- 11 Temmuz 2014
- 670
- 416
- 158
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #3.021
Kızlar ne zamandır kafam yoğun sayfaya zaman ayıramadım ama özledim sizi nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öncelikle hayırlı olsun benimde 7 haziran ama akşam olucak düğünüm bence akşam saatine alın sonuçta farklı bi güne almıcaksınız tarihi akşama okucak yani düğün ben bi pek sorun olcağını sanmıyorum siz misafire değil misafirler size ayak uydursun sonuçta sizin en özel gününüz yaniArkadaşlar merhaba benim 07 haziranda gündüz düğünüm var ama seçime denk geliyor ne olacak bilmiyoruz deli gibi bunu araştırıyoruz biz salon tuttuğumuzda seçim tarihi belli değildi şimdi birçok yerde seçim günü gündüz düğün olmaz yazıyor acaba bilginiz var mı aynı gün gündüz düğünü olan var mı ? varsa bu konuda ne yapmalıyız görüşlerinizi rica ederim. Çünkü bu saatten sonra saati değiştiremiyoruz bir sürü kişi uçak biletini aldı şehir dışından gelecek herşey ona göre ayarlandı.
http://www.milliyet.com.tr/2007/07/04/son/sonyas29.aspArkadaşlar merhaba benim 07 haziranda gündüz düğünüm var ama seçime denk geliyor ne olacak bilmiyoruz deli gibi bunu araştırıyoruz biz salon tuttuğumuzda seçim tarihi belli değildi şimdi birçok yerde seçim günü gündüz düğün olmaz yazıyor acaba bilginiz var mı aynı gün gündüz düğünü olan var mı ? varsa bu konuda ne yapmalıyız görüşlerinizi rica ederim. Çünkü bu saatten sonra saati değiştiremiyoruz bir sürü kişi uçak biletini aldı şehir dışından gelecek herşey ona göre ayarlandı.
Canım öncelikle hayırlı olsun benimde 7 haziran ama akşam olucak düğünüm bence akşam saatine alın sonuçta farklı bi güne almıcaksınız tarihi akşama okucak yani düğün ben bi pek sorun olcağını sanmıyorum siz misafire değil misafirler size ayak uydursun sonuçta sizin en özel gününüz yani
Paylaşım için çok tesekkur ederim geceb sene ilk olarak cumburbaskanligi seciminde yasaklanmis gunduz dugun olmasi bu yilda ysk ile gorustuk kurul karari cikmadi henuz dedi mecburen kurul kararini bekliyoruz bir yandanda alternatif yaratmaya calisiyoruzhttp://www.milliyet.com.tr/2007/07/04/son/sonyas29.asp
eskilerde şöyle bir haber gördüm.. Bence olur sonuçta 7 hazirana alan çok kişi var, hangi biri iptal edilecek.
Kızlar kınamda dagıtmak icin birsey yapma arayısındaydım... Kendimce internetten gördügum modellerden birseyler yaptim... İlk yapısim biraz hatalar var ama sizce nasil olmus.... Bunlari yapmaya devam mi ediyim yoksa sabun siparişi mi veriyim... Acemilikle biraz kötü oldu... Eki Görüntüle 1397338 Eki Görüntüle 1397348
Ne kadar güzel olmuşlar eline sağlık eğer sıkılmadan yaparım diyorsan kendin yap bence hem keyifli olur hemde güzel bi anı olur senin içinKızlar kınamda dagıtmak icin birsey yapma arayısındaydım... Kendimce internetten gördügum modellerden birseyler yaptim... İlk yapısim biraz hatalar var ama sizce nasil olmus.... Bunlari yapmaya devam mi ediyim yoksa sabun siparişi mi veriyim... Acemilikle biraz kötü oldu... Eki Görüntüle 1397338 Eki Görüntüle 1397348
Dügüne kadar yapabilirim diye düsunüyorum... Bunlara pek özenemedim ama kolay geldi...Kes yapıstir sonucda...canım vaktin varsa yapabilirsin daha anlamlı olur hele ki el becerin varsa kendin yap derim ama benim ne vaktim ne de el becerim olmadığından hazır alacağım
Sıkılmam çok fazla yapmiyacagim kinaya cok kisi gelmiyecek bide sadece bayanlara dagıtmayı düsünüyorum... Sadece aklıma takilan elim alısirmi dahâ güzel yapabilirmiyim, yamuk yumuk kesmisim hep...Çok kararsız kaldim...Ne kadar güzel olmuşlar eline sağlık eğer sıkılmadan yaparım diyorsan kendin yap bence hem keyifli olur hemde güzel bi anı olur senin için
Canım tabiki elin alışır ayrıca neyle kestiğini bilmiyorum ama kaş makasları var ya onlarla kessen daha kolay olur gibi geldiSıkılmam çok fazla yapmiyacagim kinaya cok kisi gelmiyecek bide sadece bayanlara dagıtmayı düsünüyorum... Sadece aklıma takilan elim alısirmi dahâ güzel yapabilirmiyim, yamuk yumuk kesmisim hep...Çok kararsız kaldim...
Normal makasla kestim canim onunla da pek detaylara inemedim ... Kalıplari kendim elle çizdim ondanda duzgun degil...Bugün daha ölcülü bir kalıp cizip birde öyle deneyecegim....Canım tabiki elin alışır ayrıca neyle kestiğini bilmiyorum ama kaş makasları var ya onlarla kessen daha kolay olur gibi geldi
canım bunlar çok tatlı olmuşKızlar kınamda dagıtmak icin birsey yapma arayısındaydım... Kendimce internetten gördügum modellerden birseyler yaptim... İlk yapısim biraz hatalar var ama sizce nasil olmus.... Bunlari yapmaya devam mi ediyim yoksa sabun siparişi mi veriyim... Acemilikle biraz kötü oldu... Eki Görüntüle 1397338 Eki Görüntüle 1397348
Çok teşekkürler canım... Vaktim var canım bunlar yarım saatimi almadı ilk defa yaptığım halde tek korkum begenmezlerse diye...canım bunlar çok tatlı olmuş
valla sen söylemesen ben hazır aldın sanırdım
bazı yerlerini yamuk kestim falan demişsin bence olsun yaptıkça elin düzelir fırsatın varsa bunlara devam et kendi emeğin daha bi kıymetli olur
beğenirler canım niye beğenmesinler sen kendi el emeğinle yapmışsın ve hazırlardan bi farkıda yok açıkcası arkasına mıknatısta yapıştırabilirsin buzdolabına falanda yapıştırabilirler çok hoş bence :)Çok teşekkürler canım... Vaktim var canım bunlar yarım saatimi almadı ilk defa yaptığım halde tek korkum begenmezlerse diye...
iyi haftalar canımmiyi haftalar olsun gelincikleerrrr
Kızlar kınamda dagıtmak icin birsey yapma arayısındaydım... Kendimce internetten gördügum modellerden birseyler yaptim... İlk yapısim biraz hatalar var ama sizce nasil olmus.... Bunlari yapmaya devam mi ediyim yoksa sabun siparişi mi veriyim... Acemilikle biraz kötü oldu... Eki Görüntüle 1397338 Eki Görüntüle 1397348
iyi haftalar olsun gelincikleerrrr
Menekşe :)