- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #54.201
Bende karismiyorum uykusunaBenim bildiğim uykusuna devam etmeli. Bi makalede okumuştum. Bilinen aksine erken yatan bebekler daha uzun uyurmuş. Ben uykusuna hiç müdahele etmem. Acikinca uyanıyor zaten. Iyi uykular dileğiyle.
Evet ya nolacak sonumuz kiyafetler olmuyo yeni alsam nolacak bu halde rejimde yapilmamaliymis 1ay sonra ise basliycam simdi evdeyim hadi ise baslayinca disari cikacam dombili dombiliBende olmadım 9gün sonra 3 ay olacaz İnş en.kısa sürede oluruz sıkıntı veriyor karnım şiş doğumdan sonra daha.azdi gittikçe.kilo alıyorum
Çok gaz li bebeğim onu bütün gün kucagimda hoplatmaktan kilo falan kalmadı.birde yemeğe fırsat bulamıyorum.annem rapor alcakmis bu hafta bana yardım için muhtemelen alırım yine birkaç kiloMaşallah kuzuya. Sanada maşallah ne güzel hiç kilin yok. Ben çok siskoyum ya. Kendimi kötü hissediyorum. Ne olacak benim bu halim.
Duzelir canim Allah in izniyle. Kusmaktan olmustur yawrucagiz. Biz bile hamileyken kusmaktan kafamizi kaldiramiyoduk el kadar bebeler napsin. Benimkide hep halsizlesiyo kustuktan sonra. Canim sen yinede bugun atesini ve kakasini kontrol et.Gecmis olsun
Canim geçmiş olsun az az yedir birde başını yüksekte tut. Yedirdikten sonra hemen yatırma ve bebeği sarsma. Beslenmeden sonra yarım saate yakın hafif dik vaziyette sarsmadan gezdir. Yatırmak istiyorsan sonrasında yatır. Birde tok karnına altını değiştirme sarsarsin yine kusur. Altını hızlı değiştir çok acil bırakma o da usutmesine sebep olur. Ya mama dokunmuş ya da usutmus. Kusmugu kokuyorsa usutme ihtimali yüksek. Sıcak tut canım bebeği. Mevsim değişiyor artık. Bebekler çok hassas. Gelmiş geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşir inşaallah.
Allah razi olsun kizlar, iyi simdi cok sukur, gece kusmadi ama saat basi 3-4,dk emzirdim sonra cekip emzik verdim fazla gelip de yine kusmasin diye.. Sabah 7 de emdi en son her zamanki gibi bi damlasini geri cikardi agzinda mi tutuyo napiyosa :) skmdi anakucaginda yatiyo bu arada benimki basta cok korkmustu anakucagindan :)Canim cok gecmis olsun muhtemelen mamadan kaynaklanmistir sen atesini ve kakasini kontrol et eger yarina gecmezse dra sor birde ozellikle ayaklarini usutme tez zamanda iyilessin bebegin ins
canım kanguru araştırırken ilk bi sene kesinlikle dışa bakmıcak şekilde takılması gerektiğini okumuştum, bebeğin omurgasına zarar verirmiş, bi oku istersenÇok gaz li bebeğim onu bütün gün kucagimda hoplatmaktan kilo falan kalmadı.birde yemeğe fırsat bulamıyorum.annem rapor alcakmis bu hafta bana yardım için muhtemelen alırım yine birkaç kilo
Anladım canım. Mama veriyor musun. Yoksa sadece emziriyor musun.Çok gaz li bebeğim onu bütün gün kucagimda hoplatmaktan kilo falan kalmadı.birde yemeğe fırsat bulamıyorum.annem rapor alcakmis bu hafta bana yardım için muhtemelen alırım yine birkaç kilo
Canim ya bizde ayniyiz. Bebeğimle salonda yatıyorum. Kendi yatağında onu göremiyorum. Icime sinmiyorAllah razi olsun kizlar, iyi simdi cok sukur, gece kusmadi ama saat basi 3-4,dk emzirdim sonra cekip emzik verdim fazla gelip de yine kusmasin diye.. Sabah 7 de emdi en son her zamanki gibi bi damlasini geri cikardi agzinda mi tutuyo napiyosa :) skmdi anakucaginda yatiyo bu arada benimki basta cok korkmustu anakucagindan :)
Ben de sallayarak uyutuyorum Bazen 3-4 saat uyumadiysa ya da gece uykusuna gecmek istediyse ama o an sallayamadiysam kendisi mizirdana mizirdana uyuyo yattigi yerde..
Biz yatak odasinda yatmiyoruz bu arada , salonda yatiyoruz bi l koltuk var bi de cekyat o cekyati actim Ilgaz onda yatiyo ben l koltugun bi ucunda , hem sicak oluyo diye hem de park yatak almistim benim yatagimdan gorunmuyodu daha kucuk ya gormem lazim diye gcmedim ama artik yavas yavas gecicez heralde...
Çok teşekkür ederiz teyzesi :) <3Maşallah bu güzel kıza. Canım pek bi narin pek bi zarif bu güzellik. Allahım bağışlasin sana. Allahım korusun.
