• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

bende hep aynı saatte gözümü açıyorum bünye alışmış artık yıllardır ama yatak keyfi yapmakta güzel oluyo uyandıktan sonra 1 saat yatakta uzanmak gibisi yok :KK36:
Oooo sen keyifçiymisin.... Kışın güzel oluyor o keyif ama....

Ben tatile gidecektim adet söktürücü denilen bir ilaç aldım eczaneden onu kullandım... Ondan sonraki adetlerim hep düzensiz oldu... dengemi bozdu... Bana pek sağlıklı birşey gibi gelmedi...
hadi yaaa off benimki zaten yeni düzene girdi valla

Ne hapı kullanıyosun canım ? ya ben düğünden önce gelsin bitsin istiyorum bizim düğünden sonrada ramazan başlicak çünkü erkene almak için ilaç var mı acaba :KK64:

Ben pko hastası olduğum için doğum kontrol hapı kullanıyorum erken gelmesi için sanırım adet söktürücü kullanılıyor ama onuda herkes önermiyor HoppaHaklısın Ramazan geliyor oruç tutamam zaten ilk 3-4 gün tutamıycaz balayından dolayı hastada olursam orucum yalan olur daha erken olmam gerek:KK51:

ilaç içmeyin kızlar papatya çayı içerek bir iki gün öne çekebilirsiniz. şimdiden her ay bir iki gün öne çekip istediğiniz zamanda olabilirsiniz. boşa ilaç içmeyin bence
En mantıklısı ilaçların çok yan etkisi var bir ay için içiyorsun ama sonraki aylar hep düzensiz olmuyor en azından bende böyle olmuşdu... Biriside bana civanperçemi çayı önerdi....

Oooo sen keyifçiymisin.... Kışın güzel oluyor o keyif ama....
kışın çok severim hele yağmurlu havada 7 de uyanırım ama 9 a kadar çıkmam yataktan :KK36:
İlaçlar da sinirli yapıyor... Çok yan etkisi var bana göre...
tabiki canım sonuşça kimyasal bişey doğal bişey değilki mutlaka yan etkileri oluyodur :KK43:

En mantıklısı ilaçların çok yan etkisi var bir ay için içiyorsun ama sonraki aylar hep düzensiz olmuyor en azından bende böyle olmuşdu... Biriside bana civanperçemi çayı önerdi....
evet civanperçemide var oda aynı etkiyi yapıyor. bide papatya eğer ağrılı geçiyorsa döneminiz rahatlatıyor. ve gerçekten işe yarıyor kızlar

evet civanperçemide var oda aynı etkiyi yapıyor. bide papatya eğer ağrılı geçiyorsa döneminiz rahatlatıyor. ve gerçekten işe yarıyor kızlar
canım denicem bunu yaa söylemen iyi oldu gerçekten hemen bugün alayım hatta aktardan mı alayım yoksa hazır sallama olanlardan mı

Ben pko hastası olduğum için doğum kontrol hapı kullanıyorum erken gelmesi için sanırım adet söktürücü kullanılıyor ama onuda herkes önermiyor HoppaHaklısın Ramazan geliyor oruç tutamam zaten ilk 3-4 gün tutamıycaz balayından dolayı hastada olursam orucum yalan olur daha erken olmam gerek:KK51:
geçmiş olsun canım :110: tabiki ya erken olsun bide aklımızda o olmasın bitsin rahat rahat balayına gidelim orucumuzu tutalım allahın izniyle

canım denicem bunu yaa söylemen iyi oldu gerçekten hemen bugün alayım hatta aktardan mı alayım yoksa hazır sallama olanlardan mı
Bence akatardan al kardeşim almış geçen çokta güzel kokuyor tadıda iyiydi. ama sallamada olur.
Rahatlatıcı etkiside var çok teşekkürler iyiki söyledin... Zor geçiyor benim...
evet benimde zor geçiyor o sebeple çok kullanırım. bide bizim evde sinuzit için kullanılır. buharı iyi geliyo

Bence akatardan al kardeşim almış geçen çokta güzel kokuyor tadıda iyiydi. ama sallamada olur.

evet benimde zor geçiyor o sebeple çok kullanırım. bide bizim evde sinuzit için kullanılır. buharı iyi geliyo
Bende cildime iyi geliyor diye papatyı demleyip yüzüme buhar banyosu yapıyorum ....:KK48:

isminden belli zaten canım minikpapatyacık :KK16: hemen bugün alıcam çok saol valla inşallah işe yarar erkene çeker tarihi:KK51:

geçmiş olsun canım :110: tabiki ya erken olsun bide aklımızda o olmasın bitsin rahat rahat balayına gidelim orucumuzu tutalım allahın izniyle
Evet canım işte onu nasıl ayarlayacağım bilmiyorum hiç son 2 ay ilacımı kullanmayıp normal hasta olmayı beklemeliyim ya da yakın tarihe adet söktürücü almalıyım çok karışık ya:KK51:

Kızlar birşey soracağım kına kıyafetini şimdiden alan var mı ?

Evet canım işte onu nasıl ayarlayacağım bilmiyorum hiç son 2 ay ilacımı kullanmayıp normal hasta olmayı beklemeliyim ya da yakın tarihe adet söktürücü almalıyım çok karışık ya:KK51:
Ben şu papatya çayını denemek istiyorum ya her ay 2 gün erkene çeksem şimdiden düğüne denk gelmez ozaman öyle ümit ediyorum yani
bide düğünden bi ay önce falan doğum kontrol hapına başlamamız gerekiyomuş sanırım

ben almadım canım hiç bişey ne kına ne gelinlik hepsi bekliyo daha
Daha 5 ay var dün annemle nişanlım tuturmuş alalım daha uygun olur... En azından abiyeyi almasak bile bindallıyı alalım dursun... Nasıl olsa hep aynı modellermiş... Nişanlımın bir arkadaşı giyim üzerine çalışıyor o uyarmış... Yaza fiyatlar çok yükselir demiş...

Back