- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
canım regnum var belek tarafında babam orda çalışıyo güzel otel yeni hemde ama fiyatları nasıl bilmiyorumpeki bıktığın o otellerden yardım etsen mesela güzel plajlar hangileridir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım regnum var belek tarafında babam orda çalışıyo güzel otel yeni hemde ama fiyatları nasıl bilmiyorumpeki bıktığın o otellerden yardım etsen mesela güzel plajlar hangileridir![]()
Canımm ben o saçı 11 saatte yaptırdımm :)
Bende çook seviyorum, çevirip renk soranlar bile var.
Sen istanbuldamıydın kuaför adı verebilirimm :)
kızlar gelinlik işini nasıl yapcaksınız? ne zaman bakmaya gidiceksiniz? yanınızda kimleri götürürsünüz ? ve nişanlınıza düğünden önce göstericek misiniz ?
Ay canım ne güzel ya en azından kafanda bi yer ve model var ben napcam bilmiyorum önce bi kendim gidip gezeyim diyorum sonra aklımda kalan bi kaç yeride annem ve kayınvalidemle gideyim diyorum eltimide çağırabilirim zevklerimiz çok Uyuyo onunla inşallah hepimiz içimize sinen bi gelinlik bulabiliriz fazla strese girmedenbiz önümüzdeki ay yawaş yawaş bakmaya başlarız canım gerçi ben direk nişanlığımı aldığım yere gitcem hem fiyatta çok yardımcı oluyorlar hemde çalışanlar çok eğlenceli izmire gidicez kafamda model de var tabi üstümde durmasına da bağlı bakalım nişanlımıda alırım ben yanıma ya onun zevkine güveniyorum eminim güzel fikir verecektir.
Ay canım ne güzel ya en azından kafanda bi yer ve model var ben napcam bilmiyorum önce bi kendim gidip gezeyim diyorum sonra aklımda kalan bi kaç yeride annem ve kayınvalidemle gideyim diyorum eltimide çağırabilirim zevklerimiz çok Uyuyo onunla inşallah hepimiz içimize sinen bi gelinlik bulabiliriz fazla strese girmeden
zaten fotoğrafçılar genelde kuaförden çıkış saatinizi sorarlarYa kızlar bişey sorcam. Benim düğünüm saat 14:00'de. Kuaföre sabah 07:45 gibi falan gidiyim diyorum. En geç 10:30-11:00 arası kuaförde işim bitse. Eve gelip evden gelinlikle çıkmam gerekiyo tekrardan.. (O sırada ağlatacaklar beni şaftım kayacak mı bilmiyorum) Neyse evden 12:00 de çıkıyım, fotoğraf çekimine gidelim sonrada düğün salonuna geçelim diyorum.. Yada kuaförden sonra fotoğraf çekimini halledip öyle mi eve gelsem? Ya da fotoğraf işini düğünden sonraya mı bıraksam, bu sefer de yorgun olurum akşam belki hava kararmış olur falan?? Ayy kafam allak bullak oldu yaa yardım edin bana
(Bu arada fotoğrafları dış mekan istiyoruz o yüzden zaten kararsız kaldım.. Dış mekan fotoğraf çekimi stüdyo çekimi gibi şak şak kısa sürmez sanıyorum.. Düğünden önce olsa gelinliğim kirlenir, bi de uzun sürerse salona geç kalırsak, bi de mevsim yaz terleriz akarız kokarız diye endişeleniyorum. Düğünden sonra olursa da oynamaktan gelinliğim kırışmış gözlerim yorgunluktan çökmüş, nişanlımın yaka paça kaymış hayal bile edemiyorum..Bu konuda fikriniz ya da tecrübeniz var mı?
cevabın için sağol bizim bütçeminizin çok çok üstünde peki bir şey sorsam genelde plajlar için çakıl-kum diyorlar acaba antalya taraflarında kum plaj nerelerde vardırcanım regnum var belek tarafında babam orda çalışıyo güzel otel yeni hemde ama fiyatları nasıl bilmiyorum
Ya kızlar bişey sorcam. Benim düğünüm saat 14:00'de. Kuaföre sabah 07:45 gibi falan gidiyim diyorum. En geç 10:30-11:00 arası kuaförde işim bitse. Eve gelip evden gelinlikle çıkmam gerekiyo tekrardan.. (O sırada ağlatacaklar beni şaftım kayacak mı bilmiyorum) Neyse evden 12:00 de çıkıyım, fotoğraf çekimine gidelim sonrada düğün salonuna geçelim diyorum.. Yada kuaförden sonra fotoğraf çekimini halledip öyle mi eve gelsem? Ya da fotoğraf işini düğünden sonraya mı bıraksam, bu sefer de yorgun olurum akşam belki hava kararmış olur falan?? Ayy kafam allak bullak oldu yaa yardım edin bana
(Bu arada fotoğrafları dış mekan istiyoruz o yüzden zaten kararsız kaldım.. Dış mekan fotoğraf çekimi stüdyo çekimi gibi şak şak kısa sürmez sanıyorum.. Düğünden önce olsa gelinliğim kirlenir, bi de uzun sürerse salona geç kalırsak, bi de mevsim yaz terleriz akarız kokarız diye endişeleniyorum. Düğünden sonra olursa da oynamaktan gelinliğim kırışmış gözlerim yorgunluktan çökmüş, nişanlımın yaka paça kaymış hayal bile edemiyorum..Bu konuda fikriniz ya da tecrübeniz var mı?
