2015 Haziran Gelinleri

aynen öyle canım sanırım stresten oluyo bunlar biz pek nadir kavga ederiz aslında neyseki çözdük
evlenincede mutlaka ufak tefek tartışmalar çıkar uzatmamak önemli olan

Tabi ki canım benim.. Hep sakin bi hayatta sıkıcı olur ara sıra tartışmak kavga etmek lazım elbet Sonucu tatlıya bağlamayı bildikten sonraaa no problem

Hayırdır canım? Paylaşmak istersen burdayız biliyosun
Canım işle ilgili sıkıntılarım vardı... Benim çalıştıgım şirketin birkaç yerde değişik alanlarda olmak üzere fabrikalarımız var... Yeni bir fabrika açıldı onun demirbaş kadrolarını diğer fabrikalardaki en eski elemanlardan yaptılar... Bizim bölümde de en eski bendim emrivaki,önüne seçenek sunulmadan Ankaranın bir uçundaki yere yollandım... Sebep de ben 2015 ihalelerini 2014 bağlamışım , 2015 de çok fazla ilgilenmem gereken çok dosya yokmuş ,Zaten resmi kurumlarda bu sene çok fazla ihalede alamazmışız olursa da oradan da yürütebilirmişim vs tarzı şeylerle bölümün değiştirildi... Sevemedim bir türlü işi,zaten bizim fabrikalar arası kimse birbirini sevmez... Onun stresi ve sıkıntısı vardı... Allahtan buradaki kız bazı işleri karıştırmış patronum kendi çagırdı oraya başkasını bulalım, senin zaten düğünün var senin için zor olur dedi ve eski yerime geldim ama bir hafta okadar sıkıntılı geçti ki bunu nişanlımada yansıttım biraz... Şimdi herşey haloldu gibi gözüküyor...

ahh adaş yaaaa ders olsun kuzum sana bak bir daha sakın karşındaki dinlemeden ön yargılı olma ben yaptım biliyorum çünkü onun pişmanlığı kötü oluyor. çok sevindim bebeğim düzelmesinee

canım ya sıkıntılı bir süreç olmuş dediğin gibi ama bak çözülmüş ah biz kızlar her sıkıntımızı en yakınımızdan çıkarıyoruz üzülüyoruz sonra ama akıllanmıyoruz hiç işte napalım iyi günde kötü günde diye söz vereceğiz birbirimize destek olmalıyız her anlamda

ayy canım yaa cidden çok sıkıntılı bi durum okurken bile bi garip oldum ama neyseki eski yerine dönmüşsün ona çok sevindim
zaten sen evlendikten sonra işten çıkmayı düşünüyodun dimi
biraz daha sabret canım az kaldı
malesefki iş yerinde yaşananlar özel hayatımızı etkiliyo bende nişanlımda son zamanlarda çok yoğunuz işyerindeki stres düğün stresi falan derken bi baktık kavga etmişiz yansıtmamak gerekiyo ama gün içinde insan gerilince mutlaka yansıyo elimizde olmadan
neyseki çözülmüş olay canım önemli olan o sevindim senin adına

Hımm çok can sıkıcı bi durum canım haklısın gerilmekte.. Ben olsam 1 hafta bile dayanamaz istifayı verir çıkardım ama işte evlilik arefesinde çok zor, insan çaresiz kalıyor.. Şükür düzelmiş canım çok sevindim senin adına

Evet neyse ki atlattım... Evlendikten sonra bu işde çalışmayı düşünmüyorum... Sosyal Hizmetler önlisans mezunuyum lisansa tamamlıyorum... Stajım var bu sene daha çok bu alana yönelmek istiyorum... Bıktım ofis ortamlarından zaten beş senede çıkacagım nidaları ile geçti...
Evet direk mutsuzluğumu nişanlımada yansıttım... Allahdan anlayışla karşıladı stresimi de ilişkimizde büyük bir tartışmaya dönüşmedi... Sadece bendeki olumsuz hava ona karşıda bir tavır oluşturdu içimde anlam veremedim...

İşten ayrılmak aklımdan geçmedi değil eğer devam etseydi biraz daha bakıp istifa edecektim... Çok teşekkürler çok sıkıntılı iş ortamıydı , yönetim katında hiç kimse birbiriyle iş haricinde diyalog kurmuyordu çok soguk bir iş ortamı beni çok gerdi....

Martle betuya toz-pembe can kızlar düşündüğünüz için çok teşekkür ederim.
Nazar değdi bizlere. Dikkat edelim gerçekten dediğiniz gibi fevri olmamak gerek.
İyi ki varsınız kızlar sizinle yazışmak rahatlatıyor insanı

canım evlendikten sonra çık sakin ol şimdilik evlendikten sonra işten ayrılırsan tazminat alabiliyosun ben muhasebeciyim ordan biliyorum şimdilik sabır canım 5 yıllık kıdem tazminatı az değil neticede şurda 4-5 ay daha dayan
nişanlın anlayışlı bi insan demekki şanslısın zaten bi ömür paylaşıcaksın bu tür zor süreçler olucak hayatınızda diğer tarafın böyle zamanlarda anlayışlı ve ddestekçi olması çok önemli
neyseki sorunsuz hallolmuş canım

ne demek canım herzaman
hepimizin başına gelebiliyo bu tür şeyler dün bende burda yazışmasaydım biraz zor geçerdi sinirim
gerçekten güzel bi ortam kurduk bende teşekkür ediyorum arkadaşlarıma özellikle Martle arkadaşıma

Sen de iyi ki varsın canım, hepiniz iyi ki varsınız

Nikah bizim önce olacak o süreye kadar çalışırım... Birşey daha soracagım canım... Ben son iki senedir senelik izinlerimi kullanamadım bunun işden ayrıldıktan sonra ücretini alabilirmiyim...

Nikah bizim önce olacak o süreye kadar çalışırım... Birşey daha soracagım canım... Ben son iki senedir senelik izinlerimi kullanamadım bunun işden ayrıldıktan sonra ücretini alabilirmiyim...
evet canım alırsın
yani 2 seçeneğin var ya o izinleri toplu kullanırsın mesela işten çıkmadan 28 gün iznini kullanırsın sonrada hemen işten çıkışın yapılır yada parasını alırsın
bence mantıklı olan iznini kullanmak
çünkü yıllık iznini kullanıncada çalışmış gibi maaş hakediyosun

En mantıklısı izine çıkmak...

ne demek canım bende nişanlımdan dolayı aynı durumu yaşadığımdan yardımcı olmk isterim her zaman :) ben çektin senin nişanlın çekmesin hehehehe

ne demek canım bende nişanlımdan dolayı aynı durumu yaşadığımdan yardımcı olmk isterim her zaman :) ben çektin senin nişanlın çekmesin hehehehe
hahaha doğru diyosun canım malesef bazan ani ve gereksiz çıkışlarım oluyo ama atlatmaya çalışcam inşallah

Arkadaşlar merhaba benim 07 haziranda gündüz düğünüm var ama seçime denk geliyor ne olacak bilmiyoruz deli gibi bunu araştırıyoruz biz salon tuttuğumuzda seçim tarihi belli değildi şimdi birçok yerde seçim günü gündüz düğün olmaz yazıyor acaba bilginiz var mı aynı gün gündüz düğünü olan var mı ? varsa bu konuda ne yapmalıyız görüşlerinizi rica ederim. Çünkü bu saatten sonra saati değiştiremiyoruz bir sürü kişi uçak biletini aldı şehir dışından gelecek herşey ona göre ayarlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…