- 25 Ağustos 2015
- 290
- 279
- 103
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #54.141
Kızlar bu arada doğum kontrolü için doktor tanıdığım crazetta diye bir hap önerdi. Haziran ayında çıkmış. Emziren anneler rahatlıkla kullanabiliyor muş. Süte geçmiyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanmadim simdiye kadar canim bir sikintim yok cok sukurEmziren anneler vitamin hapi kullanmak zorunda miyiz?
ya bende halsizlik yaşıyorum. hamilelikten şüpheleniyordum.artık bende vitamin kullanayım.ben kullanıyorum cnm yoksa çok halsiz oluyorum
maşallahBuda benim fındığım
Ben bir yazı okumuştum. Her akşam mesela aynı rutini uygulamalıymışız oyun, beslenme,banyo, uyku gibi. Gün geçtikçe bünyeleri bu düzene alışıp kendi kendilerine uyumaya başlıyorlarmış. Bulursam yazıyı paylaşayım buraya bakayım Bi.günaydın kızlar ist. da hava serinledi bu gece. uzun kolluyu giydirdim bakalım gene terleyecek mi. serinlemeyle beraber önlük takabildim sonunda.
3 ayı bitti şu uyku eğitimi nasıl olacak ne yapacağız fikri olan var mı?
:))senin dediğin için demedim canım ben doktora sorun diye.demir ilacı lazım diye yazdımya ondan dedim.normalde ewet sebepler bellidir vitamin eksikliğinden olur.ama kimi burdan önerilsede doktora sormak ister ondan öyle dedimSormak tamam da tahlile falan gerek yok anlaminda soyledim ben doktora gerek yok lafini canim. Evet doktora sormak mantikli ne ilac kulllanicaginizi soyler o isim isim..
çok güzel oluş eline sağlık borular ne borusu nerden aldın.günaydın kızlar. dün yaptığım oyun halısı. tamamen bitmiş değil. elimdeki malzemeleri kullandım. dışarı çıkıp biraz keçe biraz da oyuncak almam lazım. ortasına çıngırak da astım. park yatağın müzik aletini de, aynada koydum sonradan. daha da zenginleştireceğim ama.şimdilik böyle idare etsin. gerçi böylede hoşuna gitti oynuyor. tamamen Bitince atarım size fotoları.
Annesi tam bir findik zaten masallah sizeBuda benim fındığım
tşk ederim elektrik borusu canım. kayınvalidemlerde vardı onlardan aldım. ama kolay bulunan bir şey.çok güzel oluş eline sağlık borular ne borusu nerden aldın.
Yakinda 3. olacagimhanımlar doğumdan sonra ilk adetinizi oldunuz mu?
hadi ya? ben daha hiç olmadım.Yakinda 3. olacagim![]()
Ben olmadim henuzhanımlar doğumdan sonra ilk adetinizi oldunuz mu?
Ben de olmadim henuz.. Ne zaman olucaz acaba ya..hanımlar doğumdan sonra ilk adetinizi oldunuz mu?