• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet canim saglik ocagindan verdikleri bebek icin yag olanindan d3 mu adi neydi ya devit3 muydu yaa evde simdi ben disardayim ondan 3 damla hergun
Kendim de decavit hap onu kullaniyorum her gun bi tane
bebek için d vitaminini kaçıncı aya kadar kullanacağız? hiç sormadım hemşireye. bu arada bebeğime oyun halısı yapmaya karar verdim. hatta başladım bile.

Kızlaaar maşallah hepinizin bebeklerine bayıldım, toptan bi ayetel kürsi okudum, Allah nazarlardan esirgesin hepsini :) kim bilir ilerde belki bebeklerimizin yolları kesişecek, aynı üniversitelerde okuyup arkadaş bile olacaklar :))
Bu da benim haşin bakışlı pehlivanım :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 108
Kızlaaar maşallah hepinizin bebeklerine bayıldım, toptan bi ayetel kürsi okudum, Allah nazarlardan esirgesin hepsini :) kim bilir ilerde belki bebeklerimizin yolları kesişecek, aynı üniversitelerde okuyup arkadaş bile olacaklar :))
belli mi olur belki dünür bile olabiliriz. :D

Masalllahhh o duduşlar yenir kii

Allah razi olsun canim agzina saglik amin insallah sizde cokkk ama cokkk tatlisiniz annesi

bebek için d vitaminini kaçıncı aya kadar kullanacağız? hiç sormadım hemşireye. bu arada bebeğime oyun halısı yapmaya karar verdim. hatta başladım bile.
1 yasina kadar canim
Evet en guzeli oyun halisi. Ayna da kullanmalisin bebekler sever kendilerini incelemeyi. Ben bizimkinin poposunu yikiyorum hep on tarafini yikarken aynaya donuyo ne sebeklikler yapiyo kendine sorma :)

Normal kizlar bizim de bebeklerin de dokulmesi normal. Dokrora gitmeye gerek yok. Bebeklerinki ana saci onlarin hepsi bile dokulebilir muhim degil kendi saclari cikicak. Bizimki de bebege sutle vucudumuzdaki vitaminlerden veriyoruz o yuzden dokuluyo. ekstra vitamin lazim vucudunuza, Multivitamin takviyesi yapin. Bana doktor sen de d vitamini ic her gun 9 damla dedi ama ben hap seklinde decavit aldim onu kullaniyorum benim bi de belimde saclarim cok dokulse kimbilr ne zorlanirim..evde bebek cekmesin diye topuz yapmaktan gina geldi zaten
Canım vitamin eksikliğininde etkisi var tabide saçlar daha çok demir eksikliğinden dökülür.malum karnımızda demiri emdiler halada sütle emmeye devam ediyolar.demir hapı almalısınız.doktorunuza sorun bi tabiki.

Oyy oyyy dudaklar bir harika.maşallah:nazar:

Canım vitamin eksikliğininde etkisi var tabide saçlar daha çok demir eksikliğinden dökülür.malum karnımızda demiri emdiler halada sütle emmeye devam ediyolar.demir hapı almalısınız.doktorunuza sorun bi tabiki.
Sormak tamam da tahlile falan gerek yok anlaminda soyledim ben doktora gerek yok lafini canim. Evet doktora sormak mantikli ne ilac kulllanicaginizi soyler o isim isim..

Allahhhimmmm ne kadar tatli sizin bebekleriniz oyle...
Kaçırdığım olmamistir insaAllah..bayıldım hepsine yaa..
Yerim onları, operim tek tek ...
Tabii ki sizleri de öpüyorum annelerim..
Eskiden sayfalarca konuşurduk ,kalmadı zamanımız di mi:)))

ECD75 ECD75 senin melegine teşhis konulabildi mi canim ?

