• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Çok sevindim canım iyi olmana :KK15:

Bi kaç gündür moralim biraz düşmüştü de o yüzden kaçışlardaydım biraz.. Nişanlımla nerede oturacağımız konusunda bayaa bi tartıştık.. İlk defa büyük kavgamız olunca biraz sarsıldım sanki.. Ama çok şükür sonunda orta yolu bulduk, aslında buna kadının fendi erkeği yendi de diyebiliriz :KK48: Böylelikle sonunda anlaşamadığımız tek konuyu da çözmüş olduk.. Bugün biraz da o yüzden hafiflemiş ve mutlu hissediyorum kendimi galiba :KK73:

Bende senin iyi olmana sevindim canım:DEv bulmak sorun hem uygun hem temiz güzel hem ailelere yakın falan Rabbim yardımcımız olsun siz çözmüşsünüz sevindim biz daha bakamadık evlere:KK23:

balayı olayı gerçekten çok garipti canım :KK67: ama allahtan nişanlım sayesinde bu konu uzamadan kapandı sonrada mesaj attı zaten düşüncesizlik ettim balayı konusunda falan diye ama bu fotoğraf olayında benim el atmam lazım çünkü nişanlım yokken söylüyo hep bu tür şeyleri biliyo onun kızacağını ve benim sessiz bi insan olduğumu bende bişeylere tepki göstermem lazım artık
Daha söylemedin mi canım fotoğrafçı kabul etmedi birebir çekim olacak de geç ya çok düşüncesizce bulunmaya çalışıyor böyle şeyler teklif edilirse düşünülür yani :KK59:

söylemedim canım görüşmedikki daha mesaj mı atsam acaba :KK64:
Mesaj atma canım bence... Hep birlikde bir araya geldiğinizde laf arasında aaa bak fotografcıda şu aksesuarlarla çekim yapacakmış... İstediğiniz birşey varsa çekime getirin dedi dersin... Bu arada senin işi fotografçıyla konuşdum kabul etmedi... Ben aile çekimi kabul etmedim düğün fotografı için anlaştık gibi birşeyler uydurursun... Hem fazla uzatmaz hemde herkesin yanında dediğin için birdaha ses çıkaramaz...

Mesaj atma canım bence... Hep birlikde bir araya geldiğinizde laf arasında aaa bak fotografcıda şu aksesuarlarla çekim yapacakmış... İstediğiniz birşey varsa çekime getirin dedi dersin... Bu arada senin işi fotografçıyla konuşdum kabul etmedi... Ben aile çekimi kabul etmedim düğün fotografı için anlaştık gibi birşeyler uydurursun... Hem fazla uzatmaz hemde herkesin yanında dediğin için birdaha ses çıkaramaz...
dimi doğru söylüyosun canım Hoppa kayınvalidem yanımızdayken söylerim ondan sonrada bidaha konusunu açamaz heralde

srve06 srve06 canım sen naptın bu arada hafta sonu nişanlınla başbaşa geçirebildin mi yoksa gene yanınıza gelenler oldu mu ?
Hiç sorma hafta sonunu birlikte geçirecektik... Felaket bir şekilde hasta oldum yattım hep ama oda yanımdaydı hep... Hala hastalıgın etkileri var .... Nişanlım kuzenlerine felan artık biz size pek takılamayız işlerimiz yogunlaştı bizim kafamızı kaşıyacak vaktimiz yok gibi uyarılarda bulundum dedi... Anlıyacagın bu hafta hastanede başbaşa bir zaman geçirdik :)

Hiç sorma hafta sonunu birlikte geçirecektik... Felaket bir şekilde hasta oldum yattım hep ama oda yanımdaydı hep... Hala hastalıgın etkileri var .... Nişanlım kuzenlerine felan artık biz size pek takılamayız işlerimiz yogunlaştı bizim kafamızı kaşıyacak vaktimiz yok gibi uyarılarda bulundum dedi... Anlıyacagın bu hafta hastanede başbaşa bir zaman geçirdik :)
canım çok sevindim :KK9: nişanlın gerekli uyarıyı yapmış bence bu saatten sonra hala aynı şeyler devam ederse onların ayıbı olmuş olur
bu arada çok geçmiş olsun canım hemen iyileşirsin inşallah

canım çok normal bu konularda tartışma olması hele ki büyük şehirde olunca birçok şeyi düşünüyorsun aileye mi yakın olcaksın , işe mi , kirası uygun yere mi bakman lazım...vs. bi ton şey. ama inan erkekler çok kolay yola geliyor bizde bir ara bu konuda ufak bir tartışma yaşamıştık sonra huyuna gidince alttan alttan tatlı dille çözebildiğimi anladım ve artık öyle yapıyorum yoksa inan en çok biz yıpranıyoruz. Hayırlısı olsun sizin adınıza canımcım .

