyor o bile yeterli olur bence

Hayırlı olsun canım inşallah bize de öyle yaptılar oldu bitti

teşekkür ederim kızlar önümüzdeki hafta halletmeyi düşünüyorum nikah işlemlerini bide benim sevdicek korkmasa daha iyi olcak sağlık raporu alırken kan alıyolar mı ? sevdiceğe kan alıyolar dedim kafayı yedi çok korkar iğneden falan nikah işlemlerini ertelemeye çalışıyo o yüzden

Ahahha benim nişanlımda kan vermek istemedi ama akacak o kan dedim

ahaha aynen cnım bizimkide mırın kırın etti sağlık ocağındaki kadın hemşirelerle kadın birliği yaptık ya iğne vurursun yada kızımızı vermeyiz dediler mecburen vurdurdu

ayyyy kızlar ya bende bikaç gündür acaip bi duygu var evden ayrılacak olmak koymaya başladı yıllardır hayalini kurduğumuz bir hayata başlayacağız sevdiğim adamla ama evde ayrılmak annemle babamı öylece ardımda bırakmak çok koymaya başladı beee
bide yazları annem yazlıkta oluyor babamla biz çalıştığımız için haftasonları yanına gidiordk geçen akşam babam dedi ki "ben akşamları yanlız mı yemek yicem" şakayla karışık dedi ama sonra başladık ağlamaya ikimizde duygulandık pöööffff

Canım bende de oluyor o çok..
Bazen odama giriyorum odamda son 3 ayım diyorum gözlerim doluyor..
Çeyizimiz giderken nasıl olacak.. Odamız kıyafetlerimiz çeyizlerimiz her şey gitmiş olacak bize ait hiç birşey kalmayacak evde.. allahım babamızın evini aratmaz inşallah hiçbirimize

Aminnn canımmm aminnn.. eminim şimdi böyle düşünüyoruz ama 2 aya kalmaz annelerimizin evine gittiğimizde kendi evimizi arayacağız. gitmek isteyeceğiz. ama şu anlık süreç sanırım bunu gerektiriyor. annem diyor artık iyice kalın kazaklarını hurçlara koyalım yavaştan ev tutulunca hazır olur götürürz hemen yerleştirirz ayy bi kötü oldum

Canım ne desem bilemedim şimdi

kızlarr günaydınnn hayırlı cumalarrr

Bende de başladı hatırlatıyorlar öyle konulara girmeyin diyorum kına listesi yaparken o kadar ağladım ki hem ağlarım hem giderim hesabı

Hayırlı cumalar canım

Bende de başladı hatırlatıyorlar öyle konulara girmeyin diyorum kına listesi yaparken o kadar ağladım ki hem ağlarım hem giderim hesabı

Hayırlı cumalar canım

aynen annelerimizin evine gittiğimizde bir süre sonra hadi evimize gidelim demeye başlarız ama :)

o
ooff bizimde ev belli degil tam olarak o yüzden aynı durumdayız esya alamıyoruz .. düğün yerleri gelinlik balayı kuför fotografcı tamam ama ev esyaları duruyo .. nasıl olacak bilmiyorum kafayı yemek üzereyimmm..

canım kına keseleri fiyatlarını bana bakınca yazarmısın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…