• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Günaydın kızlar :KK25:
Günaydın canım nasılsın:KK49:
Ev işi benimde kafama takılıyo ya istediğimiz yerlerde kiralık ev yok gidiyoruz bulamıyoruz bir iki tane bulduk onlarda dublex hem çok büyük gelir bize hemde pahalı inşallah onuda hallederiz allah gönlümüze göre versin :nazar:

İnşallah zamanımız var daha canım iyice içine girdikçe Rabbim gönlümüze göre bir ev nasip eder inanıyorum:nazar::KK68:

günaydın canımm valla haklısın bi sakinlik var
ben kendi adıma söyleyeyim düğünle ilgili hazırlıkları bıraktım nedenini bende bilmiyorum kaç haftadır bir iğne bile almadım hafta sonu nişanlımla ev bakmaya diye çıktık yarım saate sıkıldım hadi gidip masa tenisi oynayalım dedim :KK70:
acayip bi rahatlık var üstümde ya iyi mi kötü mü bilemedim :KK64:

canım aynıyız seninle bende o yüzden yatıştayım yani haftasonları paso geziyoruz nasılsa son 2-3 ay yapamayacağız diye aslında bir yanım diyor gökçe hadi birşeyler halledin sonra diyorum amann zaten ev yok bakıp napcan. ne nikah başvurusu ne gelinlik hiç birşey yok. bakalım bende kafamda bir plan yaptım ona uymaya çalışıyoruz kına mekanı ayarladık gibi haftaya nasipse nikah başvurus yapıcaz. şubat ortası gelinlik bakıcaz. Mart gibide ev bakmaya başlıcaz Nisan'da tutmayı düşünüyoruz şu an çok erken birkaç tane bulduk gibi ama hemen tutmanız lazım diyorlar 2 ay fazladan kira vermek istemiyoruz. mobilya namına hiçbirşey bakmadık sadece oturma odamız az çok belli gibi ama halısı perdesi salonu yatak odası hiçççç belli değil gidip bakıp hemen alıcaz gibi duruyor gerçi ne tarz istediğimizi bilior<z nişanlım mobilyacı aileler seçttiğimiz modelleri nakit ödeyecekler diye rahatız bizde. ama biliyorum ki Nisan itibariyle acaip sıkışacağım ve çok stres olacağım sanki . yetişir mi işler canım yaaa :(

Günaydın canım nasılsın:KK49:

İnşallah zamanımız var daha canım iyice içine girdikçe Rabbim gönlümüze göre bir ev nasip eder inanıyorum:nazar::KK68:
hastayım birazcık. :KK1: cuma günü yüksek lisans mülakatına gittim bakalım bu cuma açıklanacak iyi geçti gibi umarım olur. tabi hazırlıklarda duraksama dönemine girdim. Sadece dün madamecoco dan çarşaflar aldım merakla gelmesini bekliyorum.:KK53:

hastayım birazcık. :KK1: cuma günü yüksek lisans mülakatına gittim bakalım bu cuma açıklanacak iyi geçti gibi umarım olur. tabi hazırlıklarda duraksama dönemine girdim. Sadece dün madamecoco dan çarşaflar aldım merakla gelmesini bekliyorum.:KK53:

geçmiş olsun canım. yüksek lisans da hayırlısı olsun.
lastikli havlu çarşaflardan mı aldın? fiyatları çok iyiydi ama rahat mıdır bilemedim öğrenciyken kullanıyordum bazen ama çok rahat edemiyordum.

Hayırlısı olsun canım stres yapma :KK68:Hepimiz ara ara duraksıyoruz ben tamamen bıraktım mesela bir kaç aya kadar:KK53:

geçmiş olsun canım. yüksek lisans da hayırlısı olsun.
lastikli havlu çarşaflardan mı aldın? fiyatları çok iyiydi ama rahat mıdır bilemedim öğrenciyken kullanıyordum bazen ama çok rahat edemiyordum.
evet onlardan aldım. renkleri çok güzel. lastikli çarşaf mı yoksa bu çarşaflar mı? şahsen biz lastiksiz çarşaf pek sevmeyiz. çok dönerim yatana kadar katlanması hoşuma gitmiyor hiç.

Çarşafların gelince yaz bize canım.
Merak ediyorum bende nasıl olduklarını :KK76:

evet onlardan aldım. renkleri çok güzel. lastikli çarşaf mı yoksa bu çarşaflar mı? şahsen biz lastiksiz çarşaf pek sevmeyiz. çok dönerim yatana kadar katlanması hoşuma gitmiyor hiç.

senin aldıkların lastikli bende çok seviyorum lastikli ama işte havlu olunca sıkıntı geliyor bana.

senin aldıkların lastikli bende çok seviyorum lastikli ama işte havlu olunca sıkıntı geliyor bana.

canım bende onların penye olanlarından almıştım daha önceden.
Penyelerni pek sevmedim bende. Havlu olması daha güzel olur gibi geldi.
Havlunun nesi kötü, toplanıyor mu?

evimizdede var havlu şarşaflarımız biz sıkıntı yaşamaıyoruz seviyorum yumuşak yumuşak :KK53: sadece farkettiğim erken deforme oluyorlar havlu olanlar onu gözönünde bulundurmak lazım. bakalım gelince görcem nasıl birşeymişler

canım bende onların penye olanlarından almıştım daha önceden.
Penyelerni pek sevmedim bende. Havlu olması daha güzel olur gibi geldi.
Havlunun nesi kötü, toplanıyor mu?

aslında madame coconunkiler güzel olabilir benm öğrenci evinde kullandıkladım dandikti sanırım biraz çok yaktı kışın bile sıkıntı geliyordu ki zaten yazın kullanamadım

Back