- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Insallah canim nezle yavrucaga gecmez ..domuz gribinden korusun Rabbim hepimizi benim esim de cok ateslendi hastalandi korktuk sukur ondan degil ateş olunca endiselendik Allah cumlemizi korusunAmin cnm sagol sukur domuz gribi falan degil norml nezle bebise gecirmeden atlatiriz umarim
Canim hos geldin cogumuzn ilk bebeği acemi olsak bile artik alıştık iyice☺bir de rota virüsü aşımı ben yaptrdm. İsteğe bağlı özel bir aai canim dojtoruna danis bana yaptr dedi yaptirdik tum.yavrular sağlıklı olsun insallahYa kızlar bn burayı yeni keşfettim siz hangi aşıları yaptırdınız bu rota virüsü aşısı isteğe bağlı mı bna drumuz bişey demedi hiç bilgim yok acemi bir anneyim bişeyden haberim yok ya :'(
Cok dogru diyorsun canim dizileri unutcaz gbime geliyor ben izlersem benimki tam tv delisi olur ins bana cekmez☺☺Ya dizi saatinde kuzucuk uyuyacak yada annecik diziyi unutacak bundan sonra
@tuğbap canım sen de mi uyanıksın hala? Kızım mızmızlandı durdu bu saate kadar emerken uyuyakaldı şimdi gazını çıkarsın diye bekliyorum. İnşallah bu kez uyur yatağında belim çok ağrıdı çünküCok dogru diyorsun canim dizileri unutcaz gbime geliyor ben izlersem benimki tam tv delisi olur ins bana cekmez☺☺
Hos geldin aramiza guzel anne rota virus istege bagli ozel bi asi biz yaptirmamaya karar verdik dr umuzla bebegim dusuk kilolu canli virusten korktuk acikcasi yaptiranlar var artik Allaha emanet kuzucuklarimiz sende dr unla konus ona gore karar verirsiniz.tv meseleside maalesef hepimizin ortak sorunu olmaya devam edicek sanirim zararlarindan koruyabildigimiz kadar korumaya calisalim elbet tv vs ile tanisacaklar ama bu 0-2 de olmasin insaAllah hatta 0-3 diyenlerde var bu yas araliginda bebeklerin hafizasi herseyi kopyalarmis tvde hersey cok hizli aktigi icin bizim beyinler bunlari olagan karsilar kaydetmezken bebislerinki kaydedermis gerekli gereksiz buda otizmin temeline bile neden olabilirmis cok ciddi boyutlari varmis yani elimizden geldigince dikkat edicez artikYa kızlar bn burayı yeni keşfettim siz hangi aşıları yaptırdınız bu rota virüsü aşısı isteğe bağlı mı bna drumuz bişey demedi hiç bilgim yok acemi bir anneyim bişeyden haberim yok ya :'(
Ahh bu nazli kuzucuklar kiyamam uyumustur insaAllahda dinlenirsiniz ikinizde bu gazlar ne zaman kendi kendine cikacak acaba ya kendi kendine donmeye baslayincami@tuğbap canım sen de mi uyanıksın hala? Kızım mızmızlandı durdu bu saate kadar emerken uyuyakaldı şimdi gazını çıkarsın diye bekliyorum. İnşallah bu kez uyur yatağında belim çok ağrıdı çünkü
Evet canım dönmeye başlamasıyla rahatlıyormuş biraz. Kızım uykuya daldı çok şükür şimdi bu saate kadar etrafa bakındı konuştu şaka gibi. İnşallah sürekli olmaz bu yoksa tüketir bu haliyleAhh bu nazli kuzucuklar kiyamam uyumustur insaAllahda dinlenirsiniz ikinizde bu gazlar ne zaman kendi kendine cikacak acaba ya kendi kendine donmeye baslayincami
Gunaydin cnm senin icin cokta aydin bi gun olmasadaGünaydın güzel anneler uykusuz bir geceyi gündüze bağladık yinegece sadece 1.5 saat uyuyan kızım sanki saatlerce uyumuş gibi dinç görünüyor bense bittim tükendim hala uyanığız o uyusa da ben de azıcık uyuyabilsem. Yalnız kalmak çok zormuş ne yapabilir insan bu durumlarda tek başına
Mutlaka bi sıkıntisi varmistir cnm rahatlayinca uyimustur hadi sende hemen vakit kaybetme uyu dinlen bu miniklere dinc anneler lazimEvet canım dönmeye başlamasıyla rahatlıyormuş biraz. Kızım uykuya daldı çok şükür şimdi bu saate kadar etrafa bakındı konuştu şaka gibi. İnşallah sürekli olmaz bu yoksa tüketir bu haliyle
15 dk nın ardından yine uyandı offf offff. Bilmiyorum ne sıkıntısı vardı mahvoldumMutlaka bi sıkıntisi varmistir cnm rahatlayinca uyimustur hadi sende hemen vakit kaybetme uyu dinlen bu miniklere dinc anneler lazim
denedinmi bilmyrm cnm ama evin icinde biraz gezdir rahatlar belki benm kizda ise yariyo cogu zmn15 dk nın ardından yine uyandı offf offff. Bilmiyorum ne sıkıntısı vardı mahvoldum
Canim gece uyaniktim baktik burada sessiz gdeyim uyuyayim dedim bebislere bise oldu uyusada ilk ay gbi gece agliyor emmek icin ..insallah kuzun sonrasinda uyumustur annesi...uykusuzluk zor kafam donuyo uykumu alaamazsam@tuğbap canım sen de mi uyanıksın hala? Kızım mızmızlandı durdu bu saate kadar emerken uyuyakaldı şimdi gazını çıkarsın diye bekliyorum. İnşallah bu kez uyur yatağında belim çok ağrıdı çünkü
