2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende olmadım 9gün sonra 3 ay olacaz İnş en.kısa sürede oluruz sıkıntı veriyor karnım şiş doğumdan sonra daha.azdi gittikçe.kilo alıyorum
Evet ya nolacak sonumuz kiyafetler olmuyo yeni alsam nolacak bu halde rejimde yapilmamaliymis 1ay sonra ise basliycam simdi evdeyim hadi ise baslayinca disari cikacam dombili dombili

Maşallah kuzuya. Sanada maşallah ne güzel hiç kilin yok. Ben çok siskoyum ya. Kendimi kötü hissediyorum. Ne olacak benim bu halim.
Çok gaz li bebeğim onu bütün gün kucagimda hoplatmaktan kilo falan kalmadı.birde yemeğe fırsat bulamıyorum.annem rapor alcakmis bu hafta bana yardım için muhtemelen alırım yine birkaç kilo

Canim cok gecmis olsun muhtemelen mamadan kaynaklanmistir sen atesini ve kakasini kontrol et eger yarina gecmezse dra sor birde ozellikle ayaklarini usutme tez zamanda iyilessin bebegin ins
Allah razi olsun kizlar, iyi simdi cok sukur, gece kusmadi ama saat basi 3-4,dk emzirdim sonra cekip emzik verdim fazla gelip de yine kusmasin diye.. Sabah 7 de emdi en son her zamanki gibi bi damlasini geri cikardi agzinda mi tutuyo napiyosa :) skmdi anakucaginda yatiyo bu arada benimki basta cok korkmustu anakucagindan :)
Ben de sallayarak uyutuyorum Bazen 3-4 saat uyumadiysa ya da gece uykusuna gecmek istediyse ama o an sallayamadiysam kendisi mizirdana mizirdana uyuyo yattigi yerde..
Biz yatak odasinda yatmiyoruz bu arada , salonda yatiyoruz bi l koltuk var bi de cekyat o cekyati actim Ilgaz onda yatiyo ben l koltugun bi ucunda , hem sicak oluyo diye hem de park yatak almistim benim yatagimdan gorunmuyodu daha kucuk ya gormem lazim diye gcmedim ama artik yavas yavas gecicez heralde...

Çok gaz li bebeğim onu bütün gün kucagimda hoplatmaktan kilo falan kalmadı.birde yemeğe fırsat bulamıyorum.annem rapor alcakmis bu hafta bana yardım için muhtemelen alırım yine birkaç kilo
canım kanguru araştırırken ilk bi sene kesinlikle dışa bakmıcak şekilde takılması gerektiğini okumuştum, bebeğin omurgasına zarar verirmiş, bi oku istersen

yavaş yavaş sallamak gelişimi için önemliymiş.hem bebekler sallanınca hareket ettiği için gaz problemi olmuyormuş. özellikle kolik bebekler için önemli. kayınvalidem biz gaz nedir bilmedik bu da yeni çıkmış diyor .sallanınca çabuk çıkıyorheralde. hızlı sallamamak lazım ama Allah korusun beyin kanaması geçirir.

Anladım canım. Mama veriyor musun. Yoksa sadece emziriyor musun.

Canim ya bizde ayniyiz. Bebeğimle salonda yatıyorum. Kendi yatağında onu göremiyorum. Icime sinmiyor
Bu yüzden salonda birlikte yatıyoruz. Bişey olursa hemen müdahele edebiliyorum. Kafamı çevirsem görebiliyorum.

Ya benim diz kapaklarım çok kötü kızlar ödem varmış ilaçta içemiyorum. Sizde var mı. Yere oturan kalkamiyorum. Nasıl geçecek ya. Egzersiz verdi doktor ama nafile pekte yapmadım son zamanlarda. Bide Kilom canımı sıkıyor. Herkes çok yakışmış dedi ama ben istemiyorum.

canım kanguru araştırırken ilk bi sene kesinlikle dışa bakmıcak şekilde takılması gerektiğini okumuştum, bebeğin omurgasına zarar verirmiş, bi oku istersen
Bilmiyordum.ürünün videosunda yeni doğan bebeği bile koyuyor.söylediğin iyi oldu arastirayim.ama 1 yasindan sonrada kullanılmaz ki kanguru çok nadir kullanılır..

Selam kızlar bişey sorcam belki yazan olmuştur ama geçmişi okuyamadım bi türlü kızım 3aylik olacak kanguru almayı düşünüyorum fiyatı yüksek olmayan kolay kullanılan birde mümkünse fazla ağrı yapmayan (çok şey istiyorum galiba :)) tavsiye edebileceğiniz kanguru modelleri var mi?

Anladım canım. Mama veriyor musun. Yoksa sadece emziriyor musun.
Sagarak sadece anne sütü veriyorum doğduğundan beri.emmiyor sıpa. Çok nadir uykuluyken kaptiriyorum.ama artık gazdan çocuğun istahida kesildi.zorla ittiriyorum biberonu ağzına.oda diliyle geri ittiriyorum 6 kilo.günde 750 cc zorla yefiyorum artan süt stokta.buzluk süt doldu.1aylikken daha fazla yiyordu.süt yetistiremiyordum.Sizinkiler ne kadar yiyor günde?

Ben britax romer kullanıyorum.250 tlye aldım memnunum çift yönlü kullanılıyor pratik

Kuzum benimki mama ağırlıklı besleniyor anne sütünü ne verdiğimi bilmiyorum pompa kullanmıyorum em0ziriyorum pompayla sütum gelmiyor. Sütümu arttırmaya çalışıyorum. Pek artmiyor

Ben de sadece sağarak anne sütü veriyorum benim oğlum 750 cc den daha az içiyor genelde. 1 aylikken 800 cc altına zor inerdi şimdi 800 cc icmesi hayal benim için.

Canim e-bebekte var bissuru kampanyada olanlar da var

Oh cok sukur annesi kucuk
Canim ya bizde ayniyiz. Bebeğimle salonda yatıyorum. Kendi yatağında onu göremiyorum. Icime sinmiyor
Bu yüzden salonda birlikte yatıyoruz. Bişey olursa hemen müdahele edebiliyorum. Kafamı çevirsem görebiliyorum.
Kizlar bende kizimin odasinda yatiyorum kizimla boyle icim rahat ediyo anca

Herkes cok yakismis diyosa kesin yakusmistir canim keyfini sur sikma canini rahatsizligin icinde gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…