2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Eki Görüntüle 1629843
Gunaydin guzel anneler
Bu da benim canim oglum
Biberonda su verince icmezdi tadini sevmiyormus canim bir az seker kattim tatlandi cuk cuk icti
Hem de kendisi tutuyor artik biberonunu
Askim o benim
Maşallah oğluna. Aferin ona biberonunu kendi tutuyor. Biz sadece yandan elimizle sarıyoruz. Daha tek başına Tutamıyor benimki.

Maşallah canım. Ne güzel huzurlu ve mutlu uyuyor. Allahım korusun onu hep mutlu huzurlu olsun inşaallah.

Vallahi bende davul gibi sisim pantalonlarim hala olmuyo bugun cok moralim bozuldu keske bir mucize olsada birden balon gibi sonuversek benimde karnim agriyo ara ara
Bende olmadım 9gün sonra 3 ay olacaz İnş en.kısa sürede oluruz sıkıntı veriyor karnım şiş doğumdan sonra daha.azdi gittikçe.kilo alıyorum

Benim çok fazla var 12 kilo. Nasıl gitçek bilmiyorum. Doğumda hiç kilo kaybı olmadı 5 6 kilo anca. Ben 18 kilo almıştım. Hamileliğim yatarak geçtiği için fazla aldım. Birde Karnım hala üstüne dokununca hissetmiyorum ve acıyor gibi. Çok koca bi göbeğim var. 4 5 aylık hamile gibi. Aynalar kustum. Eski pantolonlarim bildirimde kalıyor yukarı çıkmıyor. Ben hala göbeğinde dolayi lcw nin hamile reyonundan aldığım 42 beden pantolonlari giyiyorum. Önceden 36 38 giyerdim. Ne olacak böyle. Hiç alışık olmadığım bi kilo isyanlardayim.....

Ben verdim ama azicik kattim zaten ayda yilda bi oylesine veriyorum su

Valla sallamadan uyuyan bebislerinize maşallah kızlar.
Benim kizimda memede uyurdu ilk başta kendi bırakırdı yatağına koyardim gece emmeye kalkar gene öyle uyur yatağına koyardim ne zamanki çok scklar bastırdı ki burda nem hat safhada o zaman uyuyamadi cok ağladı salladim mecburen alıştı

Şimdi nasıl kendi uyuyacak bilmiyorum. Uyku eğitiminde baya zorlanacagim galiba.

Bide mesela kizlar diyelim normalde 9da uyuyor bebisler. Ama saat 7 gibi uyudu. Uyandırıp tekrar gece uykusuna mi yatırmak daha doğru yoksa uykusuna devam mi etmeli.

Benim bildiğim uykusuna devam etmeli. Bi makalede okumuştum. Bilinen aksine erken yatan bebekler daha uzun uyurmuş. Ben uykusuna hiç müdahele etmem. Acikinca uyanıyor zaten. Iyi uykular dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…