- 17 Aralık 2013
- 353
- 140
- 43
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #3.421
davetıye vereceklerımız yakın akraba es dost vs.. olacak bende o nedenle not fıkrını gelıstırdım. elden verdıklerımızden masa duzenı ayarlanacagı ıcın gelıp gelmeyeceklerını onceden bıldırmelerını ısteyecegız. o zaman ben koyuyorum davetıyeye notlarıyok canım bence ayıp olmaz sonuçta sende ona göre ayarlicaksın sayıyı masaları
yada davetiye verdiğin herkesi siz aricaksınız
benim kuzeniminde otelde yemekliydi düğünü canım ama onlar aradı herkesi tek tek kesin geliyomusunuz diye sen bilirsin iki şekildede olabilir ama pat diye çıkıp gelecek fazla misafirleride düşünerek ayarla herşeyi bencedavetıye vereceklerımız yakın akraba es dost vs.. olacak bende o nedenle not fıkrını gelıstırdım. elden verdıklerımızden masa duzenı ayarlanacagı ıcın gelıp gelmeyeceklerını onceden bıldırmelerını ısteyecegız. o zaman ben koyuyorum davetıyeye notları
kızlar merhaba 13. hazıran dugunum 05 hazıran nıkahım olacak ayrı sehırlerde ıkısıde ... bzım dugu yemeklı ama davetıyeye sıgmadıgından not yazdırmadım a4 kagıdına tablo yapıp ufak bır not hazırladım düğünümüz yemeklidir lütfen bizimle irtibata geçiniz lcv şeklinde. bu notları davetiyenin içine koysam ayıp olur mu ki ? son ıkı hafta kala gelenı gelmeyenı netlestırıp masa duzenını ayarlayacagım ..
kızlar merhaba 13. hazıran dugunum 05 hazıran nıkahım olacak ayrı sehırlerde ıkısıde ... bzım dugu yemeklı ama davetıyeye sıgmadıgından not yazdırmadım a4 kagıdına tablo yapıp ufak bır not hazırladım düğünümüz yemeklidir lütfen bizimle irtibata geçiniz lcv şeklinde. bu notları davetiyenin içine koysam ayıp olur mu ki ? son ıkı hafta kala gelenı gelmeyenı netlestırıp masa duzenını ayarlayacagım ..
kızlar tupperware lerim geldiiiibirsürü şey aldım geliş fiyatından olunca
evimize geçsekte kullansam diye sabırsızlanıyorum
canım 5 li oval set aldım bakliyatlar için çok iyi oluyo böceklenmesini engelliyoneler aldın nelerrrrr?? bize de fikir olsun canımmmm
Canım Tupperware ile bende bazen işe yemek getiriyorum gerçekden hiç dökülmüyorcanım 5 li oval set aldım bakliyatlar için çok iyi oluyo böceklenmesini engelliyo
4 lü sera set aldım oda sebze meyve ve yeşillikler için
2 adet duru yağlık aldım
serin serin diye kahvaltılık için beyaz kat kat olan bi kap var ondan aldım sucuk peynir gibi şeyleri onun içinde saklicam hemen bozulmasın
süper şef aldım küçük boyundan aldım ama orta boyunuda almayı düşünüyorum çok kullanışlı bişey yemek yaparken doğrama derdinden kurtarcak beni
vee şeker kaplardan aldım her boyundan 10 luartan yemekleri saklamak için annemde kullanıyo çok çok memnunuz işe yemek getiriyorum çantamda hiç dökülmüyo
şimdilik aldıklarım bunlar bu ay bu kadar yeter nasılsa geliş fiyatından diye abartmayayım dimibi kaç istediğim şey daha var onlarıda sonra alıcam artık
evet canım ya hani biraz pahalı gibi geliyo ama verdiğimiz parayı hakediyo yıllarca kullanabiliyosunCanım Tupperware ile bende bazen işe yemek getiriyorum gerçekden hiç dökülmüyorSuluğu felanda kullanışlı...
