- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.421
Canım herkes için farklıdır bu süreç şahsen ben 2 tane dersi bile veremiyorum duruyorlar öylekızlar yüksek lisans başvurusu yaptım acaba bu evlilik öncesinde başıma iş mi alıyorum.
günaydın canımm sanada hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar
Nasılsın canımgünaydın canımm sanada hayırlı cumalar
malum dönemdeyim canım oyüzden biraz gerginlik duygusallık falan var üstümde sevdiceğe çemkiriyorum telefonda sürekliNasılsın canım
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar..Günaydın hayırlı cumalar
Bende o dönemdeyim şuanlık sakinim amamalum dönemdeyim canım oyüzden biraz gerginlik duygusallık falan var üstümde sevdiceğe çemkiriyorum telefonda süreklisen nasılsın
Nasılsın canımGünaydın canım sanada hayırlı cumalar..
Çok teşekkürler canım iyiyim sadece haftanın yorgunlugu var üzerimde bugün bitsede tatil yapsam modundayım... Sen nasılsın canım...Bende o dönemdeyim şuanlık sakinim ama
Nasılsın canım
ya bide hesaplıyorum tam düğündede böyle olucam bunu erkene çekmek için ilaç falan var mı acaba düğünden önce olsun bitsinBende o dönemdeyim şuanlık sakinim ama
Nasılsın canım
off ben yarında çalışıyorum yaa cumartesi işe gelmek çok zoruma gidiyoÇok teşekkürler canım iyiyim sadece haftanın yorgunlugu var üzerimde bugün bitsede tatil yapsam modundayım... Sen nasılsın canım...
Bu hafta çalışmıyorum son anda birşey çıkarmazlarsa... Çalışsam bile yarım gün çalışıyorum o yüzden problem yok....off ben yarında çalışıyorum yaa cumartesi işe gelmek çok zoruma gidiyo
benimde yarım gün oluyo ama sabah kalkıp gelmek istemiyorum hiç vallaBu hafta çalışmıyorum son anada birşey çıkarmazlarsa... Çalışsam bile yarım gün çalışıyorum o yüzden problem yok....
Bende de hafta günler yetmiyor o kadar işim var kiÇok teşekkürler canım iyiyim sadece haftanın yorgunlugu var üzerimde bugün bitsede tatil yapsam modundayım... Sen nasılsın canım...
ya bide hesaplıyorum tam düğündede böyle olucam bunu erkene çekmek için ilaç falan var mı acaba düğünden önce olsun bitsin
İyileştim canım ... Sabah erken kalkarım ben hep pazar günüde sabahın 7 uyanırım... Bu huyumu hiç sevmiyorum ....benimde yarım gün oluyo ama sabah kalkıp gelmek istemiyorum hiç vallabu arada nasıl oldun canım hastaydın iyileştin mi
Benim de düğüne ya da balayına kesin denk geliyor....ya bide hesaplıyorum tam düğündede böyle olucam bunu erkene çekmek için ilaç falan var mı acaba düğünden önce olsun bitsin
Ne hapı kullanıyosun canım ? ya ben düğünden önce gelsin bitsin istiyorum bizim düğünden sonrada ramazan başlicak çünkü erkene almak için ilaç var mı acabaBende de hafta günler yetmiyor o kadar işim var ki
Aa benimde denk geliyorzaten hap kullanıyorum biraz geç kullanayımda balayından sonra olayım
bende hep aynı saatte gözümü açıyorum bünye alışmış artık yıllardır ama yatak keyfi yapmakta güzel oluyo uyandıktan sonra 1 saat yatakta uzanmak gibisi yokİyileştim canım ... Sabah erken kalkarım ben hep pazar günüde sabahın 7 uyanırım... Bu huyumu hiç sevmiyorum ....
Ben tatile gidecektim adet söktürücü denilen bir ilaç aldım eczaneden onu kullandım... Ondan sonraki adetlerim hep düzensiz oldu... dengemi bozdu... Bana pek sağlıklı birşey gibi gelmedi...Ne hapı kullanıyosun canım ? ya ben düğünden önce gelsin bitsin istiyorum bizim düğünden sonrada ramazan başlicak çünkü erkene almak için ilaç var mı acaba
bi çözüm bulmak lazım yaa ben bide çok sinirli oluyorum o dönemde balayında falan gelmesin düğünden önce olsun bitsin ama dimiBenim de düğüne ya da balayına kesin denk geliyor....
ilaç içmeyin kızlar papatya çayı içerek bir iki gün öne çekebilirsiniz. şimdiden her ay bir iki gün öne çekip istediğiniz zamanda olabilirsiniz. boşa ilaç içmeyin benceya bide hesaplıyorum tam düğündede böyle olucam bunu erkene çekmek için ilaç falan var mı acaba düğünden önce olsun bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?