- 11 Temmuz 2014
- 670
- 416
- 158
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.401
Öyle canım nişanlımı da çağırcam o burdayken içi rahat etsin artık gece de bi yolunu bulcam kavgasız atlatmanıncanım nişanlın haklı yani ama elden de bişey gelmezki gelme istemiyoruzda diyemezsiniz o sizdeyken sürekli nişanlını ara konuş içini rahatlat ben kendi odamda oturuyorum de yanına gitmiyorum çocuğun falan de içini rahatlatmaya çalış
kavga etmeyin canım ya sonuçta bunda senin bi suçun yok elinden gelen bi durumda yok içini rahatlatmaya çalış amaÖyle canım nişanlımı da çağırcam o burdayken içi rahat etsin artık gece de bi yolunu bulcam kavgasız atlatmanın
Öyle canım nişanlımı da çağırcam o burdayken içi rahat etsin artık gece de bi yolunu bulcam kavgasız atlatmanın
Ayy benim annemler nişanlımın bizde kalmasına müsade etmez heralde yaaEvde baban filan yok mu canım? Ya da anneni al karşına konuş, nişanlın da bi gece siz de kalsın madem içi rahat etmiycek
Bizde kalmayacak canım yemek çay faslından sonra giderAyy benim annemler nişanlımın bizde kalmasına müsade etmez heralde yaa
Canım biz annemle yalnız yaşıyoruz babam hayatta değil zaten öyle olsa babamda yedi yabancı akrabayı almazdı eve annemin yüzü yumuşak kinseye hayır diyemiyorEvde baban filan yok mu canım? Ya da anneni al karşına konuş, nişanlın da bi gece siz de kalsın madem içi rahat etmiycek
Canım biz annemle yalnız yaşıyoruz babam hayatta değil zaten öyle olsa babamda yedi yabancı akrabayı almazdı eve annemin yüzü yumuşak kinseye hayır diyemiyor
Aynen onun düşüncesizliği annemin iyi niyeti ortada ben kalıyorum artık geçti zaten annem asla kimseyi kıramaz hayır diyemez beni dinleseydi böyle gerilmeyecektim zatenAnladım canım başınız sağolsun kusura bakmaO zaman anneyle konuş bi bahane bulun ya ne işi var hakikaten gitsin başka yerde kalsın.. Evde yokuz diyin, şehir dışına çıkıyoruz diyin.. Gelen arkadaş da çok düşüncesizmiş..
Günaydınlar
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyorgünaydınnn canım nasılsınnn???
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyor
Bizde çok yogunuz canım yeni yıla girdik çıkasım var bu yıldaniyi sayılırım canım ya iş yerinde çok yığılma var bu sıralar. kafamda zaten deli sorular neyi nası edicez die tonlarca şey e haliyle işte yanlışlıklar yapıyorum bazen maalesef işle özel hayatı karıştıranlardanım
sen nasılsın canım?
Bizde çok yogunuz canım yeni yıla girdik çıkasım var bu yıldanMutabakatlar stok ve cari devirleri herşey bana bakıyor kafamı alıp kaçacağım yakında
Sağol canım gözün korktu anlattığımda dimiayy kolay gelsin canımmm
Sağol canım gözün korktu anlattığımda dimi
Korkulacak kadar var en sevmediğim iştir hesap işi kendimi nasıl burada buldum bilmiyorumaynen üniversitede en nefret ettiğim ders muhasebeydi zaten bizim şirkette de muhasebe çalışan kızlar o kdr yakınıyorlarki gözüm korkuyor walla sen böle diyince :)
Korkulacak kadar var en sevmediğim iştir hesap işi kendimi nasıl burada buldum bilmiyorum
Aynen öyle neyden kaçtık ne buldu bizisözüm meclisten dışarı keçinin sevmediği ot dibinde bitermiş misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?