2015 Haziran Gelinleri

Şüphe yok canım ... Benimkinin işlemeleri daha yogun canım bu kadar sade de durmuyor....

canım biz aile hekimine gittik sabahtan çünkü 10'a kadar kan alıyorlarmış.
Kan verdik ertesi gün kan sonucu geldi. Verem savaştada ciger filmi çektirdik onuda sabah çektirip 4 de aldık.
Ertesi günde sağlık ocağına gip kan sonuçlarını alıp sağlık raporunu aldık

Martle gökçecim philips fc8475/01 makinasından aldım şimdi.
N11 de kampanyası var mutlaka bak degerlendir.

aa iyiymiş fiyatları ben teknosadan almayı planlıyorum aslında işyerinden bize çek verdiler de oradan alırım diye düşündüm ama teknosada burdakinin 60-70 tl üstü ne gerek var başka bi ihtiyaç alınır.

Canım çok sevindim hayırlı olsun şimdiden sorunsuz halledilir inşallah

Bilmiyorum canım ama güzel şeyler var gibi

Aynen o yüzden ilgimi çekti bakınıyorum öyle

Hımm ben nişanlıma diyorum da o da hallederiz hallederiz diyo.. Neyse Perşembe gidip görcez bakalım

Aynen o yüzden ilgimi çekti bakınıyorum öyle

Hımm ben nişanlıma diyorum da o da hallederiz hallederiz diyo.. Neyse Perşembe gidip görcez bakalım

Bak canım güvenilirdir belki nikah işlemlerinden bende korkuyorum nasıl yapcaz bilmiyorum kan gidip versem iyi olacak en azından sağlık raporumu falan alsam bir tek nişanlımla yapacaklarımız kalsa fotoyu çekildik zatendeBenim nişanlımda hallederiz rahat ol diyor bu erkekler hep böyle

ayyy bizimkide öyle ona kalsa mayısta yapcak başvuruyu benim zorlamamla haftaya gitcez bizde bakalım bu hafta işleri çok yoğun olcakmış çıkamam dedi. dediğin gibi önden kendi işlerimizi bitirebiliriz ama beraber yapmak daha zevkli olur gibime geliyo :)

Evet bizde sanırım Şubat gibi gideceğiz ama haftaya bir kaçını benim almam gerekeni diş için izin alırken onları da halledeyim diyorum yoksa iş yerinden sıkıntı olacak

Evet bizde sanırım Şubat gibi gideceğiz ama haftaya bir kaçını benim almam gerekeni diş için izin alırken onları da halledeyim diyorum yoksa iş yerinden sıkıntı olacak

birde o var senin dimi canım e gitmişken halledersin işte nasılsa belli hangi raporlar istendiği

birde o var senin dimi canım e gitmişken halledersin işte nasılsa belli hangi raporlar istendiği
Evet canım diş randevusunu sabaha almam gerek ki sabahtan izin alırım dişçiye gitmeden aile hekimine gidip kan veririm falan zaten sonraki gün çıkıyormuş bir de sanırım eğer nişanlımın belediyesinde yapılırsa bunlar yeterli ama benim belediyemizde yapılırsa nüfus müdürlüğünden evlenme ehliyetimi ne çıkacak sanırım aile hekimine gittiğimde ciger filmini de söyler çünkü nette öyle bir şey yazmıyor istemiyor nişanlımın belediyesi ama bizim belediye bayağı şey istiyor

