2015 Ekim Anneleri

Hos geldin canim annelerden Allah razi olsun 2 ay bende kalip gttio varken dedigin gibi kolaydi her sey ama zamanla alisiliyor bazen zorluyo ama annem varken cok uykusuzsam anne sen ilglenirmisin dyorum sagolsun bakıyordu simdi zor ama buyutuyoruz sukur

Canim günaydın sen gunduz az uyut kuzunu gece yorgun dusuyor dun gece 12 de uyudu benimki 1 bucuk 2 yi bulurken..gunduz neredeyse hic uyumadi bir iki saat en fazla ama gece uyudu gunduz uykularini iyce aldıklarında gece enerjileri tavan yapiyor biz uyuklayip bitkin düşerken onlar el kol tepikleyip duruyorlar bir de ben uykuya hasretken gulmesi cok mu deli oluyorm komik geliyor sonra...bu gece guzel uyur ins esinde gelicekti bugun sen dinlen ilgilennir babasi

Zorlama canım emmesi için bırak aç kalsın bnm kız geçen ay yaptı öle emmedi bnde mama vermedim mecbur geri dönüş yaptı memeye :)

Aramiza hosgeldin canim biz de 2haftadir oglumla basbasayiz kolay olmuyor elbette ama yalniz olmak ve bebegine sadece senin bakman da cok guzel bisey :)

Hoşgeldin canım. Merak etme sen o kadar iyi geliyor ki burası insana kafan dağılıyor yanlız hissetmiyorum bnde kendimi hiç bnde 3 gün oldu buraya katılalı çok mükemmel herkes

Ya kızlar bnm kızım ayağıma alıştı sanırım napcam bn yatağında uyumuyor. Gündüz özellikle ayağımda uyuyor yatağına koyuyorum çok geçmiyor uyanıyo :-(

Zorlama canım emmesi için bırak aç kalsın bnm kız geçen ay yaptı öle emmedi bnde mama vermedim mecbur geri dönüş yaptı memeye :)
Canim actir diye uzuluyorum savas veriyoruz zorlamicam acikinca pasa pasa emecek☺☺bunlarin hepsi ayni bizi oynatyorlar o minnak parmaklarinda

Canim actir diye uzuluyorum savas veriyoruz zorlamicam acikinca pasa pasa emecek☺☺bunlarin hepsi ayni bizi oynatyorlar o minnak parmaklarinda
Evet canım çok fenalar herşeyi de anlıyolar bnce bn dün gece kızdım emeceksen em emmeyeceksen uyu yeter yoruldum diye dudağını büzdü yavru kedi gibi bir bakışı var böle bide miyavlar gibi az az ağlıyor çığlık atmıyo gülsem mi ağlasam mı bilemedim içim gitti sonra pişman oldum :)

Ev taşımak hele bu havalarda zor canım Allah yardımcın olsun. Yeni evin pisliği tozu da çok olur şimdi
aynen öyle cnm zaten diğer evin kredisi bitmeden o krediyi kapatıp teni kredi çektik sırf ev işe yakın olsun bebeğim için erken gidip emzireyim diye yoldan yıllardır çekiyorum bir de kızım oldu hem rahat etcem hem kızıma erken kavuşcam buna değer yani hem ilk temizlik için kadın tutucak eşim temizken taşıncaz ev çok pis de değildi bakmaya gittiğimde bakalım

Hoşgeldin güzel anne. Ben de annemleyim rahatlık güzel şeyy:)

Aramiza hosgeldin canim biz de 2haftadir oglumla basbasayiz kolay olmuyor elbette ama yalniz olmak ve bebegine sadece senin bakman da cok guzel bisey :)

Hoşgeldin canım. Merak etme sen o kadar iyi geliyor ki burası insana kafan dağılıyor yanlız hissetmiyorum bnde kendimi hiç bnde 3 gün oldu buraya katılalı çok mükemmel herkes
Sıcak karşılamaniz için çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun 1 haftadır kendimi öyle boşlukta hissediyordum ki inşallah minnostan vakit buldukça yazıcam buraya iyiki varsiniz

hos geldin guzel anne aramiza burda birbirimizden hem cok sey ogrenyrz hemde birbirimiz destek olyrz.anneler gercekten bitane ya anne olunca daha iyi anladik sanirim onlarin degerini

Ya kızlar bnm kızım ayağıma alıştı sanırım napcam bn yatağında uyumuyor. Gündüz özellikle ayağımda uyuyor yatağına koyuyorum çok geçmiyor uyanıyo :-(
Cnm yataginda uyutmaya alistir derim dahada cok alismadan belki bikac gun zorlanacaksin ama ileride birde ayakta sallama aliskanligindan vazgecirmek zorunda kalmassin

hos geldin guzel anne aramiza burda birbirimizden hem cok sey ogrenyrz hemde birbirimiz destek olyrz.anneler gercekten bitane ya anne olunca daha iyi anladik sanirim onlarin degerini
Hem de nasıl anladım canım yanindayken her şeye karışıyor diye kızıyordum kendi kendime ama şimdi yanımda olsada karissa diyorum Allah yokluklarini göstermesin uzun ömürler versin annelerimize

O zaman sorularıma başlayabilirim bebisleriniz iki uyku arası kaç saat uyanık kalıyor kızlar neler yapıyorsunuz nasıl oyaliyorsunuz benimki 1 buçuk en fazla 2 saat uyanık kalıyor nasıl oyalayacagimi bilemiyorum hep kucak istiyor

Hoşgeldim canım aramıza kendini yaşnoz hissetme çoğumuz benzer şeylerle mücadele ediyor. Bu arada yalnız olmak zor ama ben 10. Günden beri yalnızım Allah gücünü veriyor sadece biraz sabır. Al bak iki gecedir uykusuzluğuyla mücadele ediyorum kızımın bugün gündüz uyutmayacağım bakalım işe yarayacak mı

Benim de genelde o kadar uyanık kalıyor canım koltukta başına yastık koyuyorum reflü yastığı gibi yanına oyuncaklar koyuyorum sürekli konuşuyoruz oyuncaklarıyla oynamaya çalışıyor. Bazen kucak istiyor sıcaklığa da ihtiyacı var sonra uykusu geliyor emiyor uyuyor

Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum destekleriniz için sağolun. Eşim geldi çok şükür biraz uyudum sağolsun kahvaltı hazırlamış aç kalınmaz bu kadar süt veriyorsun diye. Bazen şikayet falan ediyoruz ama iyi ki o var.

Benim kiziminda hemen hemen ayni uyanik kalma suresi uyanikken bol bol konusuyrz ellerini kollarini rahat hareket ettirebilsin diye altini alirken birsz uzun sure acik tutuyorum dudaklarini buzup aglayincada kucaga aliyrm kucaga almamazlik etme bence alisir sada alissin bizim onlarin sicakligina onlarinda bizim sicakligimiza ihtiyaclari var sutda yurumeye basladilarmi istesekte durmayacaklar kucakta tadini cikariyrm ben valla kucagimdayken

Dedigin gibi cnm iyiki varlar Allah onlari basimizdan eksik etmesin en buyuk destekcilerimiz eslerimiz bu surecte ne olursa olsun beslenmenede dikkat et cnm ayak ustude olsun atistir birseyler hem sut miktari hemde kalitesi icin bugun bol bol dinlen de enerji topla minigin icin

Rahat bir yere yatır başının altına yastık koy göz teması kurarak konuş onu sevdiğini fln söle oyunlar oyna onunla hem yorulur güzel uyur hemde sana da alışır. Kucağına da al canım bişey olmaz alışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…