- 11 Temmuz 2014
- 670
- 416
- 158
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #3.541
Ben bu ara çok rahatım ya yetişir diye hiç kasmıyorumaynen canımm herşey nasıl yetişcek diye telaş var içimde ama çabucakta o gün gelsin istiyorum
Günaydın hayırlı haftalar
kııııııııııııııızzzzzlaarrrr..... ne duurumdasınız
Sanırım canım herkes koşuşturuyor bende genelde işte olduğumdan girebiliyorum sonuçta burada birşey yapma gibi ihtimalim olmadığındangünaydın canımmm sanada hayırlı haftalarr
duruldu bizim topik yaa nerde herkes koşturmacalar başladımı ??
günaydın canımmm sanada hayırlı haftalarr
duruldu bizim topik yaa nerde herkes koşturmacalar başladımı ??
Sanırım canım herkes koşuşturuyor bende genelde işte olduğumdan girebiliyorum sonuçta burada birşey yapma gibi ihtimalim olmadığındansen nasılsın
Günaydın kızlar,
Koşuşturma falan kalmadı bende..
Kına için hediyeye karar verdim onları yapmaya başlayacağım hepsi bu :)
Sizde durumlar nedir?
Erken tutuyorsunuz canım mobilya yüzünden sanırım bizde ufaktanbaşlayacağız bakmaya ama Nisan sonu Mayıs başı gibi anca tutarız diye düşünüyoruzbende iyiyim canım yaa ufaktan ev bakmaya başlayacağız bu hafta sonu hemen tutmayacağız 1-2 hafta sonra belki tabi bulabilirsek kiralar çok uçuk istediğimiz yerde ya ancak buluruz gibime geliyor. ev almadan da mobilya almak istemiyoruz.
Erken tutuyorsunuz canım mobilya yüzünden sanırım bizde ufaktanbaşlayacağız bakmaya ama Nisan sonu Mayıs başı gibi anca tutarız diye düşünüyoruz
Anladım canım hayırlı zamanda olsun inşallahaynen canım çünkü mobilyamız eve göre olucak ve özel imalat olacağından 1 aya yakın teslimi olacak o yüzden sıkışmamak adına vaktiyle tutacağız nasipse tabi belkide bulamayacağız yani bilmiyorum ama ben Mayısa hele asla bırakamam ya yerleşemem yani
Anladım canım hayırlı zamanda olsun inşallah
Amin inşallahaminn hepimizin inşallah :)
bende iyiyim canım yaa ufaktan ev bakmaya başlayacağız bu hafta sonu hemen tutmayacağız 1-2 hafta sonra belki tabi bulabilirsek kiralar çok uçuk istediğimiz yerde ya ancak buluruz gibime geliyor. ev almadan da mobilya almak istemiyoruz.
aa canımm ne yaptırıyorsun yaaa benim muallak hala bikaç şey var aklımda ama netleşmedi
canım bende cumartesi eminönüne gidicem kına malzemeleri için.
org. şirketiyle anlaştığım için tepsi tef vs bişey almayacağım.
misafirlere hediye verecektim sonra vazgeçtim.
Eminönünden kalp kutularda kına var onlardan alacağim, kuruyemişleri koymak için şık kaseler alacağım birde bunları koymak için karton poşet alacağım.
Misafirlere birer poşet vereceğim :)
kayınvalidemde küçük içi saten olan yastıklardan yaptıracak onlardanda içine atacağım daha ne olsun.
Çok para harcamak istemiyorum.
Bende varım 20 de tey tey organizasyonun da :)
Hepimize mutlu evlilikler olsun
hayırlı olsun ama 20'si Ramazan'a denk gelmiyor mu
Evet 18 de başlıyor hatta ramazan yanlış hatırlamıyorsam
Nişanlım dindar değil zaten bende pek değilim keza özel anlamı var bu günün tarih bazında bir de uyguna gelmesi var düğünün
İftara denk getirip yemekli yapacaz evet laflar dolancak ki şimdiden dolandı aceleniz ne gibi sıkıntı olacak ama biz evleniyoruz sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?