• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

canım aynıyız seninle bende o yüzden yatıştayım yani haftasonları paso geziyoruz nasılsa son 2-3 ay yapamayacağız diye aslında bir yanım diyor gökçe hadi birşeyler halledin sonra diyorum amann zaten ev yok bakıp napcan. ne nikah başvurusu ne gelinlik hiç birşey yok. bakalım bende kafamda bir plan yaptım ona uymaya çalışıyoruz kına mekanı ayarladık gibi haftaya nasipse nikah başvurus yapıcaz. şubat ortası gelinlik bakıcaz. Mart gibide ev bakmaya başlıcaz Nisan'da tutmayı düşünüyoruz şu an çok erken birkaç tane bulduk gibi ama hemen tutmanız lazım diyorlar 2 ay fazladan kira vermek istemiyoruz. mobilya namına hiçbirşey bakmadık sadece oturma odamız az çok belli gibi ama halısı perdesi salonu yatak odası hiçççç belli değil gidip bakıp hemen alıcaz gibi duruyor gerçi ne tarz istediğimizi bilior<z nişanlım mobilyacı aileler seçttiğimiz modelleri nakit ödeyecekler diye rahatız bizde. ama biliyorum ki Nisan itibariyle acaip sıkışacağım ve çok stres olacağım sanki . yetişir mi işler canım yaaa :KK43:
valla öyle yada böyle yetişir canım mutlaka bi kaç eksik çıkacaktır onlarıda evlendikten zonra yavaş yavaş hallederiz
bizde öyle bi tek pazar günlerimiz boş ondada gezip tozuyoruz valla
ev olmadanda bişeyler alınmıyo benimde nişanlımın aile şirketi var otel mobilyaları yapıyolar ama bizim mobilyalarla ilgilenicek zamanları yok çok yoğunlar oyüzden tanıdıkları başka bi mobilyacıya yaptırmayı düşünüyoruz nişanlım sen modellere bak resmini çek aynısını yaptırırız dedi bende doğtaştır istikbaldir falan hiç bakmıyorum artık bazı modeller beğendim internetten onlara göre özel yaptırcaz eve göre olcak boyu rengi kumaşı
beyaz eşyayıda benim ailem alıcak maddi olarak hazır sadece gidip alması kaldı oda 1 günlük iş halı perde falanda ev olmadan alınmıyo malesef
gelinliğide şubat mart gibi hallederiz
bizde evi mart nisan gibi tutmayı düşünüyoruz nisan mayısta ev yerleştirmekle geçse yetişir allahın izniyle canım son aylar biraz telaşlı olcak ordan oraya koşturcaz falan ama normal şeyler bide ailenden arkadaşlarından birileri mutlaka olur yanında yardımcı olurlar dört koldan halledersiniz merak etme :KK68:

valla öyle yada böyle yetişir canım mutlaka bi kaç eksik çıkacaktır onlarıda evlendikten zonra yavaş yavaş hallederiz
bizde öyle bi tek pazar günlerimiz boş ondada gezip tozuyoruz valla
ev olmadanda bişeyler alınmıyo benimde nişanlımın aile şirketi var otel mobilyaları yapıyolar ama bizim mobilyalarla ilgilenicek zamanları yok çok yoğunlar oyüzden tanıdıkları başka bi mobilyacıya yaptırmayı düşünüyoruz nişanlım sen modellere bak resmini çek aynısını yaptırırız dedi bende doğtaştır istikbaldir falan hiç bakmıyorum artık bazı modeller beğendim internetten onlara göre özel yaptırcaz eve göre olcak boyu rengi kumaşı
beyaz eşyayıda benim ailem alıcak maddi olarak hazır sadece gidip alması kaldı oda 1 günlük iş halı perde falanda ev olmadan alınmıyo malesef
gelinliğide şubat mart gibi hallederiz
bizde evi mart nisan gibi tutmayı düşünüyoruz nisan mayısta ev yerleştirmekle geçse yetişir allahın izniyle canım son aylar biraz telaşlı olcak ordan oraya koşturcaz falan ama normal şeyler bide ailenden arkadaşlarından birileri mutlaka olur yanında yardımcı olurlar dört koldan halledersiniz merak etme :KK68:

