- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.161
ee yani düğün akşamı neler olacağını biliyo herkezBir tanıdık çeyizinin serildiği gün kıydırdı diye biliyorum canım tanıdık hocamı buldular bilemem sonuçta gece eve döndüğünde nasıl nikah kıyılacak
Büyük ihtimal canım çünkü mekanda kıydıran çok insan varee yani düğün akşamı neler olacağını biliyo herkezbüyük ihtimal tanıdık birini bulmuşlardır
bende mekanda kıydırcaktım canım ama kafam çok karıştı şimdi yaaaBüyük ihtimal canım çünkü mekanda kıydıran çok insan var
Öncesinden kıyılıyor canım sizin orada baban falan sorsun bi arkadaşın kıyıldı yabende mekanda kıydırcaktım canım ama kafam çok karıştı şimdi yaaa
aynen canım ben bi araştırayım bu konuyuÖncesinden kıyılıyor canım sizin orada baban falan sorsun bi arkadaşın kıyıldı ya
Araştır canımaynen canım ben bi araştırayım bu konuyu
Tanıdık birileri kıyıyor canım... Şöyle bir durum var benim arkadaşım resmi nikahtan önce kıydırdı... Hocaya resmi nikah için başvurdugumuz evraklar var ya onları götürmüşler , gelinin yaşını sormuş küçük olsaydı kıymazdım demiş... O şekilde kıydırmışlar.....ee yani düğün akşamı neler olacağını biliyo herkezbüyük ihtimal tanıdık birini bulmuşlardır
evet bak o mantıklı nikah için olan evrakların nüshalarını gösterebiliriz aslında yada nikahı 1 hafta önceden kıydırcaz kafamız rahat olcakTanıdık birileri kıyıyor canım... Şöyle bir durum var benim arkadaşım resmi nikahtan önce kıydırdı... Hocaya resmi nikah için başvurdugumuz evraklar var ya onları götürmüşler , gelinin yaşını sormuş küçük olsaydı kıymazdım demiş... O şekilde kıydırmışlar.....
Haklısın aslında canım farklılık olur tabi ki kuaförde yapabilirler belki ayrıca da öyle şekilli tırnaklara yapıştırmalıda olabilir araştırmak lazım takma tırnak rahatsız eder bence de düşünme ben normalde pek french yapmam o yüzden farklı gelecek bana daCanım normalde sadece french yaptığım için artık hiç özenli gelmiyor bana değişiklik olsun istiyorum düğünde takma tırnakla rahat edebilsem taşlı olanlardan takcam ama ruhum daralır kesin tırnaklarımı sıktıkça en farklı bu geldi hem dış çekimde filanda değerlenir buketi tutarken filan
Senin için farklı olur canım zaten french hoşta durur bende sticker ya da boyama bişe bulucam artık manikür yaptırırken aradan çıkartıcam gelin olmak ne zormuş biz kusursuzu arayanlar içinHaklısın aslında canım farklılık olur tabi ki kuaförde yapabilirler belki ayrıca da öyle şekilli tırnaklara yapıştırmalıda olabilir araştırmak lazım takma tırnak rahatsız eder bence de düşünme ben normalde pek french yapmam o yüzden farklı gelecek bana daben bordo düz beyaz, açık pembe, ten rengi, siyah, kırmızı sürerim genelde
Biz çok programlı detaycıyız o yüzden erkekler bak çok rahatSenin için farklı olur canım zaten french hoşta durur bende sticker ya da boyama bişe bulucam artık manikür yaptırırken aradan çıkartıcam gelin olmak ne zormuş biz kusursuzu arayanlar için
Aynen canım yaa nişanlımın başının etini yiyorum şöyle mi olsun böyle mi olsun diyeBiz çok programlı detaycıyız o yüzden erkekler bak çok rahat
Bende sürekli yapılacakları her telefonda konuşuyorum istisnalar arada olsa da sonunda bırakcak beniAynen canım yaa nişanlımın başının etini yiyorum şöyle mi olsun böyle mi olsun diye
Ahh bende aynı şeyi düşünüyorum ya bunalıp hergün gelmezse diye yanımaBende sürekli yapılacakları her telefonda konuşuyorum istisnalar arada olsa da sonunda bırakcak beni
Bana da çakal diyor ne çakallığımı gördüyseAhh bende aynı şeyi düşünüyorum ya bunalıp hergün gelmezse diye yanımaçenemin bayağı açıldığını söylüyor gerçi bu bi sinyal belkide
sizinde bi kanka modunuz var o zamanBana da çakal diyor ne çakallığımı gördüyse
Gelin çiçeğine uygunsa olabilir ama bence french de düşünebilirsinkızlar bende french yerine açık pembemi boyasam diye düşünüyorum ya çok mu sırıtırEki Görüntüle 1369071
french sürekli yapıyorum canım ya oyüzden belki yaptırmayabilirim böyle pembe üstüne taşlar yada simler yaptırabilirim diye düşündümGelin çiçeğine uygunsa olabilir ama bence french de düşünebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?