- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #2.841
günaydın canım nasılsın ?Günaydın kızlar
sen papatya çayını önerdin ya hemen gidip aldım içiyorum ama hergün içmem gerekiyo mu yoksa adetime yaklaşınca mı içeyim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım nasılsın ?Günaydın kızlar
adetine bir hafta mı var diyelim içmeye başla 7. gün olman gerekirken 6. gün yada 5. gün olursun. bende öyle oluyor yanigünaydın canım nasılsın ?
sen papatya çayını önerdin ya hemen gidip aldım içiyorum ama hergün içmem gerekiyo mu yoksa adetime yaklaşınca mı içeyim ?
Günaydın canım nasılsınGünaydın kızlar
Ev işi benimde kafama takılıyo ya istediğimiz yerlerde kiralık ev yok gidiyoruz bulamıyoruz bir iki tane bulduk onlarda dublex hem çok büyük gelir bize hemde pahalı inşallah onuda hallederiz allah gönlümüze göre versin
Kızlar günaydın..nikah başvurusunda ne kadar ücret ödediniz
günaydın canımm valla haklısın bi sakinlik var
ben kendi adıma söyleyeyim düğünle ilgili hazırlıkları bıraktım nedenini bende bilmiyorum kaç haftadır bir iğne bile almadım hafta sonu nişanlımla ev bakmaya diye çıktık yarım saate sıkıldım hadi gidip masa tenisi oynayalım dedim
acayip bi rahatlık var üstümde ya iyi mi kötü mü bilemedim
Kızlar günaydın..nikah başvurusunda ne kadar ücret ödediniz
Günaydın canım nasılsın
İnşallah zamanımız var daha canım iyice içine girdikçe Rabbim gönlümüze göre bir ev nasip eder inanıyorum
Evet ev olsa herşey hallolurahh ahh en önemlisi ev bence :)
hastayım birazcık. cuma günü yüksek lisans mülakatına gittim bakalım bu cuma açıklanacak iyi geçti gibi umarım olur. tabi hazırlıklarda duraksama dönemine girdim. Sadece dün madamecoco dan çarşaflar aldım merakla gelmesini bekliyorum.Günaydın canım nasılsın
İnşallah zamanımız var daha canım iyice içine girdikçe Rabbim gönlümüze göre bir ev nasip eder inanıyorum
hastayım birazcık. cuma günü yüksek lisans mülakatına gittim bakalım bu cuma açıklanacak iyi geçti gibi umarım olur. tabi hazırlıklarda duraksama dönemine girdim. Sadece dün madamecoco dan çarşaflar aldım merakla gelmesini bekliyorum.
Hayırlısı olsun canım stres yapma Hepimiz ara ara duraksıyoruz ben tamamen bıraktım mesela bir kaç aya kadarhastayım birazcık. cuma günü yüksek lisans mülakatına gittim bakalım bu cuma açıklanacak iyi geçti gibi umarım olur. tabi hazırlıklarda duraksama dönemine girdim. Sadece dün madamecoco dan çarşaflar aldım merakla gelmesini bekliyorum.
evet onlardan aldım. renkleri çok güzel. lastikli çarşaf mı yoksa bu çarşaflar mı? şahsen biz lastiksiz çarşaf pek sevmeyiz. çok dönerim yatana kadar katlanması hoşuma gitmiyor hiç.geçmiş olsun canım. yüksek lisans da hayırlısı olsun.
lastikli havlu çarşaflardan mı aldın? fiyatları çok iyiydi ama rahat mıdır bilemedim öğrenciyken kullanıyordum bazen ama çok rahat edemiyordum.
hastayım birazcık. cuma günü yüksek lisans mülakatına gittim bakalım bu cuma açıklanacak iyi geçti gibi umarım olur. tabi hazırlıklarda duraksama dönemine girdim. Sadece dün madamecoco dan çarşaflar aldım merakla gelmesini bekliyorum.
yazarım tabiki bende merak ediyorum nasıl olduklarınıÇarşafların gelince yaz bize canım.
Merak ediyorum bende nasıl olduklarını
evet onlardan aldım. renkleri çok güzel. lastikli çarşaf mı yoksa bu çarşaflar mı? şahsen biz lastiksiz çarşaf pek sevmeyiz. çok dönerim yatana kadar katlanması hoşuma gitmiyor hiç.
senin aldıkların lastikli bende çok seviyorum lastikli ama işte havlu olunca sıkıntı geliyor bana.
evimizdede var havlu şarşaflarımız biz sıkıntı yaşamaıyoruz seviyorum yumuşak yumuşak sadece farkettiğim erken deforme oluyorlar havlu olanlar onu gözönünde bulundurmak lazım. bakalım gelince görcem nasıl birşeymişlersenin aldıkların lastikli bende çok seviyorum lastikli ama işte havlu olunca sıkıntı geliyor bana.
canım bende onların penye olanlarından almıştım daha önceden.
Penyelerni pek sevmedim bende. Havlu olması daha güzel olur gibi geldi.
Havlunun nesi kötü, toplanıyor mu?
günaydın,
düğünün olacağı yere gelecek istanbulda yaşıyorum 600 TL ödedik
sağolun kızlar gerçekten farkediyormuş baya bakalım bizim fatura ne çıkarcanım değişio her şehre göre biz de düğün salonunda kıyılıacak nikah 250 TL miş.