- 9 Haziran 2015
- 892
- 346
- 33
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #57.761
@cimcimesevilaymuhallebi veriyor musun peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb canim..endiseni cok iyi anlıyorum. Bende uzaktayim.kimsem yokk.ve ikk bebegim..vakti gekince sende sogukkanlilikla yapıyorsun. .ben yeni başladım ek gidaya..cevremde ailem olmak üzere hepsi degisk şeyler söylüyor. .internet ten arastur.burdki arkadaslari takop et..muhallebi sebze corbasi ev yogurdu meyve pureleri..kendin anlarsin zaten cocugundan neyi nasik verecegini..kabızlık ve gaz icin ben zinconun damlasindan veriyorum. .endişe etme..sutun varsa bol bol emzir..ben emziriyorum..arta kalan kismina ek gida veriyorum. Tatları öğrensin diye. .bizimkiler e gore çocuğum ac ve zayif anne sütü diyorum ben varsa..üstüne ek gida..allah yardimcimiz olsun..iyi geceler minnaklarimizaKızlar merhaba kızım 17 temmuz doğumlu
Ocakta ek gidaya gecicem ama nasıl gecicegimi bilmiyorum yanlizim ve ilk bebeğim.
Ilk ne vermeliyim günde kaç defa normal mama vericekmiyim biberon.?
Yardımcı olurmusunuz bana kafam allak bullak :/ Bu arada ek gidaya geçerken bebeğim kabız olacak mı şu ara dış kasıntimiz var huzursuzuz.
Mrb canim..endiseni cok iyi anlıyorum. Bende uzaktayim.kimsem yokk.ve ikk bebegim..vakti gekince sende sogukkanlilikla yapıyorsun. .ben yeni başladım ek gidaya..cevremde ailem olmak üzere hepsi degisk şeyler söylüyor. .internet ten arastur.burdki arkadaslari takop et..muhallebi sebze corbasi ev yogurdu meyve pureleri..kendin anlarsin zaten cocugundan neyi nasik verecegini..kabızlık ve gaz icin ben zinconun damlasindan veriyorum. .endişe etme..sutun varsa bol bol emzir..ben emziriyorum..arta kalan kismina ek gida veriyorum. Tatları öğrensin diye. .bizimkiler e gore çocuğum ac ve zayif anne sütü diyorum ben varsa..üstüne ek gida..allah yardimcimiz olsun..iyi geceler minnaklarimiza
@cimcimesevilaymuhallebi veriyor musun peki?
Bendede oluyor bi ara bıraktım ama ek gida verince kabızlık oldu işime yaradı onu verince kakasini hemen yapıyor suan kullanıyorum .ishal olduğunu soyledigimde Dr bölerek ver demişti.merhaba canlar, kızım ishal gibi oluyor demir damlasını verince. Sizde de oluyor mu?
canım bu aylarda 750 gr az deil ki :/ benimki bu aya kadar her ay 1- 1,5 kilo alan bi bebekti, bu 3 haftada 100 gr almış sadece , ama herkesin bebeği bu ara öyle kilo alımı azalıyo, diş sancısı vs derken pek ememiyolar, abartmış doktorun. Bende 5 gün sonra ek gıdaya geçiyorum inşş, ama dolu dolu yedirmicem hbişeyi, tattırcam, eline vercem, becerebilirsem blw yapmayı istiyorumOğlumun kilo alımı düştüğü için doktor önerisiyle bizde ek gıdaya başladık. Aslında dördüncü Ayında doktorumuz başlamamızı söylemişti ama ben bir türlü içime sindiremediğim için başlayamadım ek gıda yerine devam Sütü verdim bu ay 750 gr almış doktordan fırça yedim biberona alıştırdığım için bende hipp in Kaşık mamalarından aldım anne sütüyle Yapılıyor. Kaşık mamaları konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar sizce doğrumu yapıyorum
bizim rota 4. Ay aşımızdan 21. Gün sonraydı, ve bitti. Sizinki 3 dozluk olandan mı?Daha rota var bitmiyor bu aşilar...
galiba benimki de ishal oluyor. Anam ayırt edemiyorum ki genelde cıvık zatenmerhaba canlar, kızım ishal gibi oluyor demir damlasını verince. Sizde de oluyor mu?
vegaferon, sağlık ocağından verdiler doktorum da kullan dedi. İçinde paraben varmış dedim, çok çok az dedi, ilaçlardaki alkol kadar dedi, bi sakıncası yok dediği için başladık , bi zararını da görmedim şükür. Döküldüğü yerden çıkmaması haricinde :)Kızlar bana acil olarak hangi Demir ilacını kullandığınızı yazar Mısınız?