Emziren anneler vitamin hapi kullanmak zorunda miyiz?
Tabi ki hicbiseyi yapmak zorunda degiliz ama ekstra vitamin almazsak vucudumuzdaki vitaminin cogu sutten bebege gececegi icin bizler beden yorgun duseriz yetersiz kalabiliriz hergun her vitamini alamadigimiz icin disardan takviye almak lazim canim..

Allah sabır versin valla size canlarım. İlgisiz erkek, sorumsuz erkek en çekilmezi valla. İnşallah akılları başlarına gelir. Ama arada sizde alttan alın. Yangına körükle gitmeyin. Şimdilerde aile zor kuruluyor, çabuk bozuluyor. Allahım kolaylık versin.

Cnm oyle tabi ama benimki beni oldugum gibi kabullenemedi bi turlu.. Memleketler farkli olunca kultur farki oluyor bakis acimiz farkli gelenek gorenek farkli o farkli bu farkli .. Ben hic bitbit yapan bibtip degilim esimi asla sikmam bogmam evde rahat ve huzurludur. Ama rahat batmasi sendromu yasiyo:)

Babanesi ozlemisse o gelsin sen niye gidiyomussun zaten bebegim biraz sorunlu diyosun..iyyy nefret ediyorum ya esini de hep kv dolduruyodur eminimki ozledim ben torunu getir diye... Ayni galiba canim bizimkiler. Al birini vur otekine yani.. Sen neden annende kaliyosun cok ozel degilse?

Ah canim alttan ala ala alacak yer kalmadi bende vallahi yoruldum cok.. Misal bugun sokaga cikicam cocuk biraz sokak yuzu gorsun diyorum ne gerek var diyo benimki bi yere gitmeme izin vermiyo yani izin degil de git deyip bes karis surat yapiyo kimseyle gorusmiyim icime kapanayim istiyo..sonrada psikolojin bozuk senin diyo. Aa bilin bakalim neden bozuldu benim psikoloji...

Sen ne diyon kiz kv deme bana. Annemleyim diye kuduruyolar zaten.. Cnm biz diyarbakirda calisiyoruz esim polis orda. ve ortam cok karisik ve moral bozucu malum . ..

Cnm oyle tabi ama benimki beni oldugum gibi kabullenemedi bi turlu.. Memleketler farkli olunca kultur farki oluyor bakis acimiz farkli gelenek gorenek farkli o farkli bu farkli .. Ben hic bitbit yapan bibtip degilim esimi asla sikmam bogmam evde rahat ve huzurludur. Ama rahat batmasi sendromu yasiyo:)

Sen ne diyon kiz kv deme bana. Annemleyim diye kuduruyolar zaten.. Cnm biz diyarbakirda calisiyoruz esim polis orda. ve ortam cok karisik ve moral bozucu malum . ..

Rabbim esirgesin sizi de tum guvenlik guclerimizi de.. Ayy belki de onun stresi var seninkinde ne dersin? Yani polis olmasi ve suan icinde bulundugumuz sikintili gunleri diyorum?

Rabbim esirgesin sizi de tum guvenlik guclerimizi de.. Ayy belki de onun stresi var seninkinde ne dersin? Yani polis olmasi ve suan icinde bulundugumuz sikintili gunleri diyorum?
Tatlim su an tabiki cok zor gunler yasiyor . yanibasindaki arkadaslari ki bende taniyorum gencecik cocuklar sehit oldu. Bunu yasamak kaldirmak tasimak cok zor. Ama bizim ikimiz arasindaki problem donemsel degil. Bu konuyla ilgili konustuk acimizi paylastik dertlestik helallestik. Ama kari koca olmak baska bir boyut o boyut boyumuzu asti ....

cnm nasıl yapıyorsun oyun halısını resim paylaşır mısın bbende yapicam fikir olsun

Ağzına sağlık pehlivanki ne pehlivan maşallah. Bakışları yerim
Emziren anneler vitamin hapi kullanmak zorunda miyiz?
ben kullanıyorum cnm yoksa çok halsiz oluyorum

Back
X