• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

canım hoşgeldin aramıza :) konu sahibemiz bir süredir buraya uğramadığından seni panoya ekleyemiyoruz ama sohbetimize her zaman bekleriz. kendinden bahsedebilir misin?

sahi kızlar ne zamandır sorucam Gizem_ikra Gizem_ikra nerelerdeki? birde Lugavi vardı? hiç uğramıyorlar artık :KK43:
sanırım onlar bizden daha çok düğün telaşına kaptırdılar kendilerini Hoppa
yada ben iyi tarafından düşünmek istiyorum umarım kötü giden bişeyler yoktur :KK43:

Lugavi iyi canım..
İnstagramdan resim paylaşıyor eşya almışlar :KK49:
Nasılsınız kızlar bu arada.. Neler yaptınız hafta sonu..
Alışverişler ne durumda :)
Ben ürü masası ve masa örtüsü alamadım doğru düzgün bakıyorum ama istediğim gibi tam bulamadım

Lugavi iyi canım..
İnstagramdan resim paylaşıyor eşya almışlar :KK49:
Nasılsınız kızlar bu arada.. Neler yaptınız hafta sonu..
Alışverişler ne durumda :)
Ben ürü masası ve masa örtüsü alamadım doğru düzgün bakıyorum ama istediğim gibi tam bulamadım

evet onu bende gördüm halletmişler valla. nolsun ya walla ben haftasonu hep hastalıklarla uğraştım ablam rahatsızdı o öyle olunca yiğenime baktım hiçbirşey anlamadna geçti gitti yani :)

fotoları gördüm sende izmire gitmişsin sanırım.

evet onu bende gördüm halletmişler valla. nolsun ya walla ben haftasonu hep hastalıklarla uğraştım ablam rahatsızdı o öyle olunca yiğenime baktım hiçbirşey anlamadna geçti gitti yani :)

fotoları gördüm sende izmire gitmişsin sanırım.

Geçmiş olsun canımm şimdi nasılsınn ?

Evet İzmir'e gittim bendee.. İyi geldi değişiklik

kızlar geçen hafta sizin yaşadığınızı bugün ben yaşadım dün gece resmen birbirimize girdik saçma sapan birşey yüzünden benimde regl yaklaşıyor tabi onun gerginliği var açtım ağzımı yumdum gözümü uyku uyuyamadım neredeyse hiç dünden beri ağlamaktan gözlerim kurbağa gibi oldu :)
çok şükür şu an iyiyiz ama yoruldum yani bu süreçten bir an evvel bitsin stresler istiyorum :(

kızlar geçen hafta sizin yaşadığınızı bugün ben yaşadım dün gece resmen birbirimize girdik saçma sapan birşey yüzünden benimde regl yaklaşıyor tabi onun gerginliği var açtım ağzımı yumdum gözümü uyku uyuyamadım neredeyse hiç dünden beri ağlamaktan gözlerim kurbağa gibi oldu :)
çok şükür şu an iyiyiz ama yoruldum yani bu süreçten bir an evvel bitsin stresler istiyorum :KK43:

ahh canım benim..
saçmasapan şeylere geriliyoruz, üzülüyoruz üzüyoruz, pişman oluyoruz ve bir sürü şey...
Şuan iyi olmana arayı düzeltmene çok sevindim.
Ben şunu anladım her ne olursa olsun bu erkeklere çok yüz vermemek gerek.

Kızlar nasılsınız ben çok yoğunum gelemiyorum topiğe :KK51:

nasıl olalım canım yaa nişanlılarımızla uğraşıyorz geçen hafta kızlar gergindi bugünlerde de ben :)

ahh canım benim..
saçmasapan şeylere geriliyoruz, üzülüyoruz üzüyoruz, pişman oluyoruz ve bir sürü şey...
Şuan iyi olmana arayı düzeltmene çok sevindim.
Ben şunu anladım her ne olursa olsun bu erkeklere çok yüz vermemek gerek.

kesinlikle canım yaaa azcık dişimi gösterince pustu kaldı kedi gibi yapck birşey yok arada lafı söylemek gerekiyor maalesef.

nasıl olalım canım yaa nişanlılarımızla uğraşıyorz geçen hafta kızlar gergindi bugünlerde de ben :)
Ne oldu canım niye gerildiniz düğün arefesi herkes stresli yapılacaklar var cebimizden paralar çıkıyor ne nereye nasıl ödeniyor akıl sır ermiyor ama sıkışacağız korkusuyla insan en sevdiğinden çıkartıyor acısını bu dönemler biraz sabır dönemleri bence hele erkekler bizler gibi değiller daha gergin oluyorlar bunalıma bile girdikleri doğrudur :KK67::KK53:

Ne oldu canım niye gerildiniz düğün arefesi herkes stresli yapılacaklar var cebimizden paralar çıkıyor ne nereye nasıl ödeniyor akıl sır ermiyor ama sıkışacağız korkusuyla insan en sevdiğinden çıkartıyor acısını bu dönemler biraz sabır dönemleri bence hele erkekler bizler gibi değiller daha gergin oluyorlar bunalıma bile girdikleri doğrudur :KK67::KK53:

canım bizde sıkıntı çekiyoruz, bizde geriliyoruz.
herşey karşılıklı bence.. tabikide alttan alacağımız konular olacak ama kesinlikle sinirlidir şöledir böledir diye susmuyorum ben. Bugun oyle alıştırırsam öyle gider..

