• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

bal-arisi bal-arisi canım sen duvağını düğünde nasıl kullanaksın? mesela ben yakışırsa eğer rahibe duvak istiyorum orda da saç rengi çok çok gözükmüyor zaten tek renk ideal oluyor ama dağınık topuz yaptıracaksan tabi iyice düşünmen lazım saç rengin daha çok görünecektir çünkü.

tatlımm benim gelinliğin sırtı çook güzell düz açık değill.
o yüzden sırtım açık olması gerekiyor. Saçımı ensede sıkı topuz yaptırıcam yani gözlerim çekilecek suratım ortaya çıkacak.
Saçımada aksesuar takacağım taç değil tülü önüme duvak gibi gelen bir toka yada şapkalı birşey.
Sanırım bu durumda + bir duvak kullanamayacağım.
Zaten duvak kullanırsam hem gelinliğin sırtı kapanır hemde gelinliğime ek olarak çıtçıtlı kuyruk yapılacak içeriye girerken falan duracak o kuyruk nikahtan sonra oynarken çıkaracağım

evet ben bide üşenirim o elektrikli ronroları çıkar fişe tak sonra kaldır falan bu çok pratik geldi bana teşekkür ederim canım bilgiler için :KK19:

tantitonidede öle elektriksiz sogan dograyıcı falan var canım baktınız mı onlara.
ayrıca yagdanlıgın kırmızı ve cam gibi olanıda war tupperda onlara bak görünüşü çok daha güzel onlarda yağ damlatmıyor

tatlımm benim gelinliğin sırtı çook güzell düz açık değill.
o yüzden sırtım açık olması gerekiyor. Saçımı ensede sıkı topuz yaptırıcam yani gözlerim çekilecek suratım ortaya çıkacak.
Saçımada aksesuar takacağım taç değil tülü önüme duvak gibi gelen bir toka yada şapkalı birşey.
Sanırım bu durumda + bir duvak kullanamayacağım.
Zaten duvak kullanırsam hem gelinliğin sırtı kapanır hemde gelinliğime ek olarak çıtçıtlı kuyruk yapılacak içeriye girerken falan duracak o kuyruk nikahtan sonra oynarken çıkaracağım

yaa çıtçıtlı bende düşünüyorum arkadaşım öyle yapmıştı çook rahat etmişti eteğine kimse basmamıştı oynarken

yaa çıtçıtlı bende düşünüyorum arkadaşım öyle yapmıştı çook rahat etmişti eteğine kimse basmamıştı oynarken

Aynen öyle canım.
Benim gelinlik balık dizlerden aşağı kabarık olacak.
Uzun kuyruk istedim ama oynarken zorlanacağımı söyledi. Çareyi çıtçıtlı kuyrukta bulduk.
Fikrin olsun diye resmini paylaşıyorum.

Eklentiler

• FullSizeRender.jpg
    FullSizeRender.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 54
Aynen öyle canım.
Uzun kuyruk istedim ama oynarken zorlanacağımı söyledi. Çareyi çıtçıtlı kuyrukta bulduk.

oo süpermişş canımm bayıldım bakalım bende şubatta gideceğim söyliyim gelinlikçiye yaparlarmı böyle. ben prenses veya A kesim istiyorum. yaparlar heralde diye düşünüyorum.

oo süpermişş canımm bayıldım bakalım bende şubatta gideceğim söyliyim gelinlikçiye yaparlarmı böyle. ben prenses veya A kesim istiyorum. yaparlar heralde diye düşünüyorum.

Yaparlar canım ama prenses zaten kabarık ya birde bunu takınca çok kaba durabilir.
Bence A kesime daha çok yakışır..

Yaparlar canım ama prenses zaten kabarık ya birde bunu takınca çok kaba durabilir.
Bence A kesime daha çok yakışır..
aynı şeyi bende düşündüm iyice balon gibi olur bu seferde. bakalım bi soriim. zaten büyük ihtimal A kesim alıcam gibi duruyor

aynı şeyi bende düşündüm iyice balon gibi olur bu seferde. bakalım bi soriim. zaten büyük ihtimal A kesim alıcam gibi duruyor

Bana özelden mailini atsana, A kesim çok güzel bir gelinlik paylaşıcam seninle

Gönderdim tatlımm hemen bak mailine :)
Ayy inşallah yaaa, güzel bir gelin olayımm çoook çoook istiyorumm :)

tantitonidede öle elektriksiz sogan dograyıcı falan var canım baktınız mı onlara.
ayrıca yagdanlıgın kırmızı ve cam gibi olanıda war tupperda onlara bak görünüşü çok daha güzel onlarda yağ damlatmıyor
tantitonide olduğunu bilmiyodum canım onada bakayım ozaman fiyatı daha uygundur belki orda
ikisini bi karşılaştırayım hangisi kafama yatarsa ona göre alırım teşekkür ettim canım

Aynen öyle canım.
canım bu gelinlik senin mi ? çok hoş gözüküyo :KK36:

ay bende kardelennn..:D 6 haziran istanbul ..7 haziran sakarya... heyecan varmı kızlar.. hazırlıklar nasıl gidiyor

bizde taksit olmicak aileler alıcak allahtan beyaz eşya mobilya falan 1 haftada hallolur heralde evide mart sonu nisan başı gibi tutsak mayısın ortasında hazır olur herşey oyüzden böyle düşüne düşüne bana bi rahatlık geldi :KK45:
kızlar ne güzel konusuyosunuz ya... ben cok sıkıntıdayım surda 4 ay kaldı sanki hiç birsey yetişmicek gibi.. yardım edin banaaa... ihtiyacım var size..:mad:

seçimler de 7 haziranda kesinleşmiş, inşallah şehir dışından gelecekler için sorun yaratmaz. Ben oy kullanamıycam sanırım ikametim şuanki yerimde kalmış olacak. düğün gecesinin sabahı da kalkıp evime oy kullanmaya gelebilirmiyim bilemiyorum :)

Back