• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Kızlar birşey soracağım kına kıyafetini şimdiden alan var mı ?

canım günaydın. ben önümüzdeki ay gelinlik randevuma gideceğim nişanlığımı aldığımız mağazadan nasipse o gün seçerim diye düşünüyorum çünkü önceden birkaç model beğenmiştk sadece giymedim. kına kıyafeti ve kaftanı da izmire gelinlik bakmaya gittiğimizde halletmeyi düşünüyoruz. ama eğer nişanlın alalım diyorsa al gitsin en kötü mayıs gibi denersin olumsuz bir durum lursa hemen tadilatını yaptırısın.

canım günaydın. ben önümüzdeki ay gelinlik randevuma gideceğim nişanlığımı aldığımız mağazadan nasipse o gün seçerim diye düşünüyorum çünkü önceden birkaç model beğenmiştk sadece giymedim. kına kıyafeti ve kaftanı da izmire gelinlik bakmaya gittiğimizde halletmeyi düşünüyoruz. ama eğer nişanlın alalım diyorsa al gitsin en kötü mayıs gibi denersin olumsuz bir durum lursa hemen tadilatını yaptırısın.
Aslında düşününce mantıklı geliyor... Çok fazla model değişme imkanı yok bariz kilo farkımda olmuyor... Nişanda 3 kilo vermişdim... Ufak bir tadilat yapılır....

Daha 5 ay var dün annemle nişanlım tuturmuş alalım daha uygun olur... En azından abiyeyi almasak bile bindallıyı alalım dursun... Nasıl olsa hep aynı modellermiş... Nişanlımın bir arkadaşı giyim üzerine çalışıyor o uyarmış... Yaza fiyatlar çok yükselir demiş...
canım fiyatı uygun olur diyosa alın ozaman dedikleri gibi bindallı hep aynı modeller en azından onu alabilirsin ama ben bi çıktığımda topluca alıcaz oyüzden hadi şunu alalım şimdiden koyalım diyemiyorum

canım fiyatı uygun olur diyosa alın ozaman dedikleri gibi bindallı hep aynı modeller en azından onu alabilirsin ama ben bi çıktığımda topluca alıcaz oyüzden hadi şunu alalım şimdiden koyalım diyemiyorum
Biz hep nişandada gördükçe aldık canım... Toplu bir çarşıya çıktık ama hiç birşey begenemeden gelmişdim ....:KK48:

kına mı gelinlik bile duruyor. hem ben daha 5 kilo zayıflıyacağım büyük olur o elbise :rolleyes:
benimde gelinlik falan hepsi duruyo daha ya
Ooo ben mi hızlıyım ... Gelinliği halletik... 2 kilo fazlam var benimde göbek çevremde birikmiş.... :mad:
benim 4 kilo vermem lazım düğüne kadar 174 boyum 64 kiloyum 60 a düşmem lazım yaa :mad: göbek yok bende basen var çok sinir oluyorum :KK62:

ben yavaş gidiyorum sanırım gelinliğimi bile nisanda bakacağım :D

Evi Nasipse Nisan başı gibi tutmayı düşündüğümüzden Nisandan sonra nefes almaya vakit bulamayacağız gibime geliyor o yüzden ev dışı birşeyle pek ilgilenmek istemiorm o zamanlarda. Daha mobilya işini halletmedik çünkü

benim 4 kilo vermem lazım düğüne kadar 174 boyum 64 kiloyum 60 a düşmem lazım yaa :mad: göbek yok bende basen var çok sinir oluyorum :KK62:
Canım benim direk göbek şişiyor...2 Kilo almışım kış boyu onuda mart gibi yüzmeyle veririm diye düşünüyorum ...

bendede göbek derdi var :(

nasıl modeller bakacaksınız kızlar? bana bazı kişiler prenses bakma kilolu gösteriyor diyorlar ama benim küçüklüğümden beri hep hayalim çok da kabarık olmayan prenses model almazsan aklımda kalacak gibime geliyor ama bilmiorm :KK43::KK43:

Ben şu papatya çayını denemek istiyorum ya her ay 2 gün erkene çeksem şimdiden düğüne denk gelmez ozaman öyle ümit ediyorum yani
bide düğünden bi ay önce falan doğum kontrol hapına başlamamız gerekiyomuş sanırım
Eğer hapla korunacaksınız canım evet vücudunun hazırlanması gerekir 1 ay gibi bir sürede anca kendini bulur diye düşünüyorumHoppa

off bende daha gelinlik bakmadım 21 şubatta randevum var o zamana kadar azcık araştırırm belki bilmiorm zor geliyor :)
senin gene en azından randevun varmış :KK43: ben sadece bi kaç mağazaya gidip baktım bi kaç tanede denedim kafamda bişeyler oluştu bide şubatta antalyada evlilik fuarı var onu bekliyorum :KK69:

Günaydın kızlar :KK37:
bendede göbek derdi var :KK43:

nasıl modeller bakacaksınız kızlar? bana bazı kişiler prenses bakma kilolu gösteriyor diyorlar ama benim küçüklüğümden beri hep hayalim çok da kabarık olmayan prenses model almazsan aklımda kalacak gibime geliyor ama bilmiorm :KK43::KK43:
canım bende çok kabarık prenses düşünüyorum hiç denemedim ama yakışır sanki boy uzunsa

senin gene en azından randevun varmış :KK43: ben sadece bi kaç mağazaya gidip baktım bi kaç tanede denedim kafamda bişeyler oluştu bide şubatta antalyada evlilik fuarı var onu bekliyorum :KK69:

denemekle yolun yarısına gelmişisn canım bence çünkü ben şu an sadece istiyorum ama üstüme olmazsa nasıl birşey olur bilmiorm A tipi öneriyor herkes :(

bendede göbek derdi var :KK43:

canım ben gidip denediğim mağazalarda hiç prenses denemedim elim gitmedi hiç bilmiyorum ama bidahaki gidişimde denicem üstümde görmüş olurum aklım kalmaz en azından ama boyun kısaysa garip oluyo prenses model

denemekle yolun yarısına gelmişisn canım bence çünkü ben şu an sadece istiyorum ama üstüme olmazsa nasıl birşey olur bilmiorm A tipi öneriyor herkes :KK43:
A tipiydi benim giydiklerim genelde ve çok hoşuma gitti üstümde duruşu boyun kaç canım ? ordan bi yorum yapabilirim

Back