canım bizde sıkıntı çekiyoruz, bizde geriliyoruz.
herşey karşılıklı bence.. tabikide alttan alacağımız konular olacak ama kesinlikle sinirlidir şöledir böledir diye susmuyorum ben. Bugun oyle alıştırırsam öyle gider..
Canım zaten karşılıklıdır tabi ki geriliyor diye hep alttan alınacak değil o sinirliyken biz susacağız biz sinirliyken onlar yani alttan almak karşılıklı anlayışla oluyor herşey Hoppa

ya aslında önemli bişey yok bi ev bulmştuk haftasonu bir arkadaşımız çıkacağız biz burdan başka yere taşınıcaz siz gelin falan dedi ev sahibiyle konuşmuş Nisana kdr kira almasanız falan demiş ben de adam bu durumu okeyledi sanmıştım çok sevindik haftasonu bulduk falan diye dün adamı aradı hemen kiraya başlarsanız olur demiş arkadaşıma sordum öyle bişey demedi diyor ben yanlış anlamışım yani çok üzüldüm ben ama 2 ay fazladan kira vermek istemiyoruz bi ton masraf var çöpe gidicek o da ben üzülünce stres oldu birbirimize patladık falan yani... arada oluyor maalesef :(

ya aslında önemli bişey yok bi ev bulmştuk haftasonu bir arkadaşımız çıkacağız biz burdan başka yere taşınıcaz siz gelin falan dedi ev sahibiyle konuşmuş Nisana kdr kira almasanız falan demiş ben de adam bu durumu okeyledi sanmıştım çok sevindik haftasonu bulduk falan diye dün adamı aradı hemen kiraya başlarsanız olur demiş arkadaşıma sordum öyle bişey demedi diyor ben yanlış anlamışım yani çok üzüldüm ben ama 2 ay fazladan kira vermek istemiyoruz bi ton masraf var çöpe gidicek o da ben üzülünce stres oldu birbirimize patladık falan yani... arada oluyor maalesef :KK43:
Ev meselesi çok zor bizde gerilebiliyoruz ama korkuyoruz stres yapıyoruz ondan üzme kendini canım aşılmayacak şeyler değil 2 aya boşa vermeyin tabi ki durun bakalım nasibinizse boş kalırsa o zaman tutarsınız yoksa daha güzelini bulursunuz bizimde öyle bir durum oldu ama 5 ay önceden evi tutmak istemedik rahat 3-4 bin para demek neye verilmez ki :KK59:

Ev meselesi çok zor bizde gerilebiliyoruz ama korkuyoruz stres yapıyoruz ondan üzme kendini canım aşılmayacak şeyler değil 2 aya boşa vermeyin tabi ki durun bakalım nasibinizse boş kalırsa o zaman tutarsınız yoksa daha güzelini bulursunuz bizimde öyle bir durum oldu ama 5 ay önceden evi tutmak istemedik rahat 3-4 bin para demek neye verilmez ki :KK59:

aynen öyle canım gerek yok yani bakalım bu ay da geçsin de ondan sonra bakmaya başlayacağız artık

ya aslında önemli bişey yok bi ev bulmştuk haftasonu bir arkadaşımız çıkacağız biz burdan başka yere taşınıcaz siz gelin falan dedi ev sahibiyle konuşmuş Nisana kdr kira almasanız falan demiş ben de adam bu durumu okeyledi sanmıştım çok sevindik haftasonu bulduk falan diye dün adamı aradı hemen kiraya başlarsanız olur demiş arkadaşıma sordum öyle bişey demedi diyor ben yanlış anlamışım yani çok üzüldüm ben ama 2 ay fazladan kira vermek istemiyoruz bi ton masraf var çöpe gidicek o da ben üzülünce stres oldu birbirimize patladık falan yani... arada oluyor maalesef :KK43:
ayy canım yaa noluyo bize böylee geçen hafta bizde oldu şimdi sizde olmuş anlaşılan bu dönemlerde herkes aynı ama stresten oluyo hep
tartışmalar herzaman olucak evlenincede herşey dört dörtlük olcak diye bişey yok mutlaka tartışcaz kavga edicez küsücez ama önemli olan uzatmamak
ev konusu gerçekten sıkıntılı bi durum bizde nisan gibi tutmak istiyoruz ama bi kaç haftadır bakıyoruz tanıdıklara haber saldık falan hala istediğimiz yerden kiralık ev bulamadık bi yandanda korkuyorum son dakkaya bırakırsak ya ev bulamazsak ya hiç beğenmediğim bi yeri sırf mecburiyetten tutmak zorunda kalırsak falan diye telaş ediyorum basit bişey değilki ha deyince değiştirilmiyo
ev kadar ev sahibi önemli çevre önemli komşular önemli çok zor bence en önemli ve en zor seçimlerden biri ev konusu aminim sende bu yüzden gerildin :KK43:
ama uzatmadan aranızın düzelmesi iyi olmuş canım umarım gönlümüze göre bi ev buluruz hepimiz:KK68:

Back