2015 Ekim Anneleri

Haklısın canim ortalik bayagi daginik aniden biri gelse valla rezil olurum gecen misafr geldi habersiz o gun saglik ocagndan geldim uzaniyorum zil caldi ev daginik cok mahcup oldum henen toparladım ama üstünkörü☺☺cdden son günlerde huysuzluk var bebislerde insallah duzelirler gecer onlara da zor

Bugun butun bebislermi huysuz bizimkide sabahtan beri nerdeyse hic uyumadi bizimde banyo gunumuz ama babamiz hasta tek basimada cesaret edemyrm sizler tek basina yikayabiliyrmusunuz kizlar
Yok tatlim ben tek yikayamiyorum 3 aylik olduk ama elimden kayiyo korkuyorum☺gecmis olsun bu arada canim Rabbim tez sifa versin salgin var yine

Ana kiz takiloyosunuz cok güzel☺☺benim esim vardiyali eskiden 12 ye kadar evde tek sıkılıyordm simdi sıkılmaya vakit kalmiyo yalniz kalmıyoruz ki cok guzel ama☺☺

Ani misafir gelince kötü oluyor tabi de gelmesinler canım haber verip gelsinler. Ben alt kat komşumla çok iyiyim çok sık görüşürüz haftada en az1-2 kez o haliyle bile birbirimizi ararız müsait misin diye. Boşver ne yapalım ki bebişlerimiz var bir günleri bir günlerini tutmuyor

Ana kiz takiloyosunuz cok güzel☺☺benim esim vardiyali eskiden 12 ye kadar evde tek sıkılıyordm simdi sıkılmaya vakit kalmiyo yalniz kalmıyoruz ki cok guzel ama☺☺
Aynen canım eskiden yalnız kalınca zaman nasıl geçmezdi sıkıntıdan patlardım şimdi bazen kafamı dinleyeyim diyorum ama malum bebişler de bir yere kadar rahat bırakıyor

Elektrik gitti mum yaktık yigit alp etrafa bakiyo hic bise yok surekli saate tabloya dikiyordu gozunu simdi sessiz kaldi☺kizlar bir de ben yalan yok tv bayagi izliyorm ama baktim benimki dikiyo gözünü gunduz azalttim acmiyorm yerini de biliyor kafayi atyo geriye☺☺

Artık ekranlar ilgilerini çekmeye başladı bizimki de aynı tepkileri veriyor. Geçen kızım babasıyla yanyana yatıyor selfie çekmişler bir baktım babası fotoğraflara bakarken kız da dikkat kesilmiş ben geldim yanına bana bir bakış attı sonra kaldığı yerden devam

Bazen yemek dahi yapamadgm oluyor aksami bekliyorum zor ama guzel ve cdden habersiz gelmeseler daha iyi olur yani toparlanmak icin

Canim bakiyorlar kaşla göz arasinda gozleri dikiyorlar ekrana..2 yasina kadar hic izlememeli sonrasinda 2 saat diye okudum o da en fazla aslinda 2 de cok bence..biz oyun oynarsak onlarpa bol konusup etkinlik yaparsak pek ihtiyac duymazlar tabii insallah o degil de ben nasil vazgeccem dizilerimden☺

Benim oğlusun dogum kilosu 2730 du simdi 4 ay 1 günlük 8 kilo 260 gr. Doktor gece kendi ağlayana kadar kalkip mama verme gece kalkmalariniz bitti artik dedi. Gündüz de 4 saatte bi 150 cc mama ver dedi. 3 saatte 120 veriyordum. Ne cabuk buyuyolar :) bayağıdır 15 günde 1-1,5 kilo aliyodu. Bu sefer 1 ayda 1,5 kilo almis.

Canim okuyunca maasallah suphanallah dedim nazar degmesin Darisi benim oglusun ve tuum bebislerin basina☺☺benim 750 gr alsaydi da mutlu olacaktım saglik olsun☺

Bizim kiz hafif kus gibi ama oyle kipir kipirki suya girince cosuyo anca oturmaya baslayinca yikayabilicem galiba tek basima yikamadik artik bi gun daha yikanmadan durabilir sanirim

Bizim kiz hafif kus gibi ama oyle kipir kipirki suya girince cosuyo anca oturmaya baslayinca yikayabilicem galiba tek basima yikamadik artik bi gun daha yikanmadan durabilir sanirim
Canım hareketli olunca insanın elinden kayabiliyor aksiyon yaşamaya hiç gerek yok gece gece. Eğer huysuzlanmayacaksa en iyisi boşver

41 kere masallahhh ya darisi benim minigimin basina insaAllah boyle dvm eder gelisiminiz

Ya dizi saatinde kuzucuk uyuyacak yada annecik diziyi unutacak bundan sonra

Ayy bnm kızım da 13 ekim 2015 doğumlu bir tek bnm kızda var sanıyodum ekran ilgisi çocuk nerde ekran var gözü orda :) pc TV tl her şey birbirine zararı olur mu nasıl davranmalıyız acaba

Ya kızlar bn burayı yeni keşfettim siz hangi aşıları yaptırdınız bu rota virüsü aşısı isteğe bağlı mı bna drumuz bişey demedi hiç bilgim yok acemi bir anneyim bişeyden haberim yok ya :'(

Ya kızlar bn burayı yeni keşfettim siz hangi aşıları yaptırdınız bu rota virüsü aşısı isteğe bağlı mı bna drumuz bişey demedi hiç bilgim yok acemi bir anneyim bişeyden haberim yok ya :'(
Öncelikle hoşgeldin canım rota virüsü aşısı isteğe bağlı burada birçok arkadaş yaptırdı ben ve birkaç arkadaş yaptırmadı. Ben hala kararsızım çok da zamanım kalmadı. Anneliğe gelince neredeyse hepimiz acemiyiz:) burada olursan paylaşımlarımız oldukça güzel deyimlerimizi paylaşmış oluruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…