aynen işte mobilya konusunda bendede o rahatlık var patlamaz umarım :) bizimkine kalsa Mayısta tutalım diyor ama o kdr da değil. hergün iş çıkışı gidip ufak tefek birşeyler koyacağız artık tabi dediğin gibi aileler yardımcı olacak yerleştirmeye başka türlü imkansız yani. aynen bizimde bi pazar günümüz var ben cmt de tatilim ama nişanlım çalışıo o yüzden de şimdi gezelim 2 ay sonra olmuck zaten diyoruz. beyaz eşya en kolayı canım zaten aynı hepsi sadece markanı belli et kafanda netten falan araştır o kdr yani uydu uymadı derdi yok yani.

aynen işte mobilya konusunda bendede o rahatlık var patlamaz umarım :) bizimkine kalsa Mayısta tutalım diyor ama o kdr da değil. hergün iş çıkışı gidip ufak tefek birşeyler koyacağız artık tabi dediğin gibi aileler yardımcı olacak yerleştirmeye başka türlü imkansız yani. aynen bizimde bi pazar günümüz var ben cmt de tatilim ama nişanlım çalışıo o yüzden de şimdi gezelim 2 ay sonra olmuck zaten diyoruz. beyaz eşya en kolayı canım zaten aynı hepsi sadece markanı belli et kafanda netten falan araştır o kdr yani uydu uymadı derdi yok yani.
öyle tabi canım ama mesela bazı evlerde özelikle sıfır olan evlerde ankastre set var tutacağımız evde olcak mı olmicak mı bilemediğimiz için şimdiden alamıyorum beyaz eşyaları yoksa babama hadi gidip alalım desem hemen şimdi gider alırız
bizdede tam tersi benimkine kalsa şimdi tutacak evi ben diyorum bekleyelim diye boşa kira vercez yoksa oda yetişmezse bana dırdır etme ozaman diyo :KK70:
zaten şurda 2 ay falan rahatız sonra koşuşturmaca başlar:KK4: hallederiz herşeyi allahın izniyle :KK36:

öyle tabi canım ama mesela bazı evlerde özelikle sıfır olan evlerde ankastre set var tutacağımız evde olcak mı olmicak mı bilemediğimiz için şimdiden alamıyorum beyaz eşyaları yoksa babama hadi gidip alalım desem hemen şimdi gider alırız
bizdede tam tersi benimkine kalsa şimdi tutacak evi ben diyorum bekleyelim diye boşa kira vercez yoksa oda yetişmezse bana dırdır etme ozaman diyo :KK70:
zaten şurda 2 ay falan rahatız sonra koşuşturmaca başlar:KK4: hallederiz herşeyi allahın izniyle :KK36:

hahah tam tersiymiş :) biz ankastre ocak falan almadık canım dediğin olaydan ötürü evlerde çoğunlukla oluyor birazda ona bakıcaz olan ev tutmaya çalışcaz sonra kalıyor çünkü ileride kendi evine aldığın uyar uymaz belli olmaz. bulaşık,çamaşır ve buzdolabı aldık sadece. amin canım hepimizin gönlüne göre olsun inşallah.

Off kızlar ya bana bişeyler oldu evlilikden korkmaya başladım anlamadım neden böyle olduğunu.. Annem şehir dışına gitti içim bi burkuldu böyle anlamadım evlenince napıcam ben :cry::mad:

Off kızlar ya bana bişeyler oldu evlilikden korkmaya başladım anlamadım neden böyle olduğunu.. Annem şehir dışına gitti içim bi burkuldu böyle anlamadım evlenince napıcam ben :cry::mad:

eskiden gittikleri zaman tepki vermiyorken ben de artık bi yere gittiklerinde bi garip oluorm bir yanım zaman hemen geçsin de yuvamda yaşiyim diorm bir yanımda sanki bu evde sayılı günlerim zaten kıymetini bil diyor değişik bir duygu canım anlayabiliorm seni. evlilik korkusu asla değil bu yeni bir hayata başlamanın verdiği sorumluluklar

