- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #2.541
Buralardayım kuzumooo muticim nerelerdesin yaaaa??
Naber nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buralardayım kuzumooo muticim nerelerdesin yaaaa??
Buralardayım kuzum
Naber nasılsın?
İyiyim canım aynı işte.iyiym canım başladık haftaya işte
sen nasılsın görüşmeyeli?
Tabiki canım herşeyi ilk sizinle paylaşıyorum zatenİnş canım benim gönlüne göre olsun herşey alırsan resimlerini görmek isteriz
canım aklına gelebilcek her yere baktım ama işte bu dediğim bişey bulamadım gezmeye internete devam artıkBeyaz olur neden olmasın kışın evlenenler beyaz gelinlik giyiyor ya sonuçta nikahta aynı şey ister uzun giyersin ister kısa omuzlarına da peluş beyaz kürk gibi birşeyler harika fotolar çekilirsiniz vallahi kar falan yağarsa
Canım hoşunuza gidiyorsa hediye olarak yapıyorlarmış ne güzel işte yaptırın gitsin
Canım bakmadıysan eğer bir de forever newe bakmanı öneririm çok tatlı elbiseler mevcut ara ara şık beyaz nikah elbiselerine yakın modellerde görmüştüm
İyiyim canım aynı işte.
Hazırlıklar falan. Gelinlik bakıyorum, çeyizlerimi alıyorum. Bol bol pasta yapıyorum
Haliyle kilo alıyorum
Kızlarrr,
Dün evlilik fuarına gittiim.
Kalabalığa inanamazsınızzzz :))
Gelinlik, resim ve gelin ayakkabısı işini hallettimm :)
Üstümden çok büyük yük kalktı.. Gelinlik biraz pahalıya oldu ama içime sinecek ondan eminim.
Hafta sonu Ümraniyede gelinlikçileri gezdim aldığım max fiyat 2000 TL di. Bu fiyattanda indirim yapacaklarını söylediler. Evlilik fuarındaki arkadası uzun süredir instagramdan takip ediyor ve bayılıyordum. 4000 TL dedi konuşa konuşa 3000 TL ye anlaştık :) Kına için organizasyonuda kendisi yapacak, kına kıyafeti takılar vs verecek.
Fotografçı tam bir harika onuda instagramdan takip ediyordum istediğim gibi doğal pozlar çekiyordu.. Bakalım nasıl olacakkk :)
Günaydıııın
Günaydın kızlar nasılsınızGünayydıınn gelinciklerr iyi haftalar olsun!!!
canım aklına gelebilcek her yere baktım ama işte bu dediğim bişey bulamadım gezmeye internete devam artık
Canım hayırlı olsun çok sevindim içine sinmiş herşey ne güzel aklımdan çıkmış fuar o kadar yoğunum ki bugünler deKızlarrr,
Üstümden çok büyük yük kalktı.. Gelinlik biraz pahalıya oldu ama içime sinecek ondan eminim.
Hafta sonu Ümraniyede gelinlikçileri gezdim aldığım max fiyat 2000 TL di. Bu fiyattanda indirim yapacaklarını söylediler. Evlilik fuarındaki arkadası uzun süredir instagramdan takip ediyor ve bayılıyordum. 4000 TL dedi konuşa konuşa 3000 TL ye anlaştık :) Kına için organizasyonuda kendisi yapacak, kına kıyafeti takılar vs verecek.
Fotografçı tam bir harika onuda instagramdan takip ediyordum istediğim gibi doğal pozlar çekiyordu.. Bakalım nasıl olacakkk :)
Hayırlı olsun canım istanbulda olsaydım bende kesin gider orada herşeyimi hallederdim ama buradan maalesef olmuyor
organizasyon kıyafet takılar falan içerisindeyse bence gelinlik fiyatı gayet uygun olmuş canım
Canım hayırlı olsun çok sevindim içine sinmiş herşey ne güzel aklımdan çıkmış fuar o kadar yoğunum ki bugünler de
Keşke burda olsaydın canım birlikte giderdik
Gelinlik fiyatına dahil değil canım. Gelinlik 3000 TL
Kına organizasyonu, takılar ve kıyafet 1750 TL..
Bu arada Divan kundura ayakkabılarına kesinlikle bakın derim kızlar. Baktıktan sonra başka ayakkabı aramayacaksınız. Modeller harika ayagınıza özel yapıyorlar, topuk boyu vs herşey istediğiniz gibi oluyor.
Teşekkürler tatlımmm
ayakkabıyı kaça aldın canım?
300 dü canım almadım modeli begendim.. İndirim çeki verdiler süresiz 250 ye düşüyor.
Gelinlik tam belli olunca yapmaya başlayacaklar.
Evet hızla yaklaşıyoruz sanki çok yapacak var yetişmeyecek gibi hissediyor insan Sen nasılsınGünaydınn herkeseee.. 1 haftayı daha tükettik
ayy darısı başıma inşallah canım sevindim senin adına şubatta da antalyada olucak fuar bende sabırsızlıkla bekliyorumKızlarrr,
ne güzel ya hayırlı olsun canım ben iyice saldım hiç bişeye bakmıyorum bile hafta sonlarıda nişanlımla gezip tozuyoruz bu rahatlık nerden geliyo bana anlamadımGünaydın herkese ... Güzel bir hafta olur inşallah....
Bu hafta bindallı işinide hallettik...
Sagol canım bizde gezip tozduk canım Aradan kına kıyafetini de çıkardık içime sinen bir model oldu mutluyum iyiki almışız diyorum internet de gördüğüm çok begendiğim modeli buldum hemen kaptım....ayy darısı başıma inşallah canım sevindim senin adına şubatta da antalyada olucak fuar bende sabırsızlıkla bekliyorum
ne güzel ya hayırlı olsun canım ben iyice saldım hiç bişeye bakmıyorum bile hafta sonlarıda nişanlımla gezip tozuyoruz bu rahatlık nerden geliyo bana anlamadım
selam kızlarrr bakıyorum hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyo herkes bişeyleri halletmenin sevincinde ayy bende bi tembellik var aldı başını gidiyo hafta içi zaten malum iş güç var hafta sonuda nişanlımla gezip tozuyoruz iyice saldım kendimi hayırlısı bakalım