Bende tatlı dille çözmek istedim uzun süre ama baktım olmuyo isyanı bastım, bi baktım hamur gibi yumuşayıverdi.. Sanırım bazı şeylerden rahatsız olduğumun ancak bu şekilde farkına varabildi. Neyse sonuçta öyle yada böyle önemli olan birbirimizi anlayabilmemizdi..

canım o konular bizdede geçti allahtan ikimizde ailelere çok yakın olmak istemiyoruz ben benim işime yakın olmasını istedim tatlı dille konuştum sonuçta bayanın erkekten önce eve gitmesi lazım yemek hazırlıkları falan yapıcam neticede diye anlattım oda tamam dedi ama işime yakın bi yerde bulamadık henüz :KK43:

Umarım istediğiniz yerde istediğiniz gibi bi yer bulursunuz canım.. Herşeyden önce hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Bende senin iyi olmana sevindim canım:DEv bulmak sorun hem uygun hem temiz güzel hem ailelere yakın falan Rabbim yardımcımız olsun siz çözmüşsünüz sevindim biz daha bakamadık evlere:KK23:

Biz de sadece düşüncede çözdük canım henüz bakamadık evlere.. İnşallah istediğimiz gibi bi ev buluruz hepimiz :KK51:

Canım çok iyi bi fikir bu bence değerlendirilmeli toz-pembe toz-pembe :KK49:

Geçmiş olsun canım benim.. Hastanede bile olsa başbaşa vakit geçirmişsiniz ne güzel :KK15:

genede yüzyüze söylemek istiyorum böyle konu açılmışta söylemişim gibi olur hem :KK39:
Arada çaktırmadan söyle o zaman canım senden çıksın onlarda kendileri halletsinHoppa
Biz de sadece düşüncede çözdük canım henüz bakamadık evlere.. İnşallah istediğimiz gibi bi ev buluruz hepimiz :KK51:
Olsun canım kafa bitirmek önemli olan gerisi artık hayırlı bir eve kaldı Rabbim gönlümüze göre versin inşallah:nazar::KK68:

Geçmiş olsun canım hastanede de olsa başbaşa olmuş daha ne olsun zaten söylemişte nişanlın kuzenlere artık rahatsınız böylelikle evlilik sonrasının da tedbirini almış olursunuz:KK60:

canım çok sevindim :KK9: nişanlın gerekli uyarıyı yapmış bence bu saatten sonra hala aynı şeyler devam ederse onların ayıbı olmuş olur
bu arada çok geçmiş olsun canım hemen iyileşirsin inşallah
Uyarmış öyle dedi... Kendilerininde düşünmesi lazım biraz... Çok sağol canım hafif etkileri kaldı yavaş yavaş geçiyor yaz gelsin diye dua ediyorum...

Geçmiş olsun canım hastanede de olsa başbaşa olmuş daha ne olsun zaten söylemişte nişanlın kuzenlere artık rahatsınız böylelikle evlilik sonrasının da tedbirini almış olursunuz:KK60:
Sagol canım... Ne yalan söyleyim siz uyardıkdan sonra evlenince de böyle olurmu diye çok düşündüm... Nişanlımada dile getirdim uygun bir dille olmaz ben yavaş yavaş mesafe koyarım dedi....

Uyarmış öyle dedi... Kendilerininde düşünmesi lazım biraz... Çok sağol canım hafif etkileri kaldı yavaş yavaş geçiyor yaz gelsin diye dua ediyorum...
antalyanın yazıda berbat kışıda canım ben oyüzden hep bahar olsun istiyorum :KK45: bundan sonra daha rahat olursunuz uyarmış neticede nişanlın onlarda biraz geri çeker kendilerini

Sagol canım... Ne yalan söyleyim siz uyardıkdan sonra evlenince de böyle olurmu diye çok düşündüm... Nişanlımada dile getirdim uygun bir dille olmaz ben yavaş yavaş mesafe koyarım dedi....
Bunu bilmesi güzel nişanlının o zaman korkma canım :KK5:

Back