- 3 Aralık 2010
- 371
- 175
- 133
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #2.141
Ne yapalım eğlenceli hale getirmeye çalışıyoruz evlilik monoton olmamalı
Tabisi sırf onu düşündüm daha sıcakhele bir sarılmasın
![]()
![]()
bizim kızlar çok cilveliler
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapalım eğlenceli hale getirmeye çalışıyoruz evlilik monoton olmamalı
![]()
![]()
hahaha süpermiş yaaNe yapalım eğlenceli hale getirmeye çalışıyoruz evlilik monoton olmamalı
![]()
![]()
Sanırım düğün yaklaştı ondan yoksa çok sakinimdirbizim kızlar çok cilveliler![]()
Dimi çok tatlıhahaha süpermiş yaa![]()
Çok tatlı olmuşlaaarugpost: 38774779 .!.:Kızlar düğünde french yaptırıcam ama iki tırnağıma gelin ve damat yaptırcam ben bi denedim sizde bakın istedim gerçi tırnak bakımı yapmamıştım çok özenemedim ama Eki Görüntüle 1368213
Canım ben salonda yaptırmıcam daha önce düşünüyoruz düğünde takı pasta dans derken bide nikah düğün vaktinden çalsın istemiyorum ayrıca nikah içinde ayrıca hazırlanmak daha mutlu eder beniKızlar çok kararsız kaldıım nikah işlemlerini yaptırcaz inş ama nikah salonda mı olsun karar veremedik siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz![]()
Kızlar çok kararsız kaldıım nikah işlemlerini yaptırcaz inş ama nikah salonda mı olsun karar veremedik siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz![]()
Anladım canımbiz salonda heralde öyle düşünüyoruz yani
Canim biz salonda yapmak istemiyoruz...Düğünden bir ay önce felan düsunuyoruz... O gün bir de o stresi yasamayalım dedik...Dügün bitince iman nikahıyla ugraşmayalım diye düsünüyoruz...Kızlar çok kararsız kaldıım nikah işlemlerini yaptırcaz inş ama nikah salonda mı olsun karar veremedik siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz![]()
Şuan o kadar karışık ki kafam yani ne bilym ikimizde karar veremiyoruz ben ona soruyorum o bana soruyo ya sabıırCanim biz salonda yapmak istemiyoruz...Düğünden bir ay önce felan düsunuyoruz... O gün bir de o stresi yasamayalım dedik...Dügün bitince iman nikahıyla ugraşmayalım diye düsünüyoruz...
ayyy çok şeker olmuş canımKızlar düğünde french yaptırıcam ama iki tırnağıma gelin ve damat yaptırcam ben bi denedim sizde bakın istedim gerçi tırnak bakımı yapmamıştım çok özenemedim ama Eki Görüntüle 1368213
Ben imamlar evlenme cüzdanını görmeden kıymıyor diye biliyorum... Abimde öyle olmuşdu....benim ailem nikah düğünde kıyılsın istiyo ama benim aklıma takılan bişey var kızlar imam nikahı kıymak için resmi nikah kıyılmış olması gerekiyo mu biz düğünden sonra malum balayına gidicez sonra imam nikahı için mi uğraşcaz bidehem imam nikahı kıyılmadan şeeyyy ...
o iş olmaması lazım dimi
![]()
Kızlar Günaydınbenim ailem nikah düğünde kıyılsın istiyo ama benim aklıma takılan bişey var kızlar imam nikahı kıymak için resmi nikah kıyılmış olması gerekiyo mu biz düğünden sonra malum balayına gidicez sonra imam nikahı için mi uğraşcaz bidehem imam nikahı kıyılmadan şeeyyy ...
o iş olmaması lazım dimi
![]()
Çok tatlı olmuşlar canım ama düz french tercih ederim sanırımKızlar düğünde french yaptırıcam ama iki tırnağıma gelin ve damat yaptırcam ben bi denedim sizde bakın istedim gerçi tırnak bakımı yapmamıştım çok özenemedim ama Eki Görüntüle 1368213
Biz nasipse salonda istiyoruz herkesin şahit olmasını o heyecanı orada tatmak istiyoruz o güne kadar evli değiliz yaniKızlar çok kararsız kaldıım nikah işlemlerini yaptırcaz inş ama nikah salonda mı olsun karar veremedik siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz![]()
Canım nikah davetiyeni ailenle beraber hocaya gösterdiğinde kıyabiliyorlar yalnız 1-2 hafta falan kala kılınsa daha iyi çeyiz serildiğinde falan mesela herkes düğünden sonra kıydırmıyordur öncesinden kıyıyorlar ama davetiye nüfus cüzdanı aile onayı gerekirbenim ailem nikah düğünde kıyılsın istiyo ama benim aklıma takılan bişey var kızlar imam nikahı kıymak için resmi nikah kıyılmış olması gerekiyo mu biz düğünden sonra malum balayına gidicez sonra imam nikahı için mi uğraşcaz bidehem imam nikahı kıyılmadan şeeyyy ...
o iş olmaması lazım dimi
![]()
Ben imamlar evlenme cüzdanını görmeden kıymıyor diye biliyorum... Abimde öyle olmuşdu....
bende öyle bişey okudum internetten evlilik cüzdanı olmadan kıyılması yasakmış artık düğünde nikah kıyılırsa imam nikahı çok gecikir ozaman ya balayına gidicez falan ben en iyisi ailemle bi konuşayım düğünden önce nikah kıyılsın en mantıklısı oKızlar Günaydıngünaydın tvde öyle bişe izlemiştim evlilik cüzdanı olmadan kıyılması yasaklandı diye ama kıyanlar varmıdır bilmiyorum ki
![]()
canım davetiyenin yasal bi tarafı yok ki matbaya git 1 tane davetiye bas de basar verir yani bana pek mantıklı gelmedi açıkcasıÇok tatlı olmuşlar canım ama düz french tercih ederim sanırım
Biz nasipse salonda istiyoruz herkesin şahit olmasını o heyecanı orada tatmak istiyoruz o güne kadar evli değiliz yani
Canım nikah davetiyeni ailenle beraber hocaya gösterdiğinde kıyabiliyorlar yalnız 1-2 hafta falan kala kılınsa daha iyi çeyiz serildiğinde falan mesela herkes düğünden sonra kıydırmıyordur öncesinden kıyıyorlar ama davetiye nüfus cüzdanı aile onayı gerekir![]()
Bir tanıdık çeyizinin serildiği gün kıydırdı diye biliyorum canım tanıdık hocamı buldular bilemem sonuçta gece eve döndüğünde nasıl nikah kıyılacakcanım davetiyenin yasal bi tarafı yok ki matbaya git 1 tane davetiye bas de basar verir yani bana pek mantıklı gelmedi açıkcası![]()