cnm benimki de bu ara meme emerken inatlaşmaya başladı almak istemiyor gündüz değil de akşamları ben şey yapıyorum banyo günü aralığını 3 günü geçmeyecek şekilde yapıyorum ,üşüyordur diye once badem yağını masaja yetecek kadar kaseye dokuyorum içine 2 damla ada çayı yağı damlatıyorum diğer adı acı elma yağı onu karıştırıyorum ayak tabanına masaj yapıyorum saat yönünde de karnına masaj yapıyorum sonra ayak altına sıcak su torbası koyuyorum oyle emziriyorum sonra sallıyorum uyuyor her şeyi reddetiyorsa odadan çık odanın kapısı açık kalsın evde gezdir sakinleyince emzir salla uyut altına da önceden bak ki uyuyunca altını açmaGünaydın güzel anneler uykusuz bir geceyi gündüze bağladık yinegece sadece 1.5 saat uyuyan kızım sanki saatlerce uyumuş gibi dinç görünüyor bense bittim tükendim hala uyanığız o uyusa da ben de azıcık uyuyabilsem. Yalnız kalmak çok zormuş ne yapabilir insan bu durumlarda tek başına
Amin canim büyüyorlar artik :)Canim okuyunca maasallah suphanallah dedim nazar degmesinDarisi benim oglusun ve tuum bebislerin basina☺☺benim 750 gr alsaydi da mutlu olacaktım saglik olsun☺
41 kere masallahhh ya darisi benim minigimin basina insaAllah boyle dvm eder gelisiminiz
Tüylerim diken diken oldu cidden neler yaşadık.. Burda pek yazmasamda bebeğim karnımda iken trafik kazadı gecirdim doktor yatıcaksın dedi yazın tam 28.000 km yol gezdim 30haftalıkken binbir sorun cıktı başımıza bi doğdu zeynebim hersey bi başka göründü gözüme .. Anne olmak güzel bi duygu yaşadıklarımız sizin desteğiniz hepinize teşekkür ederim Zeynom 22sinde 4aynı bitiriyo 2-3 haftadır dönüyoruz :) ilk yatagında uyurken döndü eşim yüz üstü yatırdı sanıp catmıştım :))) çok hareketli gece uykusu iyi gündüz uyumayı reddeden bi kızım var boy ve kilosu şimdilik iyi 7.5 kilo 67 cm dönmeye başlayonca azalan gaz sorunu temelli bitti bana gelince hareketli bi gebelik döneminden sonra eve tıkıldığım ve troid hastası olduğum için gebeyken aldığım kilodan daha fazlasını doğumdan sonra aldım emziriyorum o yüzden tedaviyi 6.aya erteledim doğumun 3.gününden beri kendim bakıyorum kızıma daha onsuz hiç biyere gidemedim havalardan -Avm tercih etmedim salgın var dediler eve tıkıldım kaldım :)) işe başlayacak arkadaşlar için rahat olmanızı öneririm biz bu günlere kolay gelmedik artık anneyiz ve herseyin üstesinden gelirizKim bilirdi ki listeria ilk önce doğuracak Kemal Ata en erkenci bebek olacak :)
Minnoşun yanında Allah'a şükür ne merak dolu gğnler yaşamışız ya :)
Kalp atılı derken şimdi kahkalarını duyuyoruz yavrularımızın. ah ne günlerdi pıt pıt sesini duymak için heyecanla beklemişiz. Şimdi pırt pırt seslerini duymak için çabalıyoruz. :)
Ona nı gideyim buna mı gideyim ah bu deli sorular şimdi çift çizginin yerine Erdeme bakmak nasıl bir duygu :)
Kilolar ne alemde Delycim :)) Ay tel dersimiz kiloymuş şimdi kakaydı çişti kusmsuktu :) Laf aramızda konular yine kiloya gelmeyr başladı :)
O güzel Hiracık nelerde yaşatmış böyle sana şimdi doya doya Hiroşu yesen yesen doymassın di mi :)
Yavuz kuşun bu hallerini düşümürken şimsi boncuk boncuk yanında sana bakması daha pahabiçilmez değil mi :) Bu günleri anmak çok hoşuma gitti :)
O zamanda kiloyla problemin yokmuş uyuzcum :))
Tbt yapayım dedim ay o günleri özlemişim başımıza neler geleceğini bilmeden naıslda kaynatmışız :))
Cnm ben hamileligim elverdigi olcude takip edyrdum yazamasamda omer bebegimizide biliyrm yasadiklarinizi yasamisim gibi hissediyrdum cok dua ettim size Allah yar ve yardimciniz olsun tekrar hastaneye yatmanizin sebebi insaAllah onemli birsey degildir ozman oldugu gibi simdide dualarim sizinle omerimiz icin guclu olma zamani Allahim bu gunleri unuttutacak mutlu huzurlu saglikli gunlere tez ulastirsin biz haberdar et canim guzel haberlerinizi bekliyor olacagizSelam anneler. Eskiler dagilmis saniyorum. Umarim keyifler yerindedir. Kuzular buyuyor , buyurken de sakinlesiyorlardir.
Bizi hatirlayan var mi aranizda bilmiyorum ama biz yine hastaneye yattik dualarinizi eksik etmeyin omerimin uzerinden...
Canım biliyorum yorgunsundur ama bence sadece uyumak istemiyor biraz oyna gülücükler at konuş gezdir birde üstü sıkı ise pencereyi ac hava alın ikiniz varsa rezene yap yada gaz ilacı damlat ağzına rahatlar altını acıp biraz ssalinleştir ve emzir inan uyur testedildi15 dk nın ardından yine uyandı offf offff. Bilmiyorum ne sıkıntısı vardı mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?