2015 Ekim Anneleri

Şimdi 1 sayfamızdaki yazıları okudum da duygulandım,biri diyor silik çizgi çıktı,biri diyor baya şu kadar var test yapsam çıkar ne güzel heyecanlar şimdi bebişlerimiz kucakta çok mucizevi bir şey ha oldu olacak olunca ha doğdu doğacak Allah ıma şükürler olsun

maşallah iyi o konuda şimdi uyusa 5 saat sonra kalkar Bi emziririm,altını değiştiririm tekrar 2-3 saat uyur 7.30-8.00 gibi kalkar emziririm kahvaltı ederim falan emer tekrar uyur oyle geçiyor işte
Maşallah hep öle olur inşallah :)

Valla çok iyiymiş ben daha tek yıkayamadım eşimle de yıkayamayız o kokuyo tutarken bile tedirgin tutuyo. Annemle gün aşırı yıkıyoruz çok mutlu yıkanırken ama bitsin yağlanma faslı ve giyinme uuuu bizi mahvediyo öyle kalıyım istiyo.bu bebisler bi harikaaaaa:))

Evet canım zor oluyor ama işte kendi evim kv. yok oda yeter :)
bende taşınıcam bu hafta sonu salı raporum bitiyor Bi on-15 gün daha almam gerek ki evi yerleştireyim sıfır binaya taşıncam temizliği yaptırcaz önceden şimdi sıfırın pisi tozu çok olur uğraşamam Bi yerleştirme olacak bakalım zor işler işe yakın olsun diye taşınıyorum bu ev çok uzak sut iznim yollarda geçmesin azcık rahata ereyim diye

Ay bebişle zor olur nasıl taşıncanız canım yardımcın var mı

Ay bebişle zor olur nasıl taşıncanız canım yardımcın var mı
ilk temizliği biz gitmeden kadın yapcak,biz gidince de yavaş yavaş yerleştiririm kv dem kalır evde canım ben emziririm 2 güne yerleştirim ya azim vardır bende kızım da maşallah usludur uyanık olsa bile aman her şeyin çaresi var bir ölümün yok,Allah omur sağlık verdikçe her şey olur ya

Benim kızımında banyo sonrası en sevmediği olay giyinmek. Giyinene kadar her şey iyi giyinirken ıkınıp duruyor hiç zora gelemiyor. Bir de üzerini giydirirken önce başını giydiriyoruz ya kızım ben kollarını giydirmeye çalışırken yakasını bulduğu yerde yalamaya başlıyor çok komik oluyor:)

Ev taşımak hele bu havalarda zor canım Allah yardımcın olsun. Yeni evin pisliği tozu da çok olur şimdi

Allahım kolaylık versin canım inşallah :)

Butun bebisler ayni anlasilan yikanirken bicir bicir giyinirken mizil mizil

Allah kolaylik versin cnm simdiden

Butun bebisler ayni anlasilan yikanirken bicir bicir giyinirken mizil mizil
Ayy yook bnm sıpam yıkanmadan korkuyo soyunurken ağlamaya başlıyor giyinip emmeye başlayana kadar. Sonra emiyor emdiğini de çıkarıyor inat kızım bnm

Ayy yook bnm sıpam yıkanmadan korkuyo soyunurken ağlamaya başlıyor giyinip emmeye başlayana kadar. Sonra emiyor emdiğini de çıkarıyor inat kızım bnm
İlk defa suyu sevmeyen bi bebis duydum genelde hep severler ya benim kizin altini almak icin soymaya baslayinca bile heyecanlaniyo mutlu oluyo banyo yaptircammi saniyo ne her defasinda tabi altini alip giydirince basliyo aglamaya

İlk defa suyu sevmeyen bi bebis duydum genelde hep severler ya benim kizin altini almak icin soymaya baslayinca bile heyecanlaniyo mutlu oluyo banyo yaptircammi saniyo ne her defasinda tabi altini alip giydirince basliyo aglamaya

Yok ayy bn eşimin yeğenleri de aynı çok kızardım başıma geldi ilk başta birinin sorun yoktu şimdi çığlık kıyamet napcam bilmiyorum

Alisir zmnla hele oturmaya baslayinca o kuvetin icinde suya şap şap vurmayi ogrenince bu seferde cikinca aglayacak
Ayy hadi inşallah zaten hastalanacak diye zor yıkıyoruz eşimle korka korka bide ağlayınca eşim pes ediyor yıkama diye bnde onu istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…