Kizlar aman diyim bana bi yardim..
Oglum bugun oglen 12den beri ne yediyse cikardi. Yani bilen bilir bebegim gunduz emmiyo beni cok nadir emiyo, ben de sagip veriyorum coguklukla, neyse oglene kadar iyiydik emdi yani, oglen aciktiginda emmek istemedi ben de sagdim sagdim gelmedi sutum yok sandim mama yaptim bebelac 3 olcu mama 100 ml kaynar su sonra uyudu huzursuzlandi biz yemek yerken fiskirtarak hepsini cikardi uc dort kez baya cok cok kustu ama sabah ictiklerini de cikardi yani kivamini da soyliyim de sumuk gibiydi normalde cok yediginde iki damla cikardigi oluyodu ama sutum gibi. Mama mi bozdu midesini ya 5te yine bi kusma seansi gecirdik uyuttum bi saat once uyandi sagdigim sut vardi 30 ml onu icirdim biraz daha sagdim 30 ml daha icirdim sonra esimin omzundaydi gaz cikarmak icin , ben sut sagiyodum al emicek dedi neyse ki emdi biraz daha sonra kendi kendine geri cekildi ogurk diye yine bi surahi kustu napicam ben ya midesi bos ac beni emmiyo hos zaten ben emzirmeye korkuyorum agliyo korkudan hic boyle cok kusmasi yoktu.. neden sizce kizlar? Doktora gitmek lazim mi? atesi yok ama?