- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #2.861
valla öyle yada böyle yetişir canım mutlaka bi kaç eksik çıkacaktır onlarıda evlendikten zonra yavaş yavaş hallederizcanım aynıyız seninle bende o yüzden yatıştayım yani haftasonları paso geziyoruz nasılsa son 2-3 ay yapamayacağız diye aslında bir yanım diyor gökçe hadi birşeyler halledin sonra diyorum amann zaten ev yok bakıp napcan. ne nikah başvurusu ne gelinlik hiç birşey yok. bakalım bende kafamda bir plan yaptım ona uymaya çalışıyoruz kına mekanı ayarladık gibi haftaya nasipse nikah başvurus yapıcaz. şubat ortası gelinlik bakıcaz. Mart gibide ev bakmaya başlıcaz Nisan'da tutmayı düşünüyoruz şu an çok erken birkaç tane bulduk gibi ama hemen tutmanız lazım diyorlar 2 ay fazladan kira vermek istemiyoruz. mobilya namına hiçbirşey bakmadık sadece oturma odamız az çok belli gibi ama halısı perdesi salonu yatak odası hiçççç belli değil gidip bakıp hemen alıcaz gibi duruyor gerçi ne tarz istediğimizi bilior<z nişanlım mobilyacı aileler seçttiğimiz modelleri nakit ödeyecekler diye rahatız bizde. ama biliyorum ki Nisan itibariyle acaip sıkışacağım ve çok stres olacağım sanki . yetişir mi işler canım yaaa
bizde öyle bi tek pazar günlerimiz boş ondada gezip tozuyoruz valla
ev olmadanda bişeyler alınmıyo benimde nişanlımın aile şirketi var otel mobilyaları yapıyolar ama bizim mobilyalarla ilgilenicek zamanları yok çok yoğunlar oyüzden tanıdıkları başka bi mobilyacıya yaptırmayı düşünüyoruz nişanlım sen modellere bak resmini çek aynısını yaptırırız dedi bende doğtaştır istikbaldir falan hiç bakmıyorum artık bazı modeller beğendim internetten onlara göre özel yaptırcaz eve göre olcak boyu rengi kumaşı
beyaz eşyayıda benim ailem alıcak maddi olarak hazır sadece gidip alması kaldı oda 1 günlük iş halı perde falanda ev olmadan alınmıyo malesef
gelinliğide şubat mart gibi hallederiz
bizde evi mart nisan gibi tutmayı düşünüyoruz nisan mayısta ev yerleştirmekle geçse yetişir allahın izniyle canım son aylar biraz telaşlı olcak ordan oraya koşturcaz falan ama normal şeyler bide ailenden arkadaşlarından birileri mutlaka olur yanında yardımcı olurlar dört koldan halledersiniz merak etme