2015 Haziran Gelinleri

kııııııııııııııızzzzzlaarrrr..... ne duurumdasınız

canımm selamm.. walla azcık duruldum son durulmalar sanırım haftaya ev bakmaya başlıcaz artık olmadan bişey yapamıyoruz çünkü. salon takımını belirledik gibi ama uymaz etmez diye almıyoruz bu sebeple ev şart. gelinliğimi hallettim. onun dışında herşey bekliyor. sen neler yaptın canım?

günaydın canımmm sanada hayırlı haftalarr

duruldu bizim topik yaa nerde herkes koşturmacalar başladımı ??
Sanırım canım herkes koşuşturuyor bende genelde işte olduğumdan girebiliyorum sonuçta burada birşey yapma gibi ihtimalim olmadığından sen nasılsın

günaydın canımmm sanada hayırlı haftalarr

duruldu bizim topik yaa nerde herkes koşturmacalar başladımı ??

Günaydın kızlar,

Koşuşturma falan kalmadı bende..
Kına için hediyeye karar verdim onları yapmaya başlayacağım hepsi bu :)
Sizde durumlar nedir?

Sanırım canım herkes koşuşturuyor bende genelde işte olduğumdan girebiliyorum sonuçta burada birşey yapma gibi ihtimalim olmadığından sen nasılsın

bende iyiyim canım yaa ufaktan ev bakmaya başlayacağız bu hafta sonu hemen tutmayacağız 1-2 hafta sonra belki tabi bulabilirsek kiralar çok uçuk istediğimiz yerde ya ancak buluruz gibime geliyor. ev almadan da mobilya almak istemiyoruz.

Günaydın kızlar,

Koşuşturma falan kalmadı bende..
Kına için hediyeye karar verdim onları yapmaya başlayacağım hepsi bu :)
Sizde durumlar nedir?

aa canımm ne yaptırıyorsun yaaa benim muallak hala bikaç şey var aklımda ama netleşmedi

Erken tutuyorsunuz canım mobilya yüzünden sanırım bizde ufaktanbaşlayacağız bakmaya ama Nisan sonu Mayıs başı gibi anca tutarız diye düşünüyoruz

Erken tutuyorsunuz canım mobilya yüzünden sanırım bizde ufaktanbaşlayacağız bakmaya ama Nisan sonu Mayıs başı gibi anca tutarız diye düşünüyoruz

aynen canım çünkü mobilyamız eve göre olucak ve özel imalat olacağından 1 aya yakın teslimi olacak o yüzden sıkışmamak adına vaktiyle tutacağız nasipse tabi belkide bulamayacağız yani bilmiyorum ama ben Mayısa hele asla bırakamam ya yerleşemem yani

Anladım canım hayırlı zamanda olsun inşallah

canım bende cumartesi eminönüne gidicem kına malzemeleri için.

org. şirketiyle anlaştığım için tepsi tef vs bişey almayacağım.
misafirlere hediye verecektim sonra vazgeçtim.
Eminönünden kalp kutularda kına var onlardan alacağim, kuruyemişleri koymak için şık kaseler alacağım birde bunları koymak için karton poşet alacağım.
Misafirlere birer poşet vereceğim :)
kayınvalidemde küçük içi saten olan yastıklardan yaptıracak onlardanda içine atacağım daha ne olsun.
Çok para harcamak istemiyorum.

az çok benimde fikrim öyle canım ya ben sözdede nişandada gayet güzel yaptım dağıttım kınada gerek görmüyorum artık benim gittiğim kınalarda en pahalı hediye dağıtıldıysa bile illaki kenara köşeye atılıyor bir şekilde az çok yapıldı mı yapıldı diye uğraşıyorum yoksaa hiiçç para harcayamayacağım fazlasıyla.

Bende varım 20 de tey tey organizasyonun da :)

Hepimize mutlu evlilikler olsun

hayırlı olsun ama 20'si Ramazan'a denk gelmiyor mu

Evet 18 de başlıyor hatta ramazan yanlış hatırlamıyorsam

Nişanlım dindar değil zaten bende pek değilim keza özel anlamı var bu günün tarih bazında bir de uyguna gelmesi var düğünün

İftara denk getirip yemekli yapacaz evet laflar dolancak ki şimdiden dolandı aceleniz ne gibi sıkıntı olacak ama biz evleniyoruz sonuçta

kesinlikle sizin düğününüz ve kimseye dert değil tabi ben sadece doğrumu anladım diye sordum :) iftarda yemek olayı mantıklı olmuş bizede balayınız ramazana denk gelecek diyen oldu ama sonuçta bizde sizin gibi çok dindar değiliz en nihayetinde Allah katında da resmi olarak da kocam olacak kime ne kiii???

hazırlıklar ne aşamada canım? biz burada kızlarla hemen hemen aynı dönemlerdeyiz hatta ben en gerilerinde bile sayılabilirim ama olsun illaki yetişir diye azcık saldım sanırsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…