• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Vallahi kimse benim kadar çekmemiştir, herkes bizden kaçar olmuştu ama bu sefer kararlıydım. aglamalari dişlerini sıkarak zaman zaman dinledim sanki biraz terbiye oldu gibi inan kucağımda hoppala yapmaktan kollarim titrerdi şimdi gene yapıyor ama daha az, biraz sabırla aglasını dinle derim
yok kız çok ağlatamam. gözünden yaş geliyor bu ara. görmediğinde yok olduğumu sanıyor gb bu ara. görünce yüz kırmızı göz yaşlı gülüyo birden mutlu oluyor. kıyamam :KK33:

Canim bugun baska biberon siparisi verdik ins alir annem alisir rahat ol diyo ama ben cok gerginim
iş yerin çok uzak mı. çalışacak olsam işin sokaklarında eve taşınırdım. yol gidiyorsa adam gitsin gün içi çocuğu göreyim diye.
çok zor geliyor bana bırakmak. bırakıp bakkala bile gidemiyorum ben (:
değişik bir insan oldum çıktım çocuktan sonra. ek gıdaya geçince belki tedirginliğim azalır. acıksa bassa çığlığı ne kdr ağlar kısmını düşünemiyorum. ama işyerinden ark ın eşi bakıcıya bıraktı sorun yaşamamışlar.

Ayyy biri bakimsizmi dedi ben bennnn kaslar orman gobek portlek lazer yapicam vakit yok neyseki annem geldi artik belki bu hafta sonu yapabilirim
Lazer bende istiyorum ama çekiniyorum nasıl bişey bilmiyorum. Anlatma imkanın var mı acı veriyor mu bide uzun süre gidiyor mu. Özelden de mesaj atabilirsin.

Kızlar bebeğimi bugün zor uyuttum sabahtan beri uyumadı doğru dürüst. Sizler gibi salladım memede uyutmayı denedim biraz yordum yine olmadı dedim biraz calpol vereyim calpolu verir vermez meme verdim saniyesinde uyudu derdi neydi anlamadım beni bugün çıldırttı resmen uyuyunca da vicdan azabı çektim resmen
Ben de çok zor uyuttum ya yorgunluktan ölüyorum sinir oldum

Su an varya sinirden deli olcam. 30dakika uyumamistir toplasan. Boluk porcuk oda. Acmi diorum mama verdim uyumadi. Sallad8m uyumadi . Baska odada emzirdim uyumadi. Saat kac oldu bak hala gayet canli. Vallaahhiiii benim gozlerim gidiyor uyutmaya calismaaktan. Namazlari farzlari zar zor kiliyorum oda kostur kostur..... benimkine ne anason ne rezene kar ediyor. Gülüyorum artık pes ettim:)
Canım hiç uyutmaya çalışma yarın sadece oyun oyna onunla iyice yorulsun. Bakalım uyuyacak mi. Bide oyunu tok karnına değil besledikten bir saat sonra oyna sonraki beslenmesinde sonra muhtemelen yorulup uyumasi lazım. Ben öyle yapıyorum. Hiç uyutmaya çalışmiyorum baştan beri bol bol oynuyorum yoruyorum onu sonra besliyoruum bi bakmışim emerken uyumuş. ☺ şükür bizim uyku düzeninin masaallahi var inşaallah sizinki de düzene girer.

Nereler

Nerelerdesin bebis nasil

tosbaamda gribal durumlar var malesef. zatürre geçmişimizden dolayı bi tedirgindik ama düzeliyor çok şükür.
hamilelikte günler geçmiyordu şimdi de tam tersine bi sabah bi akşam oluyor değil mi :KK14:

Mübarek gündüzleri hiç uyumadığı gibi totişinin üzerine de yatmıyor. evin içinde kucakta gezin babam gezin :KK53::KK53::KK53:

özlendiniz bu arada biline hanımlar :21:

iş yerin çok uzak mı. çalışacak olsam işin sokaklarında eve taşınırdım. yol gidiyorsa adam gitsin gün içi çocuğu göreyim diye.
çok zor geliyor bana bırakmak. bırakıp bakkala bile gidemiyorum ben :-)
değişik bir insan oldum çıktım çocuktan sonra. ek gıdaya geçince belki tedirginliğim azalır. acıksa bassa çığlığı ne kdr ağlar kısmını düşünemiyorum. ama işyerinden ark ın eşi bakıcıya bıraktı sorun yaşamamışlar.
Canim yurume mesafesi degil minubusle gidiyorum iki tesellim var annem bakiyo birde 12.20de evden cikip 1740gibi evde olucam o 5saatlik arada bir defa icecek sut ama benim kiz alisti 4aydir yanindayim simdi birakip ise gidince sanki bana kusecek gibi geliyo ona haksizlik ediyomuyum bilmiyorum bak gozlerim doldu gene ben nasil ise gidecem ya aglarsa ya ac kalirsa kurdukca kuruyorum kafamda bugun okul muduru aradi artik okula bekluyoruz sizi diye o da hakli ama bende hakliyim zaten dogum iznimiz yandi bence 1yil ucretli izin olmali