Herkese Allah kolaylık versin arkadaşlar. Ben de aranıza katılabilirmiyim?
Biz de geçtiğimiz hafta nikah gününü aldık çok şükür 6 hazirana. Bizim kan tahlilleri 2. günün sonunda verdiler. yani p.tesi kan verdim çarşamba öğleden sonraya çağırdılar. Belediyelerin sitesinde kan tahlili, akciğer röntgeni diye yazmaz. Sadece sağlık raporu diye yazılır, raporu almak için kan ve röntgen istenir. Doktor birkaç soru soruyor. Bazılarına bilgi falan da veriyormuş ama bize birşey demedi Sonra doktor sonuçlara bakarak raporu onaylar. Bir de Evlenme ehliyet belgesi aldık nüfus müdürlüğünden. Onu hemen veriyorlar zaten kimlikle gidince. Oraya ikinizin birden gitmesi şart. Ensonundada tüm belgeleri gidip evlendirme memurluguna teslim ediyorsunuz ve gününü belirliyorsunuz. Bir de aklınızda olsun, saat konusunu da kararlaştırın önceden. biz gittiğimizde 6 hazirana daha kimse almadı o yüzden istediğiniz saati söyleyebilirsiniz dediler. Eğer alınmış olsaydı başka saate vereceklermiş. O an bi duraksadık 8, 8 buçuk, 9 kaç olacak diye. Onuda kafanızda netleştırıp gitmenizde fayda var. Şimdilik bukadar herkese kolay gelsin :)

hayırlı olsun seninde:)

Aramıza hoşgeldin, hayırlı olsun

Canım hoşgeldin... Hayırlı olsun darısı bize inşallah...

Çok teşekkürler kızlar, yazılarınızı takip ediyorum bir süredir :) dayanışmanız süper.. Darısı bütün bekleyenlerin başına inşaallah.. beklemek çok zordur bunu en iyi bilenlerdenim. Bazı sebeplerden dolayı 4 yıldır nişanlı bekliyoruz en sonunda muradımıza ericez Allahın izniyle inşaallah.. Bu dönemde öğrendim ki herşeyin başı sağlık ve hiçbirzaman pes edip isyan etmemek.. Gerisi zaten sen kendini paralasan da olacağına varıyor. İşleri aksi giden olabilir, nasl yetiştircem diye panik yapan olabilir, hiçbiriniz kafanıza takmayın Allah sağlık versin size ve sevdiklerinize, yanınızda olsunlar da, gersisi fasa fiso..

Hayırlı olsun, hoşgeldin :)

o kadar iyi bir zamanda geldin ki canım Allah mı gönderdi seni. o kadar içim sıkkındı ki bugün dediğin sebeplerden dolayı ve başka bir takım sebepler dokunsalar ağlayacaktım o derece ama dediğin gibi bir şekilde işler mutlaka yoluna giriyor. bizde bugünlere gelmek için çok şeyler yaşadık şimdi şükredeceğime sıkıntı oluyorm diye kızıyordum bir yandan da kendime

Canım inan bana söylediklerim tam olarak yaşayarak edindiğim tecrübeler, nasihat vermek kolay iş ama ancak böyle şeyleri yaşayanlar birbirini en iyi anlar. Okadar zor zamanlar geçirdik ki, hastalık olsun, işssizlik parasızlık.. Hepsi bir dönem üstüste geldi. ve ayrı şehirlerde oldugumuz için 2-3 ay yüzümüzü göremediğimiz zamanlar oldu. ama hep sabrettik , bukadar sıkıntı çekiyorsak inşaallah Rabbim bunun mükafatını da verecektir dedik ve çok şükür bugünlere kadar geldik. Önemli olan evliliğin mutlu huzurlu bir şekilde devam etmesi, yani sonu güzel olsun da yeterki.. Başında çekmeye razı olduk sıkıntıları. Hem bu şekilde birbirimize olan saygımız, bağlılığımız çok daha arttı. Kıymetini çok daha iyi biliyoruz şuanda mutlu olmanın, huzurlu olmanın.. Kesinlikle kafana takma geçici şeyleri. Dediğim gibi sevdiklerin yanında olsun, sağlığın yerinde olsun. Bundan büyük şükür sebebi var mı şu dünyada..

kızlar gelinliklerde bu aralar hep dantel moda gibi. ama ben saten gelinlik beğendim. yakınlarımdan kimsecikler giyinmedi daha acep bu deli kız ne giyinmiş böyle derler mi daha nışanlıma bile göstermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…