- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #54.181
Maşallah canım benim çok tatlı. Saçlar harika. Biz keliz resmen. Oğlan sanıyorlar kızımı ☺Benim melegim
Oyy oyy pozlara bak maşallah bilmişte poz vermiş annesi. Allahım korusun her ikisinide.Kızlar bütün bebişlet çok tatlı.allah hepsine uzun ömürler versin.buda benim prens prensesim
Canim arttırdı mi sütünü.Kizlar bugun sut icin maltana icecek aldim sonuclari yazarim size
Oyy bu tavşan mi melek mi peri mi annesi ne güzelde uyuyor. Canım benim maşallah. Allahım korusunBuda benim tavsanim teyzeleriEki Görüntüle 1629911
Maşallah oğluna. Aferin ona biberonunu kendi tutuyor. Biz sadece yandan elimizle sarıyoruz. Daha tek başına Tutamıyor benimki.Eki Görüntüle 1629843
Gunaydin guzel anneler
Bu da benim canim oglum
Biberonda su verince icmezdi tadini sevmiyormus canim bir az seker kattim tatlandi cuk cuk icti
Hem de kendisi tutuyor artik biberonunu
Askim o benim
Ayy keyfe bak. Maşallah yerim ben seni.Gunaydin kizlar :)
Masallah bebislere pek guzeller Rabbim hepimizin evladini esirgesin...
Bu da benim oglusum teyzeleeerr :)
Maşallah canım. Ne güzel huzurlu ve mutlu uyuyor. Allahım korusun onu hep mutlu huzurlu olsun inşaallah.maşallah bebişlere
benim oğluş saçlıymış onu anlıyorum şu an
bu arada gündüz salondsyken onu anne yanı beşiğe götürüp yatırmıyorum. salonda da artık koltukta yatırmıyorum park beşiğini kurdum. belki koltuktan daha derin uyku uyur yatakta. o kdr teyzesine ikea dan lateks yatak aldırdıydım
Maşallah. Sanki anneye mi benziyor.☺Çok tatlı kuzum.Gunaydin kızlar bu da bizden
Eki Görüntüle 1629869
Bende olmadım 9gün sonra 3 ay olacaz İnş en.kısa sürede oluruz sıkıntı veriyor karnım şiş doğumdan sonra daha.azdi gittikçe.kilo alıyorumVallahi bende davul gibi sisim pantalonlarim hala olmuyo bugun cok moralim bozuldu keske bir mucize olsada birden balon gibi sonuversek benimde karnim agriyo ara ara
Maşallah bu güzel kıza. Canım pek bi narin pek bi zarif bu güzellik. Allahım bağışlasin sana. Allahım korusun.
Aynen bende öyleyim moralim çok bozuk.Bende olmadım 9gün sonra 3 ay olacaz İnş en.kısa sürede oluruz sıkıntı veriyor karnım şiş doğumdan sonra daha.azdi gittikçe.kilo alıyorum
Pardon canım ya yeni almışsin sonradan farkettim. ☺Canim arttırdı mi sütünü.
Ben verdim ama azicik kattim zaten ayda yilda bi oylesine veriyorum suSelam kizlar. Biz de 3 aylik olduk ayin 10. da. Kontrole gittik saglik ocagina. Bu ay 500 gr almisiz.Onceki aylar 1 kilo civari almisti. Boyumuz da uzamis 60 cm kilomuz 5700.Hersey iyi, bi sorunumuz yok. Bu arada tam okuyamadim ama birisi yazmisti suya seker kattigini, cok sasirdim duyunca. Cunku seker bizim icin bile zararliyken minicik bebise ne zararlar verir. Simdi bisey olmadigina bakmayin, ilk kizimda doktor bana demisti ki tuz ve sekerin zararini buyudugunde gorursunuz. Simdi bisey olmuyo diye vermeyin sakin. O zaman da hic vermemistim zaten. Belki sanane dersiniz ama yine de yazayim dedim.
Benim bildiğim uykusuna devam etmeli. Bi makalede okumuştum. Bilinen aksine erken yatan bebekler daha uzun uyurmuş. Ben uykusuna hiç müdahele etmem. Acikinca uyanıyor zaten. Iyi uykular dileğiyle.Valla sallamadan uyuyan bebislerinize maşallah kızlar.
Benim kizimda memede uyurdu ilk başta kendi bırakırdı yatağına koyardim gece emmeye kalkar gene öyle uyur yatağına koyardim ne zamanki çok scklar bastırdı ki burda nem hat safhada o zaman uyuyamadi cok ağladı salladim mecburen alıştı
Şimdi nasıl kendi uyuyacak bilmiyorum. Uyku eğitiminde baya zorlanacagim galiba.
Bide mesela kizlar diyelim normalde 9da uyuyor bebisler. Ama saat 7 gibi uyudu. Uyandırıp tekrar gece uykusuna mi yatırmak daha doğru yoksa uykusuna devam mi etmeli.
Amin teyzesi allah razi olsun sizin evdeki melegide hep korusun allahimOyy bu tavşan mi melek mi peri mi annesi ne güzelde uyuyor. Canım benim maşallah. Allahım korusun
Daha icmedim canim yarin icicem bakalim nolacak haber veririm mutlakaCanim arttırdı mi sütünü.
Bende siskoyum gobek kocaman sanki balon gibiyimMaşallah kuzuya. Sanada maşallah ne güzel hiç kilin yok. Ben çok siskoyum ya. Kendimi kötü hissediyorum. Ne olacak benim bu halim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?