zaten fotoğrafçılar genelde kuaförden çıkış saatinizi sorarlarkuaförden sonra fotoğraf çekimi sonra evinize gelip evden çıkarsınız bir çok yakınım dış çekim yaptırdı hiç öyle düşündüğünüz gibi kirlenmiyor öyle olsa kimse yaptıramaz. düğünden sonra yapmayın çekiminzi illaki gelinlik kirlenir saçınız makyajınız bozulur ve yorgun olursunuz foto çekimi önemlidir bence ömrünüzün sonuna kadar o fotoğraflara bakacaksınız.
canım biz şöyle düşünüyoruz dış mekan foto çekiminde denize falan gireceğiz deniz kenarı bir yerde hayal ediyoruz nişanlım ince keten gömlek keten pantolon bense salık mAşalı saç ve çiçekten taç falan sade bir halde balayından döndükten sonra yapıcaz hem bmylece foto çekiminde aman gelinliğe bir şey oldu falan derdi de ortadan kalkmş olur fotolarda illaki oynama yapıyorlar çünkü
Zaten en güzel hatıralar fotoğraflarımız.. O yüzden düşünüp düşünüp duruyorum.. Düğün saati çok erken geliyo bana.. Saat 14:00'e kadar kuaför+foto+evden çıkış yetişmezse diye korkuyorum.. Bir de şu var: kuaförüm evime yakın ama nişanlımın foto çekimi için istediği dış mekan 1 saat uzaklıkta.. Yani kuaför çıkışında fotoğraf çektirip öyle eve gelelim desek 1 saat gidiş 1 saat dönüş 2 saat.. Fotoğraf çekimi de en kötü 1 saat desen etti mi sana 3 saat.. 1 saat de evden çıkışım sürsee 4 saat. Düğünüm biterken salona yetişiriz artıkKuaföre 1 gün önceden gidip sabaha kadar uyumadan kıpırdamadan beklesem mi napsaaammm
Çok güzel fikirmiş Ankara'da deniz olsa bende düşünebilirdim gerçekten![]()
benim nışanım gündüz olmuştu ve stüdyo çekimim bile bir saatten fazla sürdü ve çıkar çıkmaz salona geçtim ancak yetişmiştim iyi planlarsanız iyi olur bence ankarada nerede dış çekim yaptırıyorsunuz ki 1 saat yol sürüyoZaten en güzel hatıralar fotoğraflarımız.. O yüzden düşünüp düşünüp duruyorum.. Düğün saati çok erken geliyo bana.. Saat 14:00'e kadar kuaför+foto+evden çıkış yetişmezse diye korkuyorum.. Bir de şu var: kuaförüm evime yakın ama nişanlımın foto çekimi için istediği dış mekan 1 saat uzaklıkta.. Yani kuaför çıkışında fotoğraf çektirip öyle eve gelelim desek 1 saat gidiş 1 saat dönüş 2 saat.. Fotoğraf çekimi de en kötü 1 saat desen etti mi sana 3 saat.. 1 saat de evden çıkışım sürsee 4 saat. Düğünüm biterken salona yetişiriz artıkKuaföre 1 gün önceden gidip sabaha kadar uyumadan kıpırdamadan beklesem mi napsaaammm
Çok güzel fikirmiş Ankara'da deniz olsa bende düşünebilirdim gerçekten![]()
ahahaha yok canım illa deniz olması şart değil tabiki yani yinede bu şekilde yapan çok oluyor ve çok daha kafa rahat oluyormuş mantıklı geldi banada
Hadi yaaaabenim nışanım gündüz olmuştu ve stüdyo çekimim bile bir saatten fazla sürdü ve çıkar çıkmaz salona geçtim ancak yetişmiştim iyi planlarsanız iyi olur bence ankarada nerede dış çekim yaptırıyorsunuz ki 1 saat yol sürüyo
bu tamamen fotoğrafçınla aranızdaki elektriğie bağlı canım sonuçta o gün bu durumda çok koşturmaca içinde olacaksın bu halde stresli bir çekim yaşamaktansa bunu tercih etmeni öneririmHadi yaaaaEvim teeeee Elvankent'te. Fotoğraf çekimi için nişanlım 50.yıl parkı diye tutturdu (bildiğim kadarıyla mamak da bi yerde burası) Düğün salonumuz da tuzluçayırda..
Kııızlaaar
Düğün alışverişine başladık biz bugün elbiseler almaya başladık![]()
Kaynanacığımın düğün için bana alacağı elbiselerden ufak ufak almaya başladık işte. Bohça yapılır ya, onun için canım. Biz öyle sandık getir götür yapmayacağız ama bohçalar yapılcak yine.ne elbisesi ??
Güle güle kullan şimdiden.. Sandık falan bende istemiyorum yaaa.. Sonradan o sandıkları nereye koycaz kalabalık edicek.. Çok abartıya gerek yok bencede, sandıklara vereceğimiz paraya bohçayı dolduracak başka şeyler alınır benceKaynanacığımın düğün için bana alacağı elbiselerden ufak ufak almaya başladık işte. Bohça yapılır ya, onun için canım. Biz öyle sandık getir götür yapmayacağız ama bohçalar yapılcak yine.