- 9 Kasım 2011
- 275
- 145
- 133
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.181
Kızlar düğünde french yaptırıcam ama iki tırnağıma gelin ve damat yaptırcam ben bi denedim sizde bakın istedim gerçi tırnak bakımı yapmamıştım çok özenemedim ama Eki Görüntüle 1368213
Senin için farklı olur canım zaten french hoşta durur bende sticker ya da boyama bişe bulucam artık manikür yaptırırken aradan çıkartıcam gelin olmak ne zormuş biz kusursuzu arayanlar için
ben pek beğenmedim canım benim tarzım değil ama sen bilirsinBen boyama değil de yapıştırmalar var ya onlardan istiyorum.. Böyle çok abartılı olmayacak sade ama şık duracak bişey. Nişan alışverişinden bu yana bi çok yere baktım ama hiç istediğim gibi bişey bulamadım.. Bulursan bize de haber ver canım.. Aslında gelin damat figürü de çok güzel ama damat figüründeki siyah renk acaba sırıtır mı diye bi endişe var içimde.. Bi de sadece sol elime şöyle bişey taksam diyorum.. Tabi bunun biraz daha kısası, parmaklarımın ortasına kadar gelmiycek, yüzüğüm görünecek yani..
Canım o zaman sende bendensin bende hergün french yaptığım için değişiklik arıyorumfrench sürekli yapıyorum canım ya oyüzden belki yaptırmayabilirim böyle pembe üstüne taşlar yada simler yaptırabilirim diye düşündüm
Canım o detayı hiç düşünmedim siyah açısından. O tül gibi şey bana fazla geldi ama sen bilirsinBen boyama değil de yapıştırmalar var ya onlardan istiyorum.. Böyle çok abartılı olmayacak sade ama şık duracak bişey. Nişan alışverişinden bu yana bi çok yere baktım ama hiç istediğim gibi bişey bulamadım.. Bulursan bize de haber ver canım.. Aslında gelin damat figürü de çok güzel ama damat figüründeki siyah renk acaba sırıtır mı diye bi endişe var içimde.. Bi de sadece sol elime şöyle bişey taksam diyorum.. Tabi bunun biraz daha kısası, parmaklarımın ortasına kadar gelmiycek, yüzüğüm görünecek yani..
böyle bişeyler düşündüm ben canım sanada fikir olabilirCanım o zaman sende bendensin bende hergün french yaptığım için değişiklik arıyorum
sizinde bi kanka modunuz var o zaman
Kendini sakın ezdirme baştan süpürgeni göster biraz cadı oldugunu anlasın geri çekilir emin ol..
Benim kayınvalidem maşallah çok iyi niyetli hiçbir kötü yönünü sözünü görmedim ama ben bile baştan biraz canını okudum onun sonrasını garantiye almak için :)
Ayy inanmıyorum yaa benim kaynanam çok iyi şimdilik arkadaş gibi oturup sohbet ederiz böyle içime katasım geliyo seni der bana allah nazardan korusun inşallah hep iyi olur aramız
ben pek beğenmedim canım benim tarzım değil ama sen bilirsin
Canım o detayı hiç düşünmedim siyah açısından. O tül gibi şey bana fazla geldi ama sen bilirsin
Canım bunu bende frenche düşündümde ben çok takıntılıyım taşı filan düşerse tüm gün takarım onu o yüzden emin olamadım yoksa taş çok daha şık duruyorböyle bişeyler düşündüm ben canım sanada fikir olabilir
abartı geldi bana canım zaten takı falan da takcaz çok göz yorarYa ben de çok emin olamadım da bazı fotoğraf çekimlerinde gördüm bunun daha sadelerini, dış çekim fotoğraflarda güzel durabilir diye düşündüm.. Ama bi yandan da sanki gelinliği basitleştiriyormuş gibi de geldi.. Aman ne bileyim işte yine kararsızlık aldı başını gidiyor bende
taş yerine sim olabilir canım daha garantiCanım bunu bende frenche düşündümde ben çok takıntılıyım taşı filan düşerse tüm gün takarım onu o yüzden emin olamadım yoksa taş çok daha şık duruyor
amiin canımm çok önemli çünkü arada sorun olursa ağzının tadı kaçıyo insanın hiç gerek yokİnşallah herkes iyi olsun benimkinede bulaşsın biraz iyilik. Allah iyi kaynanaları nazarlardan korusun canlarımBenimkiyle işim var.
Canım sim belli olmaz gibi geldi. Ben internette dantel takma tırnak gördüm ama onun stickerını bulursam ondan alıcamtaş yerine sim olabilir canım daha garanti
Aslında yerine göre zaten bence bir insanın sadece sevgilisi olmamak gerek yerine göre arkadaş yerine göre aile yerine göre sevgili daha eğlenceli sıradan değilsizinde bi kanka modunuz var o zaman
Bende düşünmedim değil pembe düşünüyorum nişanda mesela pembe sürmüştüm çok hoşuma gidiyor french sevmiyorum niyeyse ama geline yakışıyor orası ayrıkızlar bende french yerine açık pembemi boyasam diye düşünüyorum ya çok mu sırıtırEki Görüntüle 1369071
bende öyle düşünüyorum canım sürekli vıcık vıcık aşkta bi ömür yetmeyebilir herşeyi olmak lazım kankası bileiAslında yerine göre zaten bence bir insanın sadece sevgilisi olmamak gerek yerine göre arkadaş yerine göre aile yerine göre sevgili daha eğlenceli sıradan değil
Aynen öyle canım sonuçta biri o an geride durduğunda biri devreye girsin değiş tokuş monotonluğa birebirbende öyle düşünüyorum canım sürekli vıcık vıcık aşkta bi ömür yetmeyebilir herşeyi olmak lazım kankası bilei
abartı geldi bana canım zaten takı falan da takcaz çok göz yorar
Canım sim belli olmaz gibi geldi. Ben internette dantel takma tırnak gördüm ama onun stickerını bulursam ondan alıcam
Hepsine yeteriz biz kimse olmasın tek ben hep benAynen öyle canım sonuçta biri o an geride durduğunda biri devreye girsin değiş tokuş monotonluğa birebir
Tamam canım bulduğum an aklımdasınSanırım haklısın..
Hah işte benim de istediğim şey tam olarak o.. Bulursan yada bulursam haberleşelimm
Sadece ben olmalıyımHepsine yeteriz biz kimse olmasın tek ben hep ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?