2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aynen yaa çok duygulandım.her kelimesi bencede öyle.alışırsa alışsın kucağa hiç problemde değil.topu topu zaten kucakta tutabileceğimiz 9 10 ay.sonra istesekte durmayacaklar kucakta.biz böyle çok mutluyuz.

Annem de senin gibi düşünüyor ama benim gibi aileden uzak tek.başına olanlar.ne yapacak :) akşama kadar Kucakta tutsam sesi çıkmaz tek.elimle yemek yapıyorum bugün kavanoz açtım tek.elle :)

Annem de senin gibi düşünüyor ama benim gibi aileden uzak tek.başına olanlar.ne yapacak :) akşama kadar Kucakta tutsam sesi çıkmaz tek.elimle yemek yapıyorum bugün kavanoz açtım tek.elle :)
Zor tabikide haklısın.tek olunca zorlar.gündüz işi gücü borakıyorum ben akşamda eşim gelince devralıyor.biraz o biraz ben gezdiriyoruz arada bir kendi kendine oyalanıyor ana kucağında derken uyuyor işte.ertesi gün yine aynı:)rutin hergün aynı.

bnm ki önce sakince kalmak istediğini belirtiyor baktı umursamıyorum öyle bir yırtınıyor ki kaldırdıktan sonra bile sürüyor. öyle sinirlenince yanaklarımı ısırma girişimi korkutmuyor değil
Yaa benim kızda 2 3 gündür aynen öyle bir hırslı bir sinirli.suratıma omzuma bir yapışıyor sinirli sinirli yüzünü sürtüyor.bağırıyor.dişlerimi kaşınıyor gazdanmı yapıyor anlamadım.

C

Cnm ise yaradi mi peki. Ya sutum bikac gundur cok az deli olcam cocuk emerken cildiriyor. Bi baktimki sut bitmis( napsam nasil arttirsam ya...
Aynen pahali yaa ama 8 alana 4 hediye olan uygun geldi bana 12 taneye o parayi vermis oluruz yani ne biliyim ilk ya deneme icin. 40 kusur lira.. Ya iki tane degil de gunde bi tane de arttirmaz mi acaba?
Rezene fayda etmedi bende yaa neler neler yaptim iki uc gundur oyle azaldi ki normalde geceleri sagardim simdi bebege zor yetiyoyetiyo..utsuzum ben stres yaptikca daha beter geri gidiyo galiba..
E ise baslicam pazartesi gunu sadece 7 poset sutum var buzlukta.. Sutum yetmiyo iste yet-mi-yo bugun ogleden sonra mama veriyim dedim onu da icmedi midesi kalkti saatlerdir kusuyodu daha simdi uyudu.. Uff napicam ben yaa. Esim olacak okuzcuk de fb macini izlemeye gitti bizi boyle birakip bisey olmaz ararsin bisey olursa dedi demin aradi bide tobe ya.. Oturdum ben de agliyorum..

Stres yapma canım.sütün iyice gitmesin.kocalar ah bu kocalar.bukadar rahatlık nereden geliyor bilmiyorum.hep diyorum zaten bidaha dünyaya gelirsem erkek olayım.sen üzme kendini.malesef böyleler yapacak birşey yok.

Kizlar bebeğimin sari kulak akintisi var yastiğina bulaşmiş korktum doktora götürüyüm mü

Cnm Bnde sakarydayim. Kime gidiyorsun doktora bu kadar korkutmuş seni. Allahım izni ile hiç birşey olmaz bebeğini alırsın sağlıklı şekilde kucağına
Adatipta remzi eren e gidiyorum beni korkutan ic hastaliklari dr u. Adi neydi ya kagida bakmam lazim cengiz cetingoz muydu cetin kirgoz muydu oyle biseydi

valla en önemlisi psikoloji. bn bazen sinirleniyorum aynı dk gidiyor. adama da dedim geçen sen çok sağlam kavgalardan yırttın çocuk sayesinde. sütm gidecek diye he deyip geçiyorum dedim çocuk ağlayınca fln da süt geliyor. arada ememeyince ağlıyor ya bırak ağlasın.
12 ye 12 bedavadan alınabilir. malt içecwk var alkolsüz o da süt yapıyormuş. marketlerde 2 tl. valla o bile pahalı geliyor bana. sevdiğimden gidip gelip içiyorum ama ilerisi için stok yapmak lazım sanki.

Stres yapma canım.sütün iyice gitmesin.kocalar ah bu kocalar.bukadar rahatlık nereden geliyor bilmiyorum.hep diyorum zaten bidaha dünyaya gelirsem erkek olayım.sen üzme kendini.malesef böyleler yapacak birşey yok.
içe atınca daha da kötü valla benim gözlerden ateş çıkıyor hele süt gitsin dur vak o zmn noluyo diyorum

Adatipta remzi eren e gidiyorum beni korkutan ic hastaliklari dr u. Adi neydi ya kagida bakmam lazim cengiz cetingoz muydu cetin kirgoz muydu oyle biseydi
Remzi bey iyi diye duydum. Ama iç hastalıklarını bilmiyorum. Bende adatip reyhan hanım yaptırdı dogumumu gayet memnunum.

myadesmom canim emzirdikten sonra sag ne ciktiysa artik. Dereotu sutu ck arttiriyo diye duymustum sewersen ye ben sewmem kendisini keske yiyebilsem ayrica calisanlarin sut izinleri oluyo yani gunde 1 yada 1.5 saat diye biliyorum. O arada pompani yanina al sag. Sut paket ve kutusunuda gormustum calisan anneler icin bi goz at istersen onlarada sutsuz kalmasin yawrucak ama annecigin bakicak uzulme bunun icin canim

Cnm sakin ol öncelikle . Senle ayni durumdayiz. Bnm de sutum fiskiriyodu bi kac gündür cok az.... cocuk memede tepinip duruyordu bi baktim sut bitmisss mama verdim baya icti açmış meger.....
Kuzenim doktor. Gecen gun anneme soylemis boza acayip arttiriyor sütü demis. Bebgi yeni oldu onunda. Cok ise yaradigini söylemiş. Tavuk da arttiriyor.

Ben bi kac gun yapacaklarimi soyleyeyim inşallah ise yarar.
1. Sabah aksam rezene( iki tatli kasigi iyi demlenmis)
2. Koca kase cicibebe (sutlu mama gibi yapcam)
3. Boza (bim yada a101de varmis sanirim.)

Baslamak icin bunlari almam lazim henuz aldiramadim. İnşallah ise yarar yaa. Sende mutlaka dene. En korktugum sey sutumun gitmesi... sut olmayinca bnm kiz memedende soguyo cildiriyor görünce.

bnm ki önce sakince kalmak istediğini belirtiyor baktı umursamıyorum öyle bir yırtınıyor ki kaldırdıktan sonra bile sürüyor. öyle sinirlenince yanaklarımı ısırma girişimi korkutmuyor değil
Goruyo musun bidiklari. Kucucuk canlariyla sinirleniyolar bide benimkide bi siniir bagiriyo kucagima aliyorum halaa ciglik niye koydun beni der gbi ay cok tatlilar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…