2015 Haziran Gelinleri

selam kızlarrrr şu aralar deli gibi kına konusuna yoğunlaşmış durumdayım. dağıtılacak hediye kaftan falan araştırıyorum hab,re kafamda yine deli sorulaaarrr :)

selam kızlarrrr şu aralar deli gibi kına konusuna yoğunlaşmış durumdayım. dağıtılacak hediye kaftan falan araştırıyorum hab,re kafamda yine deli sorulaaarrr :)
ben kına ile ilgili henüz bişey yapmadım valla canım bende araştırsam iyi olcak :)
Canım hazırlıklar aynı..
Şaun pek birşey yaptığım yok..
Ev tutulduktan sonra eşyalar gelecek bekliyoruz :)
ev konusu en büyük sorun zaten canım bi tutsak bi çok şey hallolcak zaten :)
ahh o ev tutulsun zaten hepimiz comolokkooooo durumlarında olacağız gibime geliyor :)
evi tuttuktan sonra asıl koşuşturmaca başlicak gibi bakalım :) bizde mart gibi artık ev konusunu halletmek istiyoruz

Allah gönlümüze göre versin inşallah. Ben haftasonu izmire gidiyorum kısmetse gelinlik için gittiğimde oradan bakıcam kaftana eğer istediğim gibi bulamazsan Bursaya gidicem çok güzel yerler var orda biraz fiyatlı ama onları görünce başka hiç kaftan beğenemiyorum. hediyelik falan da toptan tek yerden alıp uyguna getirmek istiyorum ama bu kdr şeye 1 gün nası yeticek hiççç bi fikrim yok

Merhaba kızlar yeni katıldım arabıza bende 16 haziranda evlenicem kısmetse kına için yer ayarlamadım daha aranızda yer tutan varmı

Merhaba kızlar yeni katıldım arabıza bende 16 haziranda evlenicem kısmetse kına için yer ayarlamadım daha aranızda yer tutan varmı

canım hoşgeldin aramıza. kına için ufaktan bakmaya başlarsan iyi olabilir genelde yer olmuyor tabi nerede yaşadığına bağlı.

kızlar günaydınnnn!

cumartesi izmire gelinlik bakmaya gideceğiz 2 yerden randevu aldım bi yerde denemek bakmak falan tahmini kaç saat sürer sizce? randevuları çakıştırmak istemiyorum gittiğimizdede halletmek istiyorum bir daha git gel vaktim pek olmayacak gibi.

canım deneyeceğin gelinlik sayısına göre değişir süre önce bütün gelinliklere baktığını varsayarsak bunlardan 3-4 tanesinide denediğini düşünürsek 1 saat 1 buçuk saat sürebilir

canım deneyeceğin gelinlik sayısına göre değişir süre önce bütün gelinliklere baktığını varsayarsak bunlardan 3-4 tanesinide denediğini düşünürsek 1 saat 1 buçuk saat sürebilir

bana 2 'şer saat herbirinde yeter gibime geliyor umarım düşündüğüm gibi olur. daha kına elbisesi kaftan falan bakıcam ama sanırım hepsi yetişmeyecek.

Günaydın kızlar dün tatildi işe gelmedim bugünde 11 gibi anca gelebildik inşallah erken çıkarız acayip bir kar var sanırım 1 metreye yakın bazı yerlerde

Günaydın kızlar dün tatildi işe gelmedim bugünde 11 gibi anca gelebildik inşallah erken çıkarız acayip bir kar var sanırım 1 metreye yakın bazı yerlerde

yaa İstanbul öyleymiş burasıda kötü ama gidilmeyecek kadar değil. dikkat edin tatlımmmm

kızlar merhaba 13. hazıran dugunum 05 hazıran nıkahım olacak ayrı sehırlerde ıkısıde ... bzım dugu yemeklı ama davetıyeye sıgmadıgından not yazdırmadım a4 kagıdına tablo yapıp ufak bır not hazırladım düğünümüz yemeklidir lütfen bizimle irtibata geçiniz lcv şeklinde. bu notları davetiyenin içine koysam ayıp olur mu ki ? son ıkı hafta kala gelenı gelmeyenı netlestırıp masa duzenını ayarlayacagım ..

yok canım bence ayıp olmaz sonuçta sende ona göre ayarlicaksın sayıyı masaları
yada davetiye verdiğin herkesi siz aricaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…