2015 Haziran Gelinleri

Kızlar bende şimdi kına organizasyonunu tamamıyla hallettim. Mekan tamam, organizasyon tamam, fotografçıylada anlaştım çok şükür bu işte bitti.. Şimdi düğüne odaklanabilirimmm

Hadi yaaaa Evim teeeee Elvankent'te. Fotoğraf çekimi için nişanlım 50.yıl parkı diye tutturdu (bildiğim kadarıyla mamak da bi yerde burası) Düğün salonumuz da tuzluçayırda..
bence böyle bir riske girmeyin derim ben mesela göksuya gidin göl var yeşillik tahta korkuluklar çiçekler böcükler ben öyle yapacağım

Kesinlikle. Biz bohçaları getirmeleri için ve bizim götürmemiz için bavul düşündük. Hem kullanılır sonradan.
Nişanda da midye sandık alınmıştı. Onu kullanacağım ama ben.

Kesinlikle. Biz bohçaları getirmeleri için ve bizim götürmemiz için bavul düşündük. Hem kullanılır sonradan.

Nişan için alışveriş yapıldı, bende sandık istemedim valiz ve valizin takımı küçük bavul gibi makyaj çantası aldım ama dügünde tekrar alışveriş yapıldığını bilmiyordum. Doğrusu öyle birşey istememde ..

bence böyle bir riske girmeyin derim ben mesela göksuya gidin göl var yeşillik tahta korkuluklar çiçekler böcükler ben öyle yapacağım
Yaaa en yakın arkadaşım da göksuya ikna etmeye çalışıyor beni ama ne biliyim herkes orda çektiriyo çok klasik gibi geliyor bana.. Gerçi yeşillik her yerde yeşillik ama kendimden önce nişanlımı ikna etmem lazım göksuya sanırım..

Bence de bavul daha mantıklı.. Balayına giderken de o bavulları kullanırız hem

Bilmiyorum her yerde var mı ama bizim buralarda adettir. Nişanda sadece kıza ve damada bohça yapılır. Düğünde her iki evin de içindekilere bi takım çamaşır ve eskiden elbiselik kumaş koyulurmuş şimdi gömlek pantolon vs. bi takım elbise alınır. İsteğe bağlı tabi benim kaynanamın kızı olmayınca pek düşkün bana (maşallah diyeyim de ) sürekli bişeyler almak istiyor onun bahanesi bohça falan

Evet evet bir güzel süslenir o bavullar kocaman fiyonklarla
Bavul deyip geçmemek lazım baya sandık kadar pahalı
Aynen ama en azından sonradan kullanılabilecek gerekli bişeye para verilmiş olur diye düşünüyorum ben..

takılmayın onlara fotografçı öyle güzel bir açıdan yakalıyorki o foto size özel oluveriyor. önemli olan arka planda güzel birşeyler çıksın size yakın diye öyle geliyor. gidin 50. yıl parkına yakın oturanlara sorun onlara görede herkes orda çektiriyor.

heeee biz nişan zamanı bitirdik o işleri de ondan anlamadım bi an:)

biz sandık yerine valiz aldık nişanlımla bana çok daha işe yarar

heeee biz nişan zamanı bitirdik o işleri de ondan anlamadım bi an:)

biz sandık yerine valiz aldık nişanlımla bana çok daha işe yarar
Nişan ayrı düğün ayrı
Nişanda bi takım elbise alındı ayakkabı çanta çamaşır pijama vs. Şimdi düğün için alınıyor.
Valiz alıncak bi de onları koymak için.

Nişan ayrı düğün ayrı
Nişanda bi takım elbise alındı ayakkabı çanta çamaşır pijama vs. Şimdi düğün için alınıyor.
Valiz alıncak bi de onları koymak için.

canım sen nerelisin, sizin adetler farklı sanırım biraz.

yada bizde öle bişey yok diye farklı geldi bana :)

Selam kızlar bende 7 hazıran geliniyim Çogunluk 14 hazıran sanırım , ne güzel hazırlıklara baslamıs yarınız bende daha tık yok kendı ceyızımı hazırlamaktan baska nişanlım asker çünkü yaptıgım hıcbırseyden zevk almıyorumm

Oyyy kıyamam
Ne zaman geliyor askerin?

ahh ahhh o asker yolu beklemeyi bilirim geçen sene bu zamanlar yeni gidiyordu. zaman nasıl da geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…