Kızlar benim kardeşimde mart da evlenecek floryada cafe crium diye bir mekanda mekan müthiş kız kardeşim müthiş heyecanlı sürekli gidip aşcı başının başının etini yiyor oysa daha öncede mekanda düğünde nişanda izledik hepinize mutluluklar allah bir ömür boyu mutlu etsin

eskiden gittikleri zaman tepki vermiyorken ben de artık bi yere gittiklerinde bi garip oluorm bir yanım zaman hemen geçsin de yuvamda yaşiyim diorm bir yanımda sanki bu evde sayılı günlerim zaten kıymetini bil diyor değişik bir duygu canım anlayabiliorm seni. evlilik korkusu asla değil bu yeni bir hayata başlamanın verdiği sorumluluklar
Evet doğru zaten şuan yaşadığım duygu ne anlayamıyorum dokunsaar ağlıcam off

canımm günaydın sabah oldukça iyiydim ama işyerine gelip adamın tekiyle tartışınca tüm sinirlerim bozuldu enerjimi aldı gitti adam yaaaa yeni yeni kendime geliorm :KK62:

sen nasılsın??

Canım amann ne takıyorsun adamın birini..
Defolsun gitsin :KK62:
İyi sayılırım bende, saçımı boyatacağım ama kararsızım şimimi yapsam düğüne yakın mı yapsam yoksa şimdi yaptırıp dügüne yakın tekrar mı yaptırsam diye :)
Çünkü biraz bütçe isteyen bişey :)

İyi sayılırım bende, saçımı boyatacağım ama kararsızım şimimi yapsam düğüne yakın mı yapsam yoksa şimdi yaptırıp dügüne yakın tekrar mı yaptırsam diye :)

Canım bence şu an hiiçç girme o topa bende çok halleniyorum bazen ama düğüne 1 ay kala falan yaptırcam rengi hem oturur diyorum zaten şurda 4,5 ay kaldı 3-3,5 ay daha sabret :KK45::KK45:çokmuş yaw daha hehehhe:)

şaka bi yana zaten saçlar yıpranıo üst üste gerek yok bence zaten yapılması gerekecek çünkü

daha düğüne çok var canım dibin çok geldiyse boyat bence düğünden 2 hafta önce tekrar boyatırsın renk tam oturur sen bilirsin tabi genede ben yıllardır boya sürmüyorum kendi doğal hali oyüzden böyle derdim yok allahtan :KK36:

kızlar merhaba
tupperware ürünlerinden almak istiyorum bizde saklama kaplarından var yıllardır kullanıyoruz evde çok memnunuz
çeyiz için almak istiyorum yuvarlak saklama kaplarından başkasını kullanmadığım için diğer ürünleri hakkında bilgiye ihtiyacım var aranızda kullanan var mı ?
hangi ürünleri tavsiye edersiniz

daha düğüne çok var canım dibin çok geldiyse boyat bence düğünden 2 hafta önce tekrar boyatırsın renk tam oturur sen bilirsin tabi genede ben yıllardır boya sürmüyorum kendi doğal hali oyüzden böyle derdim yok allahtan :KK36:
Bende doğal saçımı kullanacağım. bir yıldır kızıldan kurtulmaya çalışıyorum az kaldı :D

Bende doğal saçımı kullanacağım. bir yıldır kızıldan kurtulmaya çalışıyorum az kaldı :D
lisede boyamaya başlamıştım bende her renk yaptım saçımı önce kızıl yapmıştım ondan kurtulmak baya zor oldu siyah sarı karamel her rengi denedim ama saçlarım mahfoldu en güzeli doğal olanı şuandada doğallık moda zaten canım :cool::KK36:

canım dip değilll
tamamen rengini değiştiricemmm :)

Back