• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

canım nişanlın haklı yani ama elden de bişey gelmezki gelme istemiyoruzda diyemezsiniz o sizdeyken sürekli nişanlını ara konuş içini rahatlat ben kendi odamda oturuyorum de yanına gitmiyorum çocuğun falan de içini rahatlatmaya çalış
Öyle canım nişanlımı da çağırcam o burdayken içi rahat etsin artık gece de bi yolunu bulcam kavgasız atlatmanın

Öyle canım nişanlımı da çağırcam o burdayken içi rahat etsin artık gece de bi yolunu bulcam kavgasız atlatmanın

Evde baban filan yok mu canım? Ya da anneni al karşına konuş, nişanlın da bi gece siz de kalsın madem içi rahat etmiycek

Evde baban filan yok mu canım? Ya da anneni al karşına konuş, nişanlın da bi gece siz de kalsın madem içi rahat etmiycek
Canım biz annemle yalnız yaşıyoruz babam hayatta değil zaten öyle olsa babamda yedi yabancı akrabayı almazdı eve annemin yüzü yumuşak kinseye hayır diyemiyor

Canım biz annemle yalnız yaşıyoruz babam hayatta değil zaten öyle olsa babamda yedi yabancı akrabayı almazdı eve annemin yüzü yumuşak kinseye hayır diyemiyor

Anladım canım başınız sağolsun kusura bakma :KK43: O zaman anneyle konuş bi bahane bulun ya ne işi var hakikaten gitsin başka yerde kalsın.. Evde yokuz diyin, şehir dışına çıkıyoruz diyin.. Gelen arkadaş da çok düşüncesizmiş..

Anladım canım başınız sağolsun kusura bakma :KK43: O zaman anneyle konuş bi bahane bulun ya ne işi var hakikaten gitsin başka yerde kalsın.. Evde yokuz diyin, şehir dışına çıkıyoruz diyin.. Gelen arkadaş da çok düşüncesizmiş..
Aynen onun düşüncesizliği annemin iyi niyeti ortada ben kalıyorum artık geçti zaten annem asla kimseyi kıramaz hayır diyemez beni dinleseydi böyle gerilmeyecektim zaten

İyiyim çok şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyor :KK16:

iyi sayılırım canım ya iş yerinde çok yığılma var bu sıralar. kafamda zaten deli sorular neyi nası edicez die tonlarca şey e haliyle işte yanlışlıklar yapıyorum bazen maalesef işle özel hayatı karıştıranlardanım :KK43:
sen nasılsın canım?

iyi sayılırım canım ya iş yerinde çok yığılma var bu sıralar. kafamda zaten deli sorular neyi nası edicez die tonlarca şey e haliyle işte yanlışlıklar yapıyorum bazen maalesef işle özel hayatı karıştıranlardanım :KK43:
sen nasılsın canım?
Bizde çok yogunuz canım yeni yıla girdik çıkasım var bu yıldan :KK70:Mutabakatlar stok ve cari devirleri herşey bana bakıyor kafamı alıp kaçacağım yakında :KK53:

Back