Bilmiyordum.ürünün videosunda yeni doğan bebeği bile koyuyor.söylediğin iyi oldu arastirayim.ama 1 yasindan sonrada kullanılmaz ki kanguru çok nadir kullanılır..canım kanguru araştırırken ilk bi sene kesinlikle dışa bakmıcak şekilde takılması gerektiğini okumuştum, bebeğin omurgasına zarar verirmiş, bi oku istersen
Sagarak sadece anne sütü veriyorum doğduğundan beri.emmiyor sıpa. Çok nadir uykuluyken kaptiriyorum.ama artık gazdan çocuğun istahida kesildi.zorla ittiriyorum biberonu ağzına.oda diliyle geri ittiriyorum 6 kilo.günde 750 cc zorla yefiyorum artan süt stokta.buzluk süt doldu.1aylikken daha fazla yiyordu.süt yetistiremiyordum.Sizinkiler ne kadar yiyor günde?Anladım canım. Mama veriyor musun. Yoksa sadece emziriyor musun.
Ben britax romer kullanıyorum.250 tlye aldım memnunum çift yönlü kullanılıyor pratikSelam kızlar bişey sorcam belki yazan olmuştur ama geçmişi okuyamadım bi türlü kızım 3aylik olacak kanguru almayı düşünüyorum fiyatı yüksek olmayan kolay kullanılan birde mümkünse fazla ağrı yapmayan (çok şey istiyorum galiba :)) tavsiye edebileceğiniz kanguru modelleri var mi?
Sağol canim bi bakayım ona daBen britax romer kullanıyorum.250 tlye aldım memnunum çift yönlü kullanılıyor pratik
Kuzum benimki mama ağırlıklı besleniyor anne sütünü ne verdiğimi bilmiyorum pompa kullanmıyorum em0ziriyorum pompayla sütum gelmiyor. Sütümu arttırmaya çalışıyorum. Pek artmiyorSagarak sadece anne sütü veriyorum doğduğundan beri.emmiyor sıpa. Çok nadir uykuluyken kaptiriyorum.ama artık gazdan çocuğun istahida kesildi.zorla ittiriyorum biberonu ağzına.oda diliyle geri ittiriyorum 6 kilo.günde 750 cc zorla yefiyorum artan süt stokta.buzluk süt doldu.1aylikken daha fazla yiyordu.süt yetistiremiyordum.Sizinkiler ne kadar yiyor günde?
Sagarak sadece anne sütü veriyorum doğduğundan beri.emmiyor sıpa. Çok nadir uykuluyken kaptiriyorum.ama artık gazdan çocuğun istahida kesildi.zorla ittiriyorum biberonu ağzına.oda diliyle geri ittiriyorum 6 kilo.günde 750 cc zorla yefiyorum artan süt stokta.buzluk süt doldu.1aylikken daha fazla yiyordu.süt yetistiremiyordum.Sizinkiler ne kadar yiyor günde?
Canim e-bebekte var bissuru kampanyada olanlar da varSelam kızlar bişey sorcam belki yazan olmuştur ama geçmişi okuyamadım bi türlü kızım 3aylik olacak kanguru almayı düşünüyorum fiyatı yüksek olmayan kolay kullanılan birde mümkünse fazla ağrı yapmayan (çok şey istiyorum galiba :)) tavsiye edebileceğiniz kanguru modelleri var mi?
Oh cok sukur annesi kucukAllah razi olsun kizlar, iyi simdi cok sukur, gece kusmadi ama saat basi 3-4,dk emzirdim sonra cekip emzik verdim fazla gelip de yine kusmasin diye.. Sabah 7 de emdi en son her zamanki gibi bi damlasini geri cikardi agzinda mi tutuyo napiyosa :) skmdi anakucaginda yatiyo bu arada benimki basta cok korkmustu anakucagindan :)
Ben de sallayarak uyutuyorum Bazen 3-4 saat uyumadiysa ya da gece uykusuna gecmek istediyse ama o an sallayamadiysam kendisi mizirdana mizirdana uyuyo yattigi yerde..
Biz yatak odasinda yatmiyoruz bu arada , salonda yatiyoruz bi l koltuk var bi de cekyat o cekyati actim Ilgaz onda yatiyo ben l koltugun bi ucunda , hem sicak oluyo diye hem de park yatak almistim benim yatagimdan gorunmuyodu daha kucuk ya gormem lazim diye gcmedim ama artik yavas yavas gecicez heralde...
Kizlar bende kizimin odasinda yatiyorum kizimla boyle icim rahat ediyo ancaCanim ya bizde ayniyiz. Bebeğimle salonda yatıyorum. Kendi yatağında onu göremiyorum. Icime sinmiyor
Bu yüzden salonda birlikte yatıyoruz. Bişey olursa hemen müdahele edebiliyorum. Kafamı çevirsem görebiliyorum.
Herkes cok yakismis diyosa kesin yakusmistir canim keyfini sur sikma canini rahatsizligin icinde gecmis olsunYa benim diz kapaklarım çok kötü kızlar ödem varmış ilaçta içemiyorum. Sizde var mı. Yere oturan kalkamiyorum. Nasıl geçecek ya. Egzersiz verdi doktor ama nafile pekte yapmadım son zamanlarda. Bide Kilom canımı sıkıyor. Herkes çok yakışmış dedi ama ben istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?