2015 Ekim Anneleri

Evet canım zaman çabuk geçiyor onlar da göz açıp kapayana kadar büyüyorlar. Ya bebişlerin bazen cidden uykusu olmuyor oyalanacak bir şeyler buluyorlar mutlaka

Maasallah canimm hep boyle devam etsin insallah bak nazar sute cok degermis annem baskasinin yaninda emzirme dedi bende ne alaka dedim cdden bi ara azaldi tek gogusten 200 ciksrken cok azaldi annem okudu smdi yarisi cikiyo sukur ama zati artik sagmiyorm birakmiyi ki arada o uyurken doluyo ole iste...bu arada eczaci bi abla var taniduk oldu artik o da dyo kimsenin yaninda emzirme hen nelere cektim dye bana tuhaf geldi ama bilmem ki

Evet canım zaman çabuk geçiyor onlar da göz açıp kapayana kadar büyüyorlar. Ya bebişlerin bazen cidden uykusu olmuyor oyalanacak bir şeyler buluyorlar mutlaka
Onlarin uykusu zati bi hos uyudu diye seviniyorm 15 20 dk gozler acilmis mizildaniyo az degiller melekler☺☺

Onlarin uykusu zati bi hos uyudu diye seviniyorm 15 20 dk gozler acilmis mizildaniyo az degiller melekler☺☺
Yatağıma mutlu mesut yatmış yorganıma sarılmış uyumaya çalışıyordum ki yine uyandı benim kız. Hadi bu kez de çok sık içtiği için midesi rahatsız oldu burnundan süt geldi. Ne yapacağım ben bu yaramazı

Ayy 2 gundur bizde ayni durumdayiz bide memeyi ceke ceke emiyo uzatiyo resmen oyun oynar gibi bide tatli tatli gulumsuyo yaptigi seyinde farkinda sanki bidik
Oooo meme çekiştirme bizim isimizzz..onun sağma işlemi olduğunu okudum az gelmeye başladığında yaparmış

Ahh o kanepe cicekleriaynni seyleri yasiyor olmanin verdigi sicaklik...burasi cok anlamli bi yer ya...dusunsenize bizim kizin-oglanin ilk disi cikti,emeklemeye basladi,ilk adimini atti,anne dediiii diye paylasim yapacagimiz gunlerin geldigini Allahim o gunlerinide gostersin bizlere sagsaglim insaAllah

Kesinlikle bende yasadim bunu inaniyrm nazara hele sapur supur emen bi bebekse emzirmeyin kimsenin yaninda tabii mecbur kalmadikca

Günaydın kızlar bu gece yine uyutmadı kızım ve artık tükendim çareler tükendi bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Gündüz mü uyutmayayım ne yapayım çocuk uyanıyor çok uzun süreli uyumuş gibi muhabbet etmeye çalışıyor gülüyor konuşuyor ama benim enerjim ve sabrım bitti zarar vermekten korkuyorum

Ahh cnm ya kiyamam gunduz uyjulari nasil en azindan aksam 6 dan sonra uyutmamaya calissan ben genelde oyle yapiyrm dun gunduz pek uyumadi diye 8de uyudu bolmedim uykusunu ama gece cok zor uyuttum bi dene 6dan sonra uyutmamayi

Günaydın canım.ya ise yarar mi bilmiyorum ama bi dene. Aktarlarda hem sut artırıcı hem bence tabi sakinleştirici bi karışım var içinde anason çörek otu rezene falan var.aktarlarda hazır karışım olarak bulunuyor. Anasonun sakinleştirici özelliği ne biliyim rezene bağırsakları rahatlatır bi dene. Ben günde 3 kere içmeye çalışıyorum.tabi bizimkini tam daldıran bacagimda çok yavaş sallamam.eli kolu düşünce koyuyorum yatağına.bide altına ders için şeyle koy yatağına sana temas etmesin.. ve sunu unutma o şuan sadece sana ihtiyacı var.sana muhtaç. Herseyine sevgine sabrına. Dua oku o çıldırma anlarında ve bizden ne zor durumda olanları hatırla.şükürler olsun sağlıkları yerinde varsın uyumasın bebiş.geçicek bu dönemlerde.

pessinus
Ah canim seni o kadar iyi anliyorum ki oglum gecenlerde uyumamisti artik dayanamiyorum dedim kendi kendime emzigi agzina tiktim resmen o da kızdığımi anladı sanki ve uyudu tabii ben sonra cok pişman oldum yaptigima nolur sakin olmaya calis esin bugün geliyodu herhalde biraz o ilgilenir sen dinlenirsin

Selam anneler. Eskiler dagilmis saniyorum. Umarim keyifler yerindedir. Kuzular buyuyor , buyurken de sakinlesiyorlardir.
Bizi hatirlayan var mi aranizda bilmiyorum ama biz yine hastaneye yattik dualarinizi eksik etmeyin omerimin uzerinden...
cnm benim hatırlıyoruz tabii o kadar dua ettik ömer bebek için
merak etme o kadar sıkıntılar atlattı bebeğin bunuda atlatır inşallah dualarımız sizinle
rabbim sana güç versin bebeğin için ayakta durman lazım onun sana ihtiyacı var

Merhaba hanımlar hamileligim boyunca ve sonrasinda bu topigi okuyarak çok şey ogrendim facebook grubu açılınca buradaki sohbet de azalınca bir süre girmedim şimdi bir baktım 100 sayfa olmuş :) demek yine hareketlendi buralar çok mutlu oldum 24 eylül doğumlu bir kızım var bir hafta öncesine kadar annemde kalıyordum her şey o kadar kolaydı ki.. bir haftadır kızımla basbasayiz çok şükür beni fazla zorlamiyor ama ben kendimi çoook yalnız hissediyorum beni de aranıza alirmisiniz

Canım gaza sade maden suyu da iyi geliyor:)Uyumadnız mı siz ?

bu dönem oluyor galiba. komşumuzun oğlu 3 aylıkken annesi zorla emziriyorum emmiyor sürekli etrafı izlemek istiyor diyordu. sanırım tarif ettiği şey tam da böyle bir şeydi
Bence bebişler kendilerinı yeni keşfettikleri için öle :)

Canimm ben dalip gtmisim gece..canim büyüdükçe azcik huy degstiryolar mi ne ben istem dışı sinirlendim emmiyo zorlamak istemiyorum bagiryo cirliyo..canim gece emip uyusa kuzun sık emerse zaten gaziydi vs yine uyanacak Allah hepimize kolaylik versin insallah

Hoşgeldin güzel anne. Ben de annemleyim rahatlık güzel şeyy:)

Amiin canim zaman geçiyor o gunler de gelecek Allahin izniyle ve bebislerimz akran onlarin durumlarini gelisimleri burada paylascaz insallah ve sana katiliyorum tatlim burasi iyi ki var☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…