2015 Haziran Gelinleri

Bu hafta çalışmıyorum son anada birşey çıkarmazlarsa... Çalışsam bile yarım gün çalışıyorum o yüzden problem yok....
benimde yarım gün oluyo ama sabah kalkıp gelmek istemiyorum hiç valla bu arada nasıl oldun canım hastaydın iyileştin mi

Çok teşekkürler canım iyiyim sadece haftanın yorgunlugu var üzerimde bugün bitsede tatil yapsam modundayım... Sen nasılsın canım...
Bende de hafta günler yetmiyor o kadar işim var ki
ya bide hesaplıyorum tam düğündede böyle olucam bunu erkene çekmek için ilaç falan var mı acaba düğünden önce olsun bitsin

Aa benimde denk geliyorzaten hap kullanıyorum biraz geç kullanayımda balayından sonra olayım

benimde yarım gün oluyo ama sabah kalkıp gelmek istemiyorum hiç valla bu arada nasıl oldun canım hastaydın iyileştin mi
İyileştim canım ... Sabah erken kalkarım ben hep pazar günüde sabahın 7 uyanırım... Bu huyumu hiç sevmiyorum ....

Bende de hafta günler yetmiyor o kadar işim var ki

Aa benimde denk geliyorzaten hap kullanıyorum biraz geç kullanayımda balayından sonra olayım
Ne hapı kullanıyosun canım ? ya ben düğünden önce gelsin bitsin istiyorum bizim düğünden sonrada ramazan başlicak çünkü erkene almak için ilaç var mı acaba

İyileştim canım ... Sabah erken kalkarım ben hep pazar günüde sabahın 7 uyanırım... Bu huyumu hiç sevmiyorum ....
bende hep aynı saatte gözümü açıyorum bünye alışmış artık yıllardır ama yatak keyfi yapmakta güzel oluyo uyandıktan sonra 1 saat yatakta uzanmak gibisi yok

Ne hapı kullanıyosun canım ? ya ben düğünden önce gelsin bitsin istiyorum bizim düğünden sonrada ramazan başlicak çünkü erkene almak için ilaç var mı acaba
Ben tatile gidecektim adet söktürücü denilen bir ilaç aldım eczaneden onu kullandım... Ondan sonraki adetlerim hep düzensiz oldu... dengemi bozdu... Bana pek sağlıklı birşey gibi gelmedi...

ya bide hesaplıyorum tam düğündede böyle olucam bunu erkene çekmek için ilaç falan var mı acaba düğünden önce olsun bitsin
ilaç içmeyin kızlar papatya çayı içerek bir iki gün öne çekebilirsiniz. şimdiden her ay bir iki gün öne çekip istediğiniz zamanda olabilirsiniz. boşa ilaç içmeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…