- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #2.601
canım hoşgeldin aramıza şimdiden hayırlı olsunCanım inan bana söylediklerim tam olarak yaşayarak edindiğim tecrübeler, nasihat vermek kolay iş ama ancak böyle şeyleri yaşayanlar birbirini en iyi anlar. Okadar zor zamanlar geçirdik ki, hastalık olsun, işssizlik parasızlık.. Hepsi bir dönem üstüste geldi. ve ayrı şehirlerde oldugumuz için 2-3 ay yüzümüzü göremediğimiz zamanlar oldu. ama hep sabrettik , bukadar sıkıntı çekiyorsak inşaallah Rabbim bunun mükafatını da verecektir dedik ve çok şükür bugünlere kadar geldik. Önemli olan evliliğin mutlu huzurlu bir şekilde devam etmesi, yani sonu güzel olsun da yeterki.. Başında çekmeye razı olduk sıkıntıları. Hem bu şekilde birbirimize olan saygımız, bağlılığımız çok daha arttı. Kıymetini çok daha iyi biliyoruz şuanda mutlu olmanın, huzurlu olmanın.. Kesinlikle kafana takma geçici şeyleri. Dediğim gibi sevdiklerin yanında olsun, sağlığın yerinde olsun. Bundan büyük şükür sebebi var mı şu dünyada..
ne güzel söyledin ya bende bi an umutsuzluğa kapıldım ev meselesi yüzünden kiralık ev bakıyorum istediğim yerde bulamadım sonra kirada oturmak ne kadar zor off napcaz biz falan diye düşünmeye başlamıştım senin yazdıklarını okuyunca şöyle bi kendime geldim
bizde zor zamanlar geçirdik sabrettik allahıma bin şükür herşey bi anda yoluna girdi
dediğin gibi sevdiğim yanımda olsun sağlığımız yerinde olsun herşeyin üstesinden geliriz beraber
yüreğine sağlık yazdıkların içimi rahatlattı sayende şükür ettim allaha bir kez daha