2015 Haziran Gelinleri

evet gelin diyince akla direk french geliyo aslında ama kararım değişmezse ben pembe istiyorum şimdilik

Günaydın kızlar,

Ben bu aralar aşırı duygusalım. Dokunsalar gözlerim doluyor.
Dün nişanlımla yemek yiyorduk durduk yere aglamaya başladım, oda çok şaşırdı yemegi falan bıraktım durduramıyorum gözyaşlarımı

Sizde de var mı böyle haller, sanırım stres çok fazla birde üzüntü oluyor ara sıra bilmiyorum çok farklı duygular yaşıyorum..

canım günaydın,

regl döneminde falan mısın? gerçi ben dönem dışı da dediğin gibi oluyorum kafamızda sürekli birşeyler stres koşturmaca inan bünyeye fazla geliyor. ben dün neye ağladım biliyor musun? evimde son kışım olacak annemlerle. seneye ayrı olacağız aynı şehirde olsak bile haftasonu kahvaltılarımız,akşam çay sohbetlerimiz olmayacak ay bak yine duygusallaştım. işte bak bunlar üst üste gelince duygusallaşmaman imkansız canım.

günaydın kızlar iyi haftalar olsun herkese.

evet düğünümüze 1 hafta daha yaklaştık bir an diyorum bir çırpıda geçsin zaman sora diyorum dur bi ton iş var daha yapılacak. pööffff

Regl dönemim değil canım..
Ahh kuzucukk Bendede öyle şeyler hep, sebepler düşününce komik ama içimi acıtıyor.
Odamın camından bakıyorum 5 ay sonra bakamayacağım diye ağlıyorum..
Ne zamana kadar devam edecek bu halimiz

halimiz tam hem ağlar hem giderim :) böyle diyince babam vazgeç evlenme o zaman bize bak diyor yokkk o da olmaz diyorum :) senin 15 Haziran sabahı, ,benim de 13 Haziran sabahı bu halimiz geçicek bak gör çünkü bitmiş olacak koşturmaca

Gerçekten aynen de öyle :)
İnşallah canım hayırlısıyla inşallahh

selam kızlar neler yapıyorsunuz pazartesi sendromunuz geçtimi

hayır yaaa hava bozdu çok fena uykum vardı zaten iyice içime kapandım :) birde birkaç gündür gündemimde ev sorunu var gönlümüze ve bütçemize uygun ev bulabilcekmiyiz acep çok merak ediyorum ev işi hallolsa başka birşeye takılmıorm ya

Selam,

ben balayı ayarlamaya çalışıyorum hala bi yer bulamadım çıldırdıımm
neden bulamadın ki hala hangi bölgeyi düşünüyorsun.
ev işi zor yakın zamanda benimde aramam gerekecek sanırım.

neden bulamadın ki hala hangi bölgeyi düşünüyorsun.

ev işi zor yakın zamanda benimde aramam gerekecek sanırım.

Yunanistandı canım, genelde tur olduğu için vazgeçtim.
Şimmdi kıbrısta bir otel buldum konuştum uygun gibi geldi.. Yorumları araştırıyorum

Canım genelde herkesin yaşadığı o gün bende eski resimlere bakarak ağladım pcden kardeşim ne ağlıyosun diyor çok tuhaf duygular anlatılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…