- 7 Kasım 2014
- 105
- 34
- 38
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
Oyyy kıyamam
Ne zaman geliyor askerin?
bu ayın sonunda geliyor bırseyımız kalmadı ama en guzel nısanlılık donemlerım beklemekle gectı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy kıyamam
Ne zaman geliyor askerin?
ahh ahhh o asker yolu beklemeyi bilirim geçen sene bu zamanlar yeni gidiyordu. zaman nasıl da geçiyor
Geçmiş bitmiş bak asıl güzel günler şimdi başlıyorbu ayın sonunda geliyor bırseyımız kalmadı ama en guzel nısanlılık donemlerım beklemekle gectı
Aaah ah di mi gökçeeahh ahhh o asker yolu beklemeyi bilirim geçen sene bu zamanlar yeni gidiyordu. zaman nasıl da geçiyor
Senin hazırlık yapasın yok, benim kpss'ye giresim yoktubi gelse kendımı evlılık hazırlıklarına sokacagım ama suan hıcbırsey yapasım gelmıyor bizim işimiz çok ev bastan asagıya tadılata gırecek ve suan kıracı var cıkarmıyolar halen kv deler
Ben de seni anlıyorum canım. Ama bitmiş bak. düğün hazırlığı yapma, o gelene kadar hiç bişey yapma boşver. Sadece ne yapmaktan hoşlanıyorsan onu yap.ama insanın pskolojısını etkılıyor anlıyorum canım senı hıcbırsey yapasın gelmıyor ki
antalya kum plajların içinde en kralı phaselis mükemmel bi yer eğer antalya tarafına gelirsen oraya mutlaka git derim denizi tertemiz kum ve baya gidiyosun su çok ilerlerde derinleşiyocevabın için sağol bizim bütçeminizin çok çok üstünde peki bir şey sorsam genelde plajlar için çakıl-kum diyorlar acaba antalya taraflarında kum plaj nerelerde vardır
Günaydın.. Maalesef beeeeeeennnnnnnnnn de varımgünaydın kızlarrr
var mı bugün çalışan benim gibi
ufff çok zor oluyor sadece pazar günü koşturmak hiç de dinlenemiyoruzGünaydın.. Maalesef beeeeeeennnnnnnnnn de varım
ufff çok zor oluyor sadece pazar günü koşturmak hiç de dinlenemiyoruz
günaydın kızlar,
ben evdeyim bugun maskoya gidicem eşya bakmaya bakalım ne var ne yok :)
ufff çok zor oluyor sadece pazar günü koşturmak hiç de dinlenemiyoruz
günaydın kızlar,
ben evdeyim bugun maskoya gidicem eşya bakmaya bakalım ne var ne yok :)
Bende çalışıyorum kızlar yaa biz ne ara halledicez hem çalışıp hem düğün hazırlığı yapmak zor vallaGünaydın.. Maalesef beeeeeeennnnnnnnnn de varım
canım kolay gelsin. biz bakmıştık. mobilyaları kurumsal bir firmadan almak istiyoruz yarın öbür gün sorun olursa değiştirmesi / tamiri kolay olsun diye. masko'da hep kendisi üreten firmalar var. çok güzel ve uygun fiyatlı mobilyalar bulduk ama tereddüt ettik. git gel bir de senin yorumlarını alalım.
hava soğuk sıkı giyin
gelinliğini seçtin mi canımOooo burası baya hareketlenmiş.... 14 haziran gelinleri çoğalmış.... Fotografçı ve gelinlikciyide ayarladık sırada balayı var.... Balayı için nişanlımla hala ortak bir karara varamadık