Aynen canım peynir felan bozulmuyor... Annem evde kullanıyor çok memnun... Bende o memnuniyetle çeyize almıştım... İyikide almışım diyorum.evet canım ya hani biraz pahalı gibi geliyo ama verdiğimiz parayı hakediyo yıllarca kullanabiliyosun
bızım nıkahımız ve dugunumuz ayrı şehirlerde ben Bursada yasıyorum burada sade bır nıkah yapacagız. dugunu benım memlekette yapacagız ben dugun organızasyonu ıle pek ılgılenemıyorum o nedenle ufak seylerı oncesınden halledıp son dakikaya bırsey bırakmak ıstemedım (nıkah sekerı, davetıye, kınalık alınacaklar vs gıbı) çalıştıgım ıcın cmtesı dısında gezecek zamanım da yokcanımm bizimde yemekli olacak biz davetiyeye yazdıracağız yemekli olduğunuz ve LCV ekleteceğiz yoksa zor oluyor. ama daha erken değil mi davetiye işini falan ayarlamanız? biz liste çıkardık şöyle bir ama 1-2 ay kala kesinleştirip davetiye bastırmayı planlıyoruz.
bızım nıkahımız ve dugunumuz ayrı şehirlerde ben Bursada yasıyorum burada sade bır nıkah yapacagız. dugunu benım memlekette yapacagız ben dugun organızasyonu ıle pek ılgılenemıyorum o nedenle ufak seylerı oncesınden halledıp son dakikaya bırsey bırakmak ıstemedım (nıkah sekerı, davetıye, kınalık alınacaklar vs gıbı) çalıştıgım ıcın cmtesı dısında gezecek zamanım da yok
davetlı lıstemız hazır , sehır dısına yollanacak davetıyelerı kendım yollayacagım, memlekettekılerı aılem dagıtacak, buradakılerı de elden verecegız.. son bır ay herseyın netelsmesı lazım kı ben memlekete gıttıgımde bırkaç gun ıcınde masa duzenı, kesın yemek menusu ve oturma planını ayarlayayım dugunden once bes gunum olacak sadece vs .
canım 5 li oval set aldım bakliyatlar için çok iyi oluyo böceklenmesini engelliyo
2 adet duru yağlık aldım
serin serin diye kahvaltılık için beyaz kat kat olan bi kap var ondan aldım sucuk peynir gibi şeyleri onun içinde saklicam hemen bozulmasın
süper şef aldım küçük boyundan aldım ama orta boyunuda almayı düşünüyorum çok kullanışlı bişey yemek yaparken doğrama derdinden kurtarcak beni
vee şeker kaplardan aldım her boyundan 10 luartan yemekleri saklamak için annemde kullanıyo çok çok memnunuz işe yemek getiriyorum çantamda hiç dökülmüyo
şimdilik aldıklarım bunlar bu ay bu kadar yeter nasılsa geliş fiyatından diye abartmayayım dimibi kaç istediğim şey daha var onlarıda sonra alıcam artık
valla hersey maddıyat ve zaman ıkılısıne bakıyor aslında.haklısın canım aslında ufak gibi görünen ama çok yoran detaylar oluyor Allah yardımcımız olsun
olur canım sen yaz bana ben sorarım eltime sanada geliş fiyatından alırız :)Canım harika güle güle kullann :)
Ne kadara aldın bunların hepsini..
Ben sana özelden istediklerimi yazayım bir fiyat al bana olur mu :)
bende iyikide aldım diyorum gerçekten çok işime yarayacak şeyler sonuçta çalışıyoruz sebzeler meyveler bakliyatlar yaptığımız yemekler kahvaltılık ürünler hemen bozulmaması açısından çok önemliAynen canım peynir felan bozulmuyor... Annem evde kullanıyor çok memnun... Bende o memnuniyetle çeyize almıştım... İyikide almışım diyorum.
Gerçekten öyle... Kahvaltılıklarından almadım ben alsammı ki diye hep düşünüyorum...bende iyikide aldım diyorum gerçekten çok işime yarayacak şeyler sonuçta çalışıyoruz sebzeler meyveler bakliyatlar yaptığımız yemekler kahvaltılık ürünler hemen bozulmaması açısından çok önemli
kızlar tupperware lerim geldiiiibirsürü şey aldım geliş fiyatından olunca
evimize geçsekte kullansam diye sabırsızlanıyorum
canım 5 li oval set aldım bakliyatlar için çok iyi oluyo böceklenmesini engelliyo
2 adet duru yağlık aldım
peynirler falan hemen bozuluyo canım normalde ben oyüzden aldım peynir sucuk falan onun içine koyucam bi haftasonu adamakıllı evde kahvaltı yapıcaz zaten hemencik bozulmasınGerçekten öyle... Kahvaltılıklarından almadım ben alsammı ki diye hep düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?