Su an varya sinirden deli olcam. 30dakika uyumamistir toplasan. Boluk porcuk oda. Acmi diorum mama verdim uyumadi. Sallad8m uyumadi . Baska odada emzirdim uyumadi. Saat kac oldu bak hala gayet canli. Vallaahhiiii benim gozlerim gidiyor uyutmaya calismaaktan. Namazlari farzlari zar zor kiliyorum oda kostur kostur..... benimkine ne anason ne rezene kar ediyor. Gülüyorum artık pes ettim:)

Arada bizde de oluyor canım öyle. Hele benmki uyumak istiyor uyuyamayinca çok huzursuz oluyor ne kucakta ne pusette durmuyor. Gunduzleri sesten çok etkileniyor dalamıyor bir türlü. Bende ellerini tutup sallıyorum huzursuz olmasın sallarken uyusun en azından diye. O sırada da TV izliom netteyim kuran okuyom falan. Namazları bende zor kılıyorum sünnetleri unuttum 4 aydır nerdeyse. Huşu içinde kılmayı özledim.Büyükdükçe bebisler düzelir inşallah. Böyle olunca da soğumaktan korkuyorum Allah muhafaza.

Canım kimisi erkek çocuğuna giydirilmez diyor testislerini sıkıştırıyormuş ama doktora sorucam bisey olurmu diye en iyisini doktor bilir
kuzum bebek şalvarları var onlardan deneseniz içine. Risk almayın.Üzerine bol da pantolon giyer tamam işte.

Canim bugun baska biberon siparisi verdik ins alir annem alisir rahat ol diyo ama ben cok gerginim
Alışır cnm sen skma canını bakacak annesi yok karnı aç biraz direnir alışır sonunda.
Kizlar ya ben geceleri gazini çikaramiyorum uyuyakalio omzumda uğraşiyorum çikmiyor
rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok bizde de oluyor arada. Eğer omzumda uyurken kendini kasmıyorsa yatırıyorum hemen ben. Ama kasmaya başlarsa biraz daha bekleyip çıkarmaya çalışıyorum. Bazende çıkmıyor öyle yatiriyorum mecburen. Artık 4 aylıkla r hepsi gazlar yavaş yavaş azalıyor kanımca.bu seferde dha fazla pırtlamaya başladı bnm kız. Gece pırtlaya pırtlaya uyuyor:-):-)

Canim yurume mesafesi degil minubusle gidiyorum iki tesellim var annem bakiyo birde 12.20de evden cikip 1740gibi evde olucam o 5saatlik arada bir defa icecek sut ama benim kiz alisti 4aydir yanindayim simdi birakip ise gidince sanki bana kusecek gibi geliyo ona haksizlik ediyomuyum bilmiyorum bak gozlerim doldu gene ben nasil ise gidecem ya aglarsa ya ac kalirsa kurdukca kuruyorum kafamda bugun okul muduru aradi artik okula bekluyoruz sizi diye o da hakli ama bende hakliyim zaten dogum iznimiz yandi bence 1yil ucretli izin olmali
uyku düzeni o saate alışır belki. annen bakacak sonuçta oyunla fln geçer vakti. yakında ek gıdaya geçecekler zaten sıkma canını. biz gerilince bebeklerde geriliyor pozitif düşünmeye çalış sen gene :*

Cnm yanlış anlamada insanlar ne zor şartlarda çalışıp çocukları ni buyuruyorlar.siz öğretmenler çok sanslisiniz bence.bi ton tatiliniz var birde 1 yıl ücretli izin diyorsun :))) sizin kadar rahat olup sizin kadarda yakınan bir başka meslek grubu yok sanırım :))))

Kızlar bebeğimi bugün zor uyuttum sabahtan beri uyumadı doğru dürüst. Sizler gibi salladım memede uyutmayı denedim biraz yordum yine olmadı dedim biraz calpol vereyim calpolu verir vermez meme verdim saniyesinde uyudu derdi neydi anlamadım beni bugün çıldırttı resmen uyuyunca da vicdan azabı çektim resmen
Cok huzursuz oldugunda bende veriyorum buda haftada 1 yada 2 kere demek oluyor. Rahatliyor guzel uyuyor uyandiginda mutlu uyaniyor

Iki gundur 5 te uyaniyor gaz sancisiyla havalar sogudu totolar bozuldu yine...
bizde baya gaz sancısı çektik bu aksam.
. Beline ekstra kuşak ta sarıyorum. Ayaklarda sck ama sorun bende. Bu mevsimde bende gazliyim hep kızım napsın:110:yerlerde fayans olunca soğuk ama ev sıcak ayaklarim usuyor benimde

benimde:eek: evimiz yerden ısıtmalı ama ev sıcak dis cephe yapildi diye.yaksam daha sck olacak evde durulmuyor. Ama yer soğuk işte. Değişik bir durum:KK47:

Back
X