- 3 Aralık 2010
- 371
- 175
- 133
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.881
lisede boyamaya başlamıştım bende her renk yaptım saçımı önce kızıl yapmıştım ondan kurtulmak baya zor oldu siyah sarı karamel her rengi denedim ama saçlarım mahfoldu en güzeli doğal olanı şuandada doğallık moda zaten canım
bence şimdiden yaptır canım renk otursun derim ben
senin sarıydı sanırım saçların ne renk yapıcaksın merak ettim :)
kızlar merhaba
tupperware ürünlerinden almak istiyorum bizde saklama kaplarından var yıllardır kullanıyoruz evde çok memnunuz
çeyiz için almak istiyorum yuvarlak saklama kaplarından başkasını kullanmadığım için diğer ürünleri hakkında bilgiye ihtiyacım var aranızda kullanan var mı ?
hangi ürünleri tavsiye edersiniz
saçta boya varsa tabikide doğal kullanmak söz konusu dahi olamaz kızlar :)
Benim saçlarım sarı ombre..
Düğüne tamamen sarı yapıcam inşallahh kopmazlarsa :)
asıl saç rengin çok koyu değilse düğünden öncede yaptırabilirsin canımŞimdi yaptırırsam balyajlar uzuyor canım tekrar yaptırmam gerekiyor ve bu ciddi bir para :) öle 100 200 değil
yağdanlığı şimdi araştırdım bende görünüşü çok şık değil ama yağ damlatmaması çok güzel bi özellikcanım saklama kapları bizdede var çok kullanışlı oluyor. sürahi ve yağdanlık almanı tavsiye ederiö bak fotoları ekliorm ben kendime aldım kullanan arkadaşlarım çok önerdi.
yağdanlığı şimdi araştırdım bende görünüşü çok şık değil ama yağ damlatmaması çok güzel bi özellik
bide doğrama makinası gibi bişey var adı şef sanırım onu çok merak ettim ya elektriksizmiş
Kızlar nasılsınız benim dişler yine fena dişçiden geldim tam düğün zamanı olacak iş değilmiş
Diş eti tedavisi oldum bugünde dikişler alındı falan kaplamalara geçemedik daha rahat 2 haftamız varanamm kıyamam geçmiş olsun ne yaptılar?
annemin yengesi satıyomuş biraz önce annemle konuştum geliş fiyatından veriyo o dedi çok mutlu oldum bendegörünüşe takılma canım damlatma olayına odaklan bence en azından sürekli elinin altında kullanacağın (örneğin yemekleri daha çok çiçek yağıylamı yaparsın zeytinyağımı ona göre) yağı ona koyarsın başka yine cicili bicili birşey de alırsın.
süper şefler de çok iyi canım bende alıcam onu ama azcık pahalı geldi.
geçmiş olsun canım bende pazartesi gittim dişçiye telleri sıktı 2 gündür fena ağrıyoKızlar nasılsınız benim dişler yine fena dişçiden geldim tam düğün zamanı olacak iş değilmiş
İnşallah canım artık uzadıkça sıkıldım gerildim bitmeyecek diye düşünmeye başladım sanırımgeçmiş olsun canım bende pazartesi gittim dişçiye telleri sıktı 2 gündür fena ağrıyo
daha süğüne çok var canım şimdiden yaptırıyosun işte düğünde inci gibi dişlerin olcak onu düşün
benim teller sorun ya düğüne çıkarırmısınız diye soruyorum doktara bilmiyorum ozaman gelsin bakarız diyip geçiyo çıkarmicak diye korkuyorum vallaİnşallah canım artık uzadıkça sıkıldım gerildim bitmeyecek diye düşünmeye başladım sanırımSana da çok geçmiş olsun telleri bilirim sonraları rahatlıyorsun ama ilk başları işkence gibi teller çıktı çok şükür bunlarda çok uğraştırıcı ama sonuna geldim diye katlanıyorum
İnşallah çabucak biter en azından düğüne çıkarırlar canım sonuçta inan 3 ayda büyük değişiklikler oluyor düğüne kadar bence düzeleceklerdir idaretenlik çıkartırlar sonra takarsınbenim teller sorun ya düğüne çıkarırmısınız diye soruyorum doktara bilmiyorum ozaman gelsin bakarız diyip geçiyo çıkarmicak diye korkuyorum valla
sen sonuna gelmişsin canım darısı benim başıma inşallah
annemin yengesi satıyomuş biraz önce annemle konuştum geliş fiyatından veriyo o dedi çok mutlu oldum bende
fiyatlarını pek bilmiyorum ama geliş fiyatından verirse alırım süper şefi tam istediğim gibi bişeybişeyler doğramakla uğraşmam çalışan bayanlar için çok büyük kolaylık
dediğin gibi canım haftada bir süslü yağlıklarımı temizlemekle uğraşmaktansa tupper yağlık daha mantıklı
bıçaklarıda varmış yıllarca kullanılabiliyomuş çok pahalımıdır acaba
inşallah çıkarır canım üst taraf düzeldi zaten sadece üstü çıkarsa gene yeter gülünce üst dişler gözüküyor çünkü inşallah doktoru ikna edebilirimİnşallah çabucak biter en azından düğüne çıkarırlar canım sonuçta inan 3 ayda büyük değişiklikler oluyor düğüne kadar bence düzeleceklerdir idaretenlik çıkartırlar sonra takarsın
evet ben bide üşenirim o elektrikli ronroları çıkar fişe tak sonra kaldır falan bu çok pratik geldi bana teşekkür ederim canım bilgiler içingeliş fiyatındansa bence al derim. şef çok kullanışlı rondo falan her zaman çıkmıo yerinden yıka et zor oluyormuş. bıçaklar birz pahalı geldi bana ya gerek görmedim ben açıkçası.
Çıkartır bence canım daha 4 ay var sonuçtainşallah çıkarır canım üst taraf düzeldi zaten sadece üstü çıkarsa gene yeter gülünce üst dişler gözüküyor çünkü inşallah doktoru ikna edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?