2015 Ekim Anneleri

Selam anneler. Eskiler dagilmis saniyorum. Umarim keyifler yerindedir. Kuzular buyuyor , buyurken de sakinlesiyorlardir.
Bizi hatirlayan var mi aranizda bilmiyorum ama biz yine hastaneye yattik dualarinizi eksik etmeyin omerimin uzerinden...
Canim selam..biz buradayiz dagilmadik omerimizi biliyoruz Rabbim tez vakit sida versin cok guclu bir bebek o Rabbim yardımciniz olsun canim ben durumuzu takip ediyordum..guzel haberlerini bekliyorz insallah

Ya kızlar bn burayı yeni keşfettim siz hangi aşıları yaptırdınız bu rota virüsü aşısı isteğe bağlı mı bna drumuz bişey demedi hiç bilgim yok acemi bir anneyim bişeyden haberim yok ya :'(
Hosgeldin aramiza :) benim oglum da 13 ekim dogumlu :) rotavirusu asisi istege bagli canim doktorumuz ben oneriyorum ama son karar sizin dedi hastaliklarin artmasindan dolayi hem 3.ay kontrolunden hem de ratovirusu asisindan vazgectik canim

Bugünlerde bütün bebişlerde bi huzursuzluk var anlaşılan baturalp de 9 10 gibi uyurdu şimi 12 1 gibi uyuyo o da zorla ağlayarak gündüz daha kolay uyuyo ama gece uykusuna gecisimiz çok zor bazen sabrım taşıyo üstüne eşim de hastalandı 2 gündür ayrı odalarda yatıyoruz hastalık bulaşmasın diye bizden uzak duruyo 5 dakika bebişi tutması bile bana ne kadar iyi geliyomus 2 gündür çok yoruldum pessinus senin de esin yoktu 2 gun degil mi allah yardimcin olsun

statistician41 canim eskilerden variz bikac kişi omer için her zaman dua ettik yine ederiz inşallah bunu da atlatırsınız siz çok güçlü bi ailesiniz

Kızlar face grubu neden kapatılmış bilen var mi madem artık face yok buraya gelseler

Cok saol canim omerin trakeostomisinde ciddi bir enfeksiyon cikti.bir onceki hastane yatisimizda kaptigi dusunuluyor. Hastabe enfeksiyoni oldugu icin cok direncli. Suan etki edebilecek sadeec 1 antibiyotik var onun tedavisine baslandi. Uzuluyorum ama sabretmeye devam ediyorum. Senin kuzundasa gelisim geriligi mi var? Hic canini sikma benim kuzum bugun 3 ay 12 gunluk 3700 daha. Burdaki bir cok kisinin dogum kilosu aslinda...

Canim selam..biz buradayiz dagilmadik omerimizi biliyoruz Rabbim tez vakit sida versin cok guclu bir bebek o Rabbim yardımciniz olsun canim ben durumuzu takip ediyordum..guzel haberlerini bekliyorz insallah
Insallah canim eve cikmistik guzek de gidiyordu aalinda hersey makinadan ayirmaya baslamistim yavas yavas ama bir anda hersey tepetaklak oluverdi iste

statistician41 canim eskilerden variz bikac kişi omer için her zaman dua ettik yine ederiz inşallah bunu da atlatırsınız siz çok güçlü bi ailesiniz
Allah razi olsun canim. Rabbin sizin evlatlarinizi sizlere bagislasin hastaliklarini gostermesin insallah.

Canım inanıyorum ki ömercik bunu da atlatır daha doğmadan ki endişelerini düşün önemli olan ameliyattı minicik bi bedenin o ameliyatı atlatması demek sonrasında ki sorunları çok rahat savması demek siz ne zamanki eve gidip sen ne zaman ömeri beşiğine koyup rahat bi uyku uyuyacaksın o gün doğdu sayılacak ömerimiz kilosunu takma o kadar inan cok çabuk alıyorlar sen iyi ol bugünleri biraz olsun güç toplayarak değerlendir ki ömer eve gectiğinde tükenmiş değil güç toplamış bi anne bulsun biçok annenin duası var teyzeleri hiç unutmuyo ömeri aklın kalmasın

Canım denemediğim şey kalmadı artık elim belim hiçbir yerim tutmamaya başladı. Eşim de iş için şehir dışında yarın sabah gelecek ondan da yardım alamadım doğal olarak tükketti beni de kendini de. Sabahın beşinde uyandı artık muhabbet ettik 8 e kadar sonra yatağına koydum elini tuttum biraz uyudu. İnsan yorgun ve uykusuz olunca daha bir çaresiz hissediyor kendini

Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun ve evet canım eşim sabah burada olacak çok zormuş tek başına olmak

Canım bugüne kadar oğlun da sen de çok güçlüydünüz buradaki birçoğumuzdan fazla hayat deneyimi kazandınız Allahım yardımcınız olsun bizim dualarımız sizinle. Allahın izniyle bugünleri atlatacaksınız ve geriye dönüp baktığınızda gücünüze siz bile şaşıracaksınız. Sizin sınavınız bu demek ki Allhım hepimize farklı sınavlar veriyor sana düşen belki de ona sığınıp elinden geleni yapıp gerisini Rabbimize bırakman. Sen çok güçlü bir annesin sakın umutsuzluk yaşama

Bilmez miyim :)) yanına alsana yatağa bi iki gün yatsa alışmaz sende dinlenirsin ben yanına alıp uyuyo numarası bile yaptım elini tutup işe yarıyor :)) hepimizin bi kırk takla atmışlığı vardır bence :)) bende bazen kızıyorum anne olmak sınırsız sabır vermiyor maalesef olsun ilerisi için güdümlü terlik planlarım da var benim kızım çok hareketli düşünün 92 günlükken döndü uyurken bile üstünü acacak kadar hareketli ultrasonlarda millet kımıldasın diye çikolata yer ben ac giderim ölçü alabilsin doktor diye :)) o zaman dr demişti Allah yardımcın olsun diye şuan en sevdiği sey zıplamak Gece uykusu için taktiğim akşam 7den sonra oyun zamanı 12ye kadar döner zıplar konuşur emerken uyutmam sonra bi emziriyorum top patlasa duymuyo tabi bi günleri diğerini de tutmuyor alışcaz :)

Selam anneler. Eskiler dagilmis saniyorum. Umarim keyifler yerindedir. Kuzular buyuyor , buyurken de sakinlesiyorlardir.
Bizi hatirlayan var mi aranizda bilmiyorum ama biz yine hastaneye yattik dualarinizi eksik etmeyin omerimin uzerinden...

Ay okudum yaşadıklarınızı çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin canım ya.. siz neler atlatmışsınız bunları da atlatırsınız inşallah

Cok sukurki tedavisi varmis cnm Allah dermansiz dert vermesin bende ikizlerimden birini kaybettim 39.u haftada digerinide gunlerce yogun bakimda yattiktan sonra 1140 olarak aldim kucagima zor sinavlara tabi tutulduk bu gune kadar ama elhamdulillah bu gunlere gelebildik kizim mavi omercigimizden bile kucukmus dusun yani omerimiz daha tombis annesi sabirli ol gececek bu gunler insaAllah bu son hastane gorusunuz olacak ana ogul birbiriniz sarilip uyuyacaginiz gunler kapida

92 miii masallah ona bnm kizda 82 gunluk ge fazla hareketli gece duz bir cizgi halinde yataga yatirip sabah neredeyse paralel cizgi olarak buluyorum kendisini pusetlerde hafif egimli olyr ya koyar koymaz poposuyla kollarindan destek alip kaydiriyr kendini acaba bunlar yakinda doneceginemi isaret

Evet ay galiba öle bnde ilk defa bu gece öle buldum dönmeye başlayacaklar galiba :)

Canim her sey eskisinden de iyi olacak insallah Rabbimin izniyle duamizdasiniz

Bide bizde acayip bulduğu ağzının yetiştiği herşeyı şapur şupur yalayıp emmeye başladı korkumdan yakınına ağzına sokabileceği hiç bişey koymuyorum :)

Kesinlikle .... Kol kasları sırt kasları gelişiyo biz 3ay kontrolunde sorduk onları bizimde 75ten itibaren mekik cekmeye başlamıştı dviti 2 damlaya indirdik fazla mı geliyor diye çünkü bizim bı gıldağımoz kapandı kapanacak 4aydan öncesi zekageriliği yaparmış korktuk ama şükür ki hala acık bende hiç yatağa koyduğum gibi bulamıuorum o yüzden banyo küvetimizi atalı cok oldu birlikte girip banyoya dizime yatırıp yıkıyorum :)) gözün üstünde olsun koltukta tek bırakma sakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…