• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

canım illa o gece yaşanacak diye bişey yok bence nişanlınla konuş ne biliyim ben rahat edemem de daha özel olmasını istiyorum falan de şahsen ben hiç rahat edemezdim yada düğününüzün olacağı şehirde 1 gecelik şık bi otel ayarlayabilirsiniz başbaşa olun derim ilk gecenizde
zaten niyetim o gece bir şey yaşanacak diye değil. yalnız kalmak güzel olurdu. başbaşa romantik bir gece olmasını isterdim. bir gece içinde sıkıntı çıkarmak istemiyorum. kafam karışık

zaten niyetim o gece bir şey yaşanacak diye değil. yalnız kalmak güzel olurdu. başbaşa romantik bir gece olmasını isterdim. bir gece içinde sıkıntı çıkarmak istemiyorum. kafam karışık
tabiki canım başbaşa olmayı istemek en doğal hakkın bunu herkesin normal karşılaması lazım bence otel işini bi düşün derim güzel şık bi otele gebilirsiniz sabah başbaşa kahvaltı yaparsınız düğün gününü değerlendirirsiniz falan ama ebde başkaları olunca mümkün değil ben rahat edemem

tabiki canım başbaşa olmayı istemek en doğal hakkın bunu herkesin normal karşılaması lazım bence otel işini bi düşün derim güzel şık bi otele gebilirsiniz sabah başbaşa kahvaltı yaparsınız düğün gününü değerlendirirsiniz falan ama ebde başkaları olunca mümkün değil ben rahat edemem
Ben bir konuşsam iyi olacak sanırım. :KK51:

kızlar kafama ne zamandır bir şey takılıyor. bizim düğünümüz yaşayacağımız şehirden başka bir yerde olacak. yani düğün akşamı muhtemelen eşimin ailesinin evinde geçireceğiz. ben o özel günü hiç böyle düşünmemiştim çok mutsuzum. ertesi gün uçakla döneceğiz ertesi günde balayına ama ne bileyim işte kafama takılıyor.

canım kesinlikle bir otelde kalın benim arkadaşım da eşide istanbulda çalışıyor ama aileler balıkesirde olduğundan düğünde haliyle burada oldu erkek tarafı bizde kalın ev 2 katlı üst katta kalırsınız demiş ama asla istememişlerdi. otelde kaldılar sonuçta o gece yorgunluktan birşey yaşanmayacak olması muhtemel ama terleyeceksin duş almak isteyeceksin nolursa olsun güzel gecelikle falan yatmk isteyeceksin tuvalete kalkacaksın o gecelik olck üstünde yok yokk asla olmaz uygun yollu bir otel çok daha iyi olur canım

canım kesinlikle bir otelde kalın benim arkadaşım da eşide istanbulda çalışıyor ama aileler balıkesirde olduğundan düğünde haliyle burada oldu erkek tarafı bizde kalın ev 2 katlı üst katta kalırsınız demiş ama asla istememişlerdi. otelde kaldılar sonuçta o gece yorgunluktan birşey yaşanmayacak olması muhtemel ama terleyeceksin duş almak isteyeceksin nolursa olsun güzel gecelikle falan yatmk isteyeceksin tuvalete kalkacaksın o gecelik olck üstünde yok yokk asla olmaz uygun yollu bir otel çok daha iyi olur canım
Bencede öyle ama kafam karışıyor nasıl karşılarlar diye. nışanlımla ilgili bir durum değil o da benim gibi düşünür ama aile ne der emin olamıyorum. bir gelsin bakalım o günler nolcak. ama bencede bir otelde kalmamız iyi olur.

Gelinlik kına kıyagetlerim beyaz eşyalarım düğün-kına salonum hazır şuan bi hazırlık yok oturduğumuz yerde sayıyoruz :KK51: senin nasıl durumlar canım
benimde gelinlik düğün yeri balayı hazır daha esyaları almadık kına kıyafetide duruyo sıkıntılı yani canım :110:

Back