Doktorum floradix diye bir şurubu önerdi ama araştırınca çok da iyi şeyler öğrenmedim. Hala kullanmadık bu yüzden. Kullandığınız markaları ve memnuniyet ya da şikayetlerinizi de yazarsanız sevinirim
Suan bende ishali ayirt edemiyorum. Dun yapmadi. Bugun yapti ama doku dolu ve cok civik. Eskiden puturlu kaka olurdu simdi pürüzsüz. Ishal mi ki bu.canım bu aylarda 750 gr az deil ki :/ benimki bu aya kadar her ay 1- 1,5 kilo alan bi bebekti, bu 3 haftada 100 gr almış sadece , ama herkesin bebeği bu ara öyle kilo alımı azalıyo, diş sancısı vs derken pek ememiyolar, abartmış doktorun. Bende 5 gün sonra ek gıdaya geçiyorum inşş, ama dolu dolu yedirmicem hbişeyi, tattırcam, eline vercem, becerebilirsem blw yapmayı istiyorum
bizim rota 4. Ay aşımızdan 21. Gün sonraydı, ve bitti. Sizinki 3 dozluk olandan mı?
galiba benimki de ishal oluyor. Anam ayırt edemiyorum ki genelde cıvık zaten
50derexe ariel ile cikiyor sekerimvegaferon, sağlık ocağından verdiler doktorum da kullan dedi. İçinde paraben varmış dedim, çok çok az dedi, ilaçlardaki alkol kadar dedi, bi sakıncası yok dediği için başladık , bi zararını da görmedim şükür. Döküldüğü yerden çıkmaması haricinde :)
Canım sen bizden önce başlayacaksın blw ye. Yaşadıklarını paylaş bizimle başımıza neler gelecek bilmiş olalımcanım bu aylarda 750 gr az deil ki :/ benimki bu aya kadar her ay 1- 1,5 kilo alan bi bebekti, bu 3 haftada 100 gr almış sadece , ama herkesin bebeği bu ara öyle kilo alımı azalıyo, diş sancısı vs derken pek ememiyolar, abartmış doktorun. Bende 5 gün sonra ek gıdaya geçiyorum inşş, ama dolu dolu yedirmicem hbişeyi, tattırcam, eline vercem, becerebilirsem blw yapmayı istiyorum
bizim rota 4. Ay aşımızdan 21. Gün sonraydı, ve bitti. Sizinki 3 dozluk olandan mı?
Evet canim üç doz 3 5 7.ay yapiliyorcanım bu aylarda 750 gr az deil ki :/ benimki bu aya kadar her ay 1- 1,5 kilo alan bi bebekti, bu 3 haftada 100 gr almış sadece , ama herkesin bebeği bu ara öyle kilo alımı azalıyo, diş sancısı vs derken pek ememiyolar, abartmış doktorun. Bende 5 gün sonra ek gıdaya geçiyorum inşş, ama dolu dolu yedirmicem hbişeyi, tattırcam, eline vercem, becerebilirsem blw yapmayı istiyorum
Bebek mağazalarinda satiliyor dimi ya nette de sabunla yikiyoruz falan yazmişlar kafam karişik yani o konudaBen yeşil annenin organik deterjanlarını kullaniyorum
Dişlerde kararma çürük diş çikmasi yapabiliyormuş demir ilaçlari sana doktorun bu konuda bişi dedi mi?vegaferon, sağlık ocağından verdiler doktorum da kullan dedi. İçinde paraben varmış dedim, çok çok az dedi, ilaçlardaki alkol kadar dedi, bi sakıncası yok dediği için başladık , bi zararını da görmedim şükür. Döküldüğü yerden çıkmaması haricinde :)
Aa iyiymis gunde 3 posta ihlamur kaynatmaktan gina geldi. İcse tamam da yazikcanım ben ilk günler İbrahim saraçoğlunun dediği gibi demleyerek yapıyodum ama ıhlamur hiiç suya geçmiyo bence 5 dk da, artık anam babam usulü :) bi tutam ıhlamuru demliğe koy, yıka süz. Sonra yine su koy, bi taşım kaynat, o ilk suyu dök, sonra yine su ekle, uzun uzun kaynat.. Ben 2-3 gün hem içiyorum hem bebeğime içiriyorum. 2-3 gün sonra yenisini hazırlıyorum
blw yi araştırmanı tavsiye ederim canım, ben o yöntemi denicem inş
Sagol canim benim. 12 gunde 20 gram alinca doymadigini dusunuyorum haliyle ve cisi azaldi 2-3 haftadir buda doymadgi anlamina geliyor. bide hic bsyi kabul etmiyo ne wersem böğğ yapiyoKizlar benim oglum da 5-6 dk ancak emiyor artik buyuduler ya hemencecik iciyorlar
Ac kalmazlar merak etmeyin
M mehtapmhtp88 bdv bir derdim var bolumu burada canim
kelebekcik34 canim gecmis olsun
Demir kabiz yapar bildigim ama demekki her bunyede farkli canimmerhaba canlar, kızım ishal gibi oluyor demir damlasını verince. Sizde de oluyor mu?
Ferrum aldik doktor onerisiyle ama daha kullanmadim kakasinin duzelmesini bekliyorum. Yada artik boyle kabul etmem lazim tahlil temiz cunku. Artik baslicam wermeye..kusan bi bebekse saglik ocagindaki daha da kusturuyomus haberin olsun.Kızlar bana acil olarak hangi Demir ilacını kullandığınızı yazar Mısınız?
Doktorum floradix diye bir şurubu önerdi ama araştırınca çok da iyi şeyler öğrenmedim. Hala kullanmadık bu yüzden. Kullandığınız markaları ve memnuniyet ya da şikayetlerinizi de yazarsanız sevinirim
Benimki 20 gr almis ya canim sikilidi. Boyu ve bas cevresi kac cannim?canım bu aylarda 750 gr az deil ki :/ benimki bu aya kadar her ay 1- 1,5 kilo alan bi bebekti, bu 3 haftada 100 gr almış sadece , ama herkesin bebeği bu ara öyle kilo alımı azalıyo, diş sancısı vs derken pek ememiyolar, abartmış doktorun. Bende 5 gün sonra ek gıdaya geçiyorum inşş, ama dolu dolu yedirmicem hbişeyi, tattırcam, eline vercem, becerebilirsem blw yapmayı istiyorum
Bana da ferro sanolun şurubu varmiş onu ver dedi
Dördüncü ayda oğlum 300 gr almıştı doktorumuz az buldu ve ek gıdaya başla dedi sebze Çorbası tarifi verdi ama bana Çorba için erkenmiş gibi geldi bende devam sütlerinden aldım emzirmenin yanında günde bir iki kez de devam sütü verdim işe yaramış 750 gr almışız ama doktorum neden gereksiz yere binerona alıştırdın diye kızdı zaten kendisine bişey söylenmiyor doktorumuz çok aksi . Blw bende yapmak istiyorum kitabıda aldım o tabak bitecekmi henüz Okumayı bitiremedim ama. Sen neleri tattırmakla başlıycaksın canım elinde bir liste varmı bir iki gündür buharda patates ve Havuç haşlayıp bebeğimin önüne koyuyorum ama henüz tutamıyorcanım bu aylarda 750 gr az deil ki :/ benimki bu aya kadar her ay 1- 1,5 kilo alan bi bebekti, bu 3 haftada 100 gr almış sadece , ama herkesin bebeği bu ara öyle kilo alımı azalıyo, diş sancısı vs derken pek ememiyolar, abartmış doktorun. Bende 5 gün sonra ek gıdaya geçiyorum inşş, ama dolu dolu yedirmicem hbişeyi, tattırcam, eline vercem, becerebilirsem blw